שאלת תם...

נכון מאוד.

דיברנו בזאת די הרבה בעבר. להזכירך, אני הצעתי את האפשרות לקבל ערכת חניך ליד ולראות מה היא בדיוק מכילה בהשוואה לכל אחד מהאירגונים האחרים. הסיכוי שאכן הדבר יבוצע ע"י המתעניין, במיוחד בקורסים ראשוניים, נמוך לדעתי. כדאי לך ניב לבקש ערכה עדכנית שכזו לידיך, כדי שתוכל לבחון את תכולתה טוב יותר, בפעם הבאה שאתה מזדמן למועדון שמסמיך גם התאחדות. יש שינויים וחידושים.

אילוניק

New member
זיו יקירי אמנם חזרתי

מאילת רק היום ולמרות שניפגשנו ל3 דקות ואף על פי שאני מלא חנקן במענה לתגובתך חברת מרסדס משקיעה עוד יותר מיליונים במחקר ופיתוח חוזק מבנה תחרויות ועוד וראה זה פלא בא מנכל מרסדס ישראל ומתחיל להפציץ אותי בנתונים אני חוקר אני מפתח אני מנצח בתחרויות עולמיות ועוד ועוד ועוד והכל למען ביטוחון והנאת נוהגי מרסדס אבל אני שואל את עצמי הריי אני אין לי מכונית כזו אז מה זה עוזר לי וההקבלה לפדי ממש לא מעניין אותי מה נעשה בדשא של השכנים אני חי כאן ואני רוצה לא צבים בבאלי כי בא לי לראות כל צלילה צב כאן באילת ועל ניקיון חופים בחו"ל אשראי וטוב להם כי חופהם נקיים ושלי כאן מסריחים ועל מבצעים ועוד ומליון דולר נשמע מפוצץ אבל מיליון דולר מאיזה סכום שפאדי עושה בעולם כולו הרי זה סכום פעוט ואני בטוח אפילו לא אחוז אני יורד לאילת כמעט שבוע כל חודש ואין כמעט צלילה שאני לא מוציא כוסות בקבוקים ושאר מיני מרעין מהמים וכל צלילה לא יודע כמה אתה צולל אבל אם פאדי העולמי הישראלי או לא משנה איזה פאדי היה ממן סכום קטן של כסף לנקות את קטע החוף שמול מנטה אני כצולל הרווחתי לנופף בסיסמאות זה נשמע כמו קמפיין לבחירות וגם אם הם נכונות Project Aware". פרוייקט מעניין רק שאני לא שמעתי עליו בחיים עד היום (אבל תסלח לי על בורותי הרבה זה בטוח שרק אני לא שמעתי וכולם כן ) טו לו רק תרמו לניכיון קטע החוף שמול מועדון מנטה מקום מושבו של מנכל"ם בישראל המכיר אתה אדם או גוף בענף הצלילה שלא מטיף לערכי טבע ושמירה על החי והצומח במים הרי אם לא יכרת הענף ממנו הם חיים וגם כך הוא בשפל היום גם אם לא ישקיעו אגורה בישראל בגלל...........ובטוח יש להם סיבות לא שמעתי קול זעקה או מחאה של פאדי על הביוב הזורם כל שני וחמישי למפרצנו הכואב והפצוע מביוב בוץ כלובי דגים ועוד או מדוע פאדי לא מארגן יום ניקוי חופים באילת או בים תיכון למען יראו יקנאו שאר הגופים ואולי ילמדו אף גופים אחרים שעת לעשות ולא רק להעמיד דברים על דיוקם ולסיום הדברים נכתבים לא בכדי לקנטר או לפגוע לי אישית בשנים האחרונות נמאס לשמוע סיסמאות נבובות בלי תוכן אני רוצה והדגש אני רוצה לראות פעולות למען הסביבה הימית על ידי האירגונים ולא עבורי אישית למשל מבצע ניקיון בחופי אילת יתרום לי ולחבריי ולחופי אילת בעקיפין ולים ולדגים במישרין אילוניק היפה I.H.B

ד"ר זיו הנכבד...

אני לא בטוח שקראתי טוב. המפה של אתרי הצלילה באילת, אם אנחנו מדברים על אותה המפה, הופקה ע"י "ג´אמפינג ג´ו" שזה חברה פרטית, ופאדי, כמו עוד גופים, שילמו בעד האיזכור ששלהם שם, יותר פרסום מאשר ספונסר. אם הסרט שאתה מדבר עליו הוא מה שנקרא "הרמוניה בשונית" אז הוא נעשה בעיקר במימון ההתאחדות כשעוד היה להם כסף לשטויות כאלו. ועם כל הכבוד למענקים, רבאק, כמה אנשים פה עוד יודעים לזהות מה זה פעולות לצורכי הקלות במס. כשפאדי יתחילו לתת מלגות לסטודנטים כמו שההתאחדות נותנת, זה יראה אחרת. אבל מה, מנטה אחלה מועדון.

אילוניק

New member
לא רק אחלה

נזכרתי וחשוב לציין לטובה גם עומדים בהבטחות ולמדרגות בעליה לחנות למועדון נוספו נקודות עם רתכת שצוללים לא יחליקו בעקבות גליץ רציני שלי ואכן מגיעות כל המחמאות על ההבטחה ועל הביצוע ישר כח אילוניק היפה I.H.B

דר. זיו

New member
אילוניק, פיסמייקר,נפתלי ובעצם..כולם

איזה מהומת אלוהים! אתם לא קצת Over Reacting? בחיי אלוהים שלא אמרתי שום דבר על ההתאחדות, ולא ניסיתי להפוך את הדיון המעניין להתנגחות בנוסח "מי יותר עדיף". מבחינתי אין שום ניגוד אינטרסים בין ההתאחדות לבין ארגוני הדרכת הצלילה. זה כמו השוואה בין חברת תוכנה לחברת חומרה. נפתלי - תמיד ראיתי בך חבר למקצוע וחוש ההומור שלך מצוין. אילוניק - אתה מוזמן לבוא לראות את החידוש העדכני ביותר שלנו: מנהל החנות עושה שק קמח לכל צולל שרוצה לעלות במדרגות, אם הוא מתחייב לקנות לפחות בעשרה ש"ח. פיסמייקר - תן לי קצת קרדיט ליושר המקצועי. אני בד"כ לא נוהג להתהדר בנוצות שאינן שלי. אנחנו לא מדברים על אותה מפה. מפת אתרי הצלילה באילת הופקה על ידי PADI ובתמיכה של SWATCH. אתה (כמו כל אחד אחר) מוזמן ליצור קשר עם PADI בטלפון 1800222292 וישלחו לך את המפה חינם אין כסף. בנוגע לתמיכה בסטודנטים... מיליונים רבים של דולרים הושקעו ומושקעים בתמיכה בסטודנטים בכל העולם. אם יהיו בקשות מישראל, הם יישקלו באותו כובד ראש. לגבי הקלות מס - בחייך! הרי בדיוק לשם כך המציאו את ההקלות ממס, כדי שחברות עשירות יוכלו לתרום חזרה לחברה שבזכותה הן התעשרו. אז אתה תוקף את זה? אל תשכח שאף אחד לא חייב לתרום, ןאפשר לבזבז את הכסף הזה בדרכים רבות ומגוונות, החל ממשכורות מנופחות יותר, הוצאות עסקיות וכו´. אני לדוגמא הייתי שמח לקבל עוד איזה אלף אלפיים דולר למשכורת, ולטוס במחלקת עסקים לכל מקום, אבל ב PADI חושבים שאני מרוויח מספיק, ומעדיפים לתרום את הכסף הזה לוטובת מטרות סביבתיות. בכל מקרה, יישרו כוח וחג פורים שמח.

דר. זיו

New member
ואגב נקיון חופים, אילוניק...

PADI עושים לפחות 3 פעמים בשנה נקיונות באילת. בד"כ אנחנו מעדיפים לנקות לא בשמורת חוף אלמוג, היכן שהמים נקיים יחסית, אלא בחוף הצפוני היכן שהביוב זורם כל שבועיים. לפחות נקיון אחד הוא ציבורי, ואנו מזמינים את כל המעונינים להצטרף. מספר נקיונות נוספים מתבצעים על ידי חוג הצלילה שאנו מסבסדים, מדריכי צלילה ממועדונים וכיוצ"ב. סתם למידע כללי.

אילוניק

New member
זיו בכנות אני מאוד שמח אבל

איך ציבור הצוללים מקבל מידע על ימי ניקיון אילו או לחלופין היכן אפשר להרשם שיפנו אילונו בדואר במייל וכו שנוכל להגיע ולתרום גם את חלקנו הצנוע אילוניק היפה I.H.B

דר. זיו, בו נבחן את החברות:

אני אוהב את קו מוצרי IQ שנמכרים בחנות המועדון שלך ובזו שהייתה בטיילת הרויאל. אני מעונין בבגד ים IQ (סטייל ספידו סליפ) שחור ("הדג הנושך" לבן) ופשוט אין במלאי, פעם אחרונה שבדקתי את הנושא היה בסופ"ש שעבר. אתה יכול לסייע בכך במשהו בבקשה ? בתודה מראש.

תשובה כאן לא ממש תועיל לי

אני אגיע אישית (מחר) כדי לבדוק מה יש לך להציע לי... תודה ולהתראות.

למעלה