שאלת תפירה ויצירה

saarshemer

New member
שאלת תפירה ויצירה

ניסיתי לייצר כיסוי למגפיים...........שלא כ"כ יצא לכל אלה שהתנסו בדבר....אני פונה אליכם מאיזה בד אני עושה את זה? ואיפה לעזזל יש חנות שאפשר לקנות שם יריעות של לייטקס או ויניל או דמוי עור.....ולא בכמויות מסחריות קראתי את כל המדריכים האפשריים ולא יוצא למי שיענה מובטחת עוגיה

coral chan

New member
../images/Emo210.gif הניסיון שלי לא משהו בכלל

אבל אני ממליצה לך מראש - הרבה דבק גוטרמן (דבק בדים) בעיקרון אפשר לעשות את זה מכל בד.

innocence

New member
אני הכנתי מלייקרה.

כאילו, בד סטרץ', אבל זה כי זה היה הבד שממנו היתה עשויה התחפושת שלי. לקחתי מגפיים קיימים והלבשתי את זה עליהם. יחד עם המון תפירה ביד וסיכות ומדידות הצלחתי לעשות ככה שזה יתאים. זה ברח המון פעמים בזמן הכנס (מה שביאס אותי) ולא נראה כל כך טוב לצערי הרב, אבל זו היתה התנסות ראשונה ואני גאה בעצמי^^ אגב, גרמתי לזה להישאר למעלה באמצעות גומיות (כן כן, כמו בצבא).

Keitarou

New member
מממ...

כשעשיתי את הרגליי מוגל עשיתי אותם מסול וזה עבד די טוב.. אבל נעצתי את הסול לסולייה והדבקתי אותו וכל זה.. בקיצור, הקרבתי את הנעליים למען המוגל... ומה זה כמות מסחרית? את יכולה לקנות חצי מטר בחנות בדים.. ^^

Serf SaN

New member
הוא יודע את זה ס_O

יש פה עוד כמה בנים גם חוץ ממך וממנו. ._. סה"כ טעה, אתה לא צריך להתעצבן.

saarshemer

New member
לא בעצבים..

פשוט זה לה הפעם הראשונה שזה קורה לי היום....סליחה על ההתפרצות

Keitarou

New member
אני הפסקתי כבר לתקן אנשים.. P=

אין מה לעשות.. דברים כאלה קוראים די הרבה בפורומים שאני מסתובב בהם.. ^^;

Serf SaN

New member
כיסוי מגפיים או הכנת מגפיים?

כי הכנתי מגפיים ממש טובות מנעליים שטוחות. השתמשתי בבד דמוי עור, שעמד בצורה מפליאה, תפרתי אותו כגזרת מגף, וחיברתי לנעל השטוחה. אם יש בידך כבר מגפיים מתאימות, ואתה רק רוצה לצפות אותן בצבע/בד אחר, אתה יכול לעשות מה שאני וקורל עשינו בקיץ הקודם [כמו שהיא כתבה כבר בהודעה שלה], לחתוך חתיכות נייר בגזרת המגף שלך [ע"פ הדמיון האישי שלך, הכי רנדומלי שיכול להיות] ולהדביק עם דבק חם את כל החתיכות למגף. יושב מצוין ולא נופל. :)

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יושב מצוין ולא נופל? XDD

טוב, אמנם זה ישב מצוין, אבל הדבק חם לא החזיק את זה בכלל ונאלצתי להדביק את כמה פעמים במהלך הכנס, לכן אני ממליצה להשתמש בגוטרמן.

מהניסיון שלי....

עדיף לעשות מדמוי עור כי זה די עמיד, אבל בעיקרון נראה לי כל בד יתפוס.... זה דיי תלוי בנעל. יצא לי לעשות כיסוי מגפיים פעם אחת וזה לא יצא כזה טוב, זה יצא סביר... מה שעשיתי זה העתקתי את הצורה של מגף מצד אחד, גזרתי פעמיים מהדמוי עור ותפרתי אותם ביחד והלבשתי על הנעל, זה בעיקרון ה"בסיס". לגיא יצא יותר טוב, אבל הקטע הוא שאני לא רציתי להרוס את המגפיים אז עשיתי רק כיסוי.... אם לא אכפת לך על הנעליים ואתה מוכן להקריב אותן לקוספליי אז מה שגיא אמר נשמע טוב :)

Matereya

New member
גם אני עשיתי את מה שאנשים עשו פה

בקוספליי האחרון פשוט לקחתי זוג מגפיים ישנים מאוד שממילא לא נעלתי כבר שנתיים והם התאימו במקרה (בלי כל קשר, אם אתה לא מתכוון להקריב זוג נעליים בשביל הקוספליי, תמיד אפשר לעבוד עם משהו ישן או לנסות למצוא משהו במחיר סביר של 40~50 שקל - כן, יש כאלו). הצמדתי אליהן נייר אפייה שיש לו שקיפות כזאת והוצאתי את הגזרה של הנעל. בהתאמה גזרתי את הבד לפי הצורה ולקחו לי כמה נסיונות של גזירות והדבקות עד שזה התאים (וזה עדיין נראה גרוע >.< ) בגדול זה לא מסובך, רק צריך הרבה סבלנות

saarshemer

New member
חנות ספציפית אולי ?....

ומשהו לא קשור.... מישהו יודע אם מוכרים בארץ friendly plastic ?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif חנות ספציפית לשם מה?

אם אני זוכרת נכון מה זה הפרנדלי פלסטיק, זה לא נמכר בארץ. אבל אני ממש ממש לא בטוחה. מה שכן, מוכרים בארץ שרינק פלסטיק. תבדוק אם זה יתאים למטרות שלך (אין לי מושג מה אתה מנסה לעשות אז המלצתי על פלסטיק רנדומלי שמוכרים בארץ)

למעלה