שאלת "תצפית"...

אממממ... ../images/Emo168.gif

עזריאלי - פעמיים פסל החרות - על המרפסת התחתונה, למי לעזאזל יש כוח לעלות בתוך פסל מברזל ביום קיץ ניורקי עם עוד 100000 תיירים? אה, פעם אחת אמפייר סטייט - פעמיים, אבל באותו ביקור... סתם בשביל הכיף תאומים - פעם אחד זהו אני חושב... אנשים פרסמו תמונות שלכם על המצפים! כדי שנוכל לדעת איך אתם נראים, ואיך המצפה ניראה!

אה וגם המצפה הפתוח על שלום...

יותר אהבתי אותו משל עזריאלי (דונט קיל מי) לא יודע, אולי בגל שהוא פתוח ושיש בו משקפות ולא מצלמות מעצבנות! דר"כ, זה מה שאהבתי בתאומים, גם מצפה פתוח וגם סגור, בשניהם יש את שני סוגיי המשקפות, למה אלהים? למה?

ashmash

New member
אני מרגיש כזה עלוב

שלי עלוב והולך כך: מגדל אייפל 2 (ב-1989 וב-1996) מגדל שלום המגדל בפארק אפטלינג בהולנד הייתי במס´ מצפורים באזור חיפה הייתי באיזה מגדל מגניב באיטליה - נראה לי בפירנצה בכנסיה (נדמה לי החדשה) באמסטרדאם במצודה שליד אגם פירון בסלובניה ובטח עוד כמה ששכחתי אבל אני ממש מתבייש שמעולם לא הייתי באמריקה

wakshlak

New member
תצפיות שלי

עזריאלי * 2 מגדל שלום התאומים ז"ל מגדל אייפל שער הניצחון החדש (ב - לה דפאנס) גלגל הענק בלונדון הייתי בספל החירות, אבל לא עליתי למעלה... (אני יודע, עלוב, אבל היה תור של יותר מ - 5 שעות). וכמובן המון מצפים שלא על מגדלים כמו בויקטוריה בהונג קונג, מבצרים בגרמניה ועוד הרבה כאלה, אבל זה לא נחשב אז אני לא אתחיל לפרט. אסף.

TheIllustrator

New member
מה לגבי הסט. פול´ס קט´ידרל בלונדון?

ומה עם האנדרטה לזכר השריפה הגדולה? אגב, אף אחד מכם לא היה על גג הארק דה לה-דפאנס באיזור לה-דפאנס בפריז? מה לגבי כנסיית המונמרט? ומה עם כמה מגדלי תצפית בגרמניה או בניין הרייכסטאג המחודש?(דניאל בטוח היה שם!) ומה לגבי מגדל אוסטנקינו במוסקבה?(חייבים להיות לפחות כמה עולים מחבר המעצות שביקרו במצפה במגדל העצום...)

למעלה