שאלת תם

abcdefg111

New member
שאלת תם

אני עומד להתחתן (מזל טוב...תודה) התענייתי בעמדת החוק במושא והתחוור לי שאם, באופן תאורתי, נמאס לאישה ממני היא יכולה לקום יום אחד לקחת את הילדים וללכת ואין לי מה לעשות בנידון כמן כן הבנתי שבאמתלה קלה ואפילו ברמיזה לאלימות, היא יכולה לזרוק אותי מהבית ולחייב אותי לשלם לה את מרבית שכרי השאלה שלי: כאשר אני מנסח הסכם ממון\גרושין, במידה ואסיף סעיף שאומר "אם אחד מבני הזוג רוצה לפרק את המסגרת, החזקה על הילדים תשאר בידי השני", וכן שאת הבית שהוא נכס משותף לא ניתן לממש כל עוד צעיר הצאצאים אינו בגיר האם סעיפים אלו יתפסו בבית משפט ע"פ חוק או שיתעלמו מהם ואני יזרק לרחוב מהמודאג

Kטלנית

New member
תם תם תם בוקר טוב ../images/Emo42.gif

על עו"ד שמעת??? מה יותר טוב מעו"ד להתרת הספקות??? ב ה צ ל ח ה ... ומזל"ט

רק רגש

New member
שאלת המשמורת תמיד ניתנת

לדיון חוזר, אפילו אם יהיה לך הסכם המאושר ע"י בית המשפט. טובת הילדים קודמת!!! תתחתן ותקווה שתיהיה בין המאושרים שאצלם זה מצליח. אלימות, לא בבית ספריינו!!!

Rinattt

New member
איך התחתנתי אם עוד לא התאלמנתי?

זה מה שעלה לי כשראיתי את ההודעה שלך... סורי... לך לעו"ד, תתייעץ, ואז תחליט. וסתם אישית, כדי שלא ישבר האמון, כדי שתרגישו שווים, כדי שתתחילו באמת בכוונות טובות וטהורות, עדיף שתלך איתה! תחליטו יחד! תעשו את זה הוגן לשני הצדדים, לכל מקרה שאם וחלילה תתגרשו. רינת - שחתמה על הסכם ממון מבלי להבין מה כתוב בין השורות. שיהיה במזל טוב

הסעיף הראשון לא פייר

אתה לא חושב? בטוח שאתה הולך להתחתן?אולי קצת להתבגר לפני? מזל טוב!

n o g a1

New member
תשובה

"אם באופן תאורתי נמאס לאישה ממך"! בוקר אחד מתעוררת אישתך על רגל שמאל ואומרת לך "עוף מכאן , נמאס לי ממך". אתה שה תמים ,מוכה הלם לא מבין מאיפה זה בא לה , מה קרה? מה אתה לא בעל טוב? מה אתה שיכור , נרקומן , אלים , לא מפרנס בכבוד ,מהמר כפייתי , בוגד סידרתי , אפילו פרחים אתה מביא בחגים ,מה יש לה???? הבורג מסתובב לה והיא משאירה אותך גלמוד וחסר כל , בלי בית , ילדים , רכוש.... תסריט אחר : בוקר אחד מתעוררת אישתך על רגל שמאל........... הבורג מסתובב לה , אבל.... אין בעיה . שתלך , ככה כתוב בהסכם. תשאיר הכל ותלך , תשאיר את הילדים המשותפים שלכם איתך ופשוט תעלם! תסריט אחר : הבורג לא מסתובב לה , היא באמת לא מאושרת בנישואים , סביר מאד מאד להניח שגם אתה לא מאושר , אבל היא נשברת ראשונה , מוציאה מהפה "רוצה להתגרש , כי לא טוב לי..." אין בעיה - תלכי , ככה כתוב בהסכם.. תשאירי את הילדים ותלכי. כך שלא מספיק שהיתה לא מאושרת , היא נאלצת לוותר על החזקה על הילדים- היא נענשת פעמיים. תם , השאלה שלך כלל לא תמימה. המצב מורכב , לא פשוט. לא חיים בצל ההסכמים. חיים בחיים שהם מכלול של המון דברים. בתקווה שאתה לא כל כך תמים , מקוה שהבחירות לא נעשות בתמימות. מאחלת לך לבחור נכון ולהיות הכי מאושר שיש.

SecondOpinion

New member
שאלה מקולקלת, לדעתי

שלא לומר דפוקה. כדי לא להפסיד את המשמורת, כל אחד מכם יישאר בכוח ויחפש דרכים לאלץ את השני להיות זה שמפרק את החבילה. דרך אגב, כמה ילדים יש לכם, שאתה כבר כל כך מחפש איך להשאיר אותם אצלך? יהיה לך יותר כלכלי לשלם לפונדקאית במקום להתחתן מזו שאתה כבר מנסה לסנדל. הסכם לפני נישואים רק בענייני ממון. כל השאר, לא רציני. אה, ומזל טוב שיהיה לכם.

תם-תם, אבל לא מטומטם...

כן. זה נכון. לו תחליטו להתגרש, הילדים ישארו אצלה, ואתה תקבל עצמות. {ככה זה בדרך כלל, בית המשפט עדין חושב שמותרת האם מהאב} כן, זה נכון. לו תחליטו להתגרש, תאלץ אתה לבד לפרנס את הילדים, גם אם לפני כן עשיתם זאת במשותף. {מזונות ילדים הינם חובתו הבלעדית של האב. האם לא חייבת ע"פ חוק} סחתיין עליך על השאלה. מעניין כמה גברים היו מתחתנים אם היו יודעים פרטים אלו מראש. בהצלחה.

אתה באמת חושב

שאפשר להתפרנס ממזונות של 1500 ש'ח (במקרה הטוב) כשהמדובר באם ושני ילדים? לא מדברת אפילו על חוגים,רופא שיניים,דמי כיס קטנים לכל ילד ועוד-מדברת על שכר דירה שזה מכסה משהו כמו חצי ממנו שלא לדבר על חשמל מים וכו-בית,רבאק!!! זה באמת מכסה לדעתך? אם כך תמשיך להרגיש מקופח ו'מפרנס על חשבונך'.כאן כל אם אלופה בהשרדות ובלגרד את הקרקעית ויודעת שזה פינאטס אבל אתה-תמשיך לחשוב שאתה רוטשילד ושכל האבות פראיירים. יש גברים שבאמת קשה להבין אם הם מטומטמים או נאיביים.עד שלא תעבור את זה בעצמך ותנסה להחזיק בית ולגדל משפחה בסכומים מצחיקים כאלה שגם הם לא מגיעים בגלל קריזות ושעושים לך בכלל טובה-עשה טובה ושתוק.

מטומטם או נאיבי...?

טוב...נו..יש גם נשים כאלה.. חובת המזונות על פי חוק מוטלת על האב. מינימום מזונות לילד 1200 ש"ח +הוצאות חריגות: בריאות, פסיכולוג וכו'. את כנראה התגרשת בניקרגואה. אצל חלק גדול מהגברים, הילדים ישנים פעמיים בשבוע, שזה כמעט חצי. זאת אומרת שגם לגבר הוצאות על מזון/חשמל/ארנונה/שכ"ד וכו'. זאת אומרת שהגבר משלם פעמיים. הגבר מתחיל את החודש ב מינוס 1200 והאישה בפלוס 1200. מעניין שבחרת להתעלם מהחלק בתשובתי שנוגע ל"חזקת הגיל הרך". הילד באופן כמעט אוטומטי בחזקת האם עד גיל שש, ואח"כ..נו..הילד כבר רגיל.. אמרת "תנסה להחזיק בית..". אז הנה. אני משלם מזונות, הילדים ישנים אצלי פעמיים בשבוע, ואני מחזיק בית וארנונה ו..לא תלוי בגרושתי. היא תלויה בי. וכמוני רבים

ישנים פעמיים בשבוע..........חחחחחח

תינוק אמיתי.כמה נחמד-ישנים פעמיים בשבוע.אתה לא מאכיל\מלביש\רץ לבית ספר\לגן\מכין שעורים\משלם שכר דירה וכו.ישנים פעמיים בשבוע.וזה גם נוח.עד גיל שש הילד בחזקת הגיל הרך אצלה(לא בגללך בגלל החוק) ואחר כך הילד כבר רגילחחחחח כן,הוא רגיל שהאמא מוציאה עליו כספים,ואצלך הוא ישן פעמיים בשבוע.כמה מתוק.אם לא הייתי קוראת את זה לא הייתי מאמינה.ואתה באמת חושב ברצינות שאתה פראייר.לא יאומן! אבל אני מבינה אותך.אשתך בטח עושה חיים,שוכרת לימו,נוסעת לחו'ל,ומבזבזת בכיף את 1200 השקלים שאתה נותן לה.מליונרית אמיתית.אוף איך החיים דפקו אותך! רק דבר אחד אני מבינה מכל הסיפור הזה:למה אשתך החליטה לעזוב את רוטשילד ולחיות לבד.

את אלימה. לא פלא.

כשכתבתי ישנים. התכוונתי, ואת יודעת, שאני אוסף אותם מבית הספר, מכין ארוחת צהריים. עוזר בשעורים, מסיע לחברים, חי את חייהם, הם את חיי, עושים קניות, חיים ביחד, אורחת ערב, סיפורים, מקלחות, שינה. ארוחת בוקר, מתלבשים ולבית הספר. וזה קורה יומיים מתוך חמישה ימי חול, וכל סוף שבוע שני. חשבון פשוט מעלה כי ילדי נמצאים עם אימם 4 ימים יותר בחודש, ואני מעביר אליה. 3000 ש"ח בחודש. {ה1200 שבחרת להתייחס אליו, זה מינימום לילד בפסיקה} כמה זה 3000 לחלק לארבע את יודעת ? זה כמה שעולה יום אצלה. למה ?

אחרי שהתגרשת נולדו לך עוד?

קודם היה לך רק אחד. הוא מתרבה? ותפסיק לשלוח לי מסרים בשביל דינה, שלח אותם אל המסכנה ישירות.

למעלה