שאלת תם

פורום אמזונות ?

איפה היה לי אחד ? בחייאת, תראי.. חחח זה פורום "גרושים גרושות" או פורום "אמנזונות" ?

ואני לא מקרה חריג

כמוני רבים. לא סתם עלתה בקריאה שלישית בכנסת הצעה לביטול "חזקת הגיל הרך" שאגב, התפוגגה כבר בכל העולם. לא סתם השופט גרניט והשופטת סירוטה התחילו דה-פקטו לצעוד לכיוון שיווין. לא סתם קמו תנועות מחאה חדשות.

היית מוכן להתחלף איתה?

לפי חשבוני חמישה ימים מתוך שבעה זה יותר מכפול משנים.זה אומר שבפועל מגיע לה סכום כפול לפי החשבון הזה אבל היא מסתדרת גם עם מה שיש.ואתה נהנה גם מהרבה חופש אישי ומפעמיים בשבוע ילדים וסוף שבוע שני.הסדר לא רע לדעתי מבחינתך. האמת שהיה יותר קל לענות לך אם היית כותב בניק שמזכיר את הניק הקודם שלך (שון קונרי למשל)כדי שנדע שזה אתה ולא מישהו אחר.לפחות הסגנון נשאר אותו דבר.

את לא משהו בהבנת הנקרא.

את לא משהו בהבנת הנקרא. יומיים מתוך חמש. לא חמש מתוך שבע. לא חשוב. לא היה לי ניק קודם.

ואתה לעומת זאת-משו משו

שבעה ימים בשבוע רגיל (לא בסוף שבוע שלך) פחות חמישה זה יומיים.היומיים שלך.סליחה שדיברתי עליה לא עליך.קורה שמתייחסים גם למישהו אחר חוץ ממך. ולגבי הניק החסום שמתחיל באות ב'-אתה בטוח שלא?

תקשיבי רגע.

אני אעשה את זה פשוט: אני עם ילדי פעמיים בשבוע כולל לינה + סופ"ש שני. היא עם ילדי שלוש פעמים בשבוע + סופ"ש שני. אני משלם 3000 ש"ח מזונות + הוצאות חריגות. כמה ימים הם איתה, יותר מאשר איתי בחודש ? כמה "עולה" לי יום כזה ? ולא. לא היה לי שום ניק קודם בפורום הזה.

ילוטייל

New member
חבל על הזמן זה דו שיח של חרשים

לא תמצא כאן אהדה יתרה לנושא שאתה מעלה. אבל תתעודד כי לדברים יש דווקא כיוון חיובי ועם עבור הזמן יוטב גם מצב הגברים בסיפור המעוות הזה אשר בשם המוטיב הקדוש "טובת הילדים" מועך רומס ומחסל גברים במדינת ישראל.

denur1

New member
טובת הילד הצביעות הגדולה!!

המזונות הגדולים מוסברים בטובת הילד, כל זה נכון כשהאישה כמעט אוטומטית מקבלת את הילדים. אבל באותם מקרים בודדים שהגבר מקבל את הילדים, פתאום לא צריך מזונות צריך להשאיר לאישה מספיק כדי שתחיה בכבוד, פתאום טובת האישה לפני טובת הילד!!. כמה ילדים איבדו למעשה את האבות שלהם היות ואלו איבדו צלם אנוש כאשר לא נשאר להם למיחייתם אחרי המזונות. ילד זקוק לשני הורים, ששניהם מתפקדים!!! איבוד של אב (דפקטו) בגלל מזונות שלא יכול לעמוד בהם הם בסופו של דבר לרעת הילד. לפעמים עדיף רמת חיים מעט נמוכה אבל עם שני הורים ולא עוד כמה מאות שקלים ואובדן האב תמורתם.

אני אתן לך ת'טלפון של גרושתי ../images/Emo13.gif

יש לה תואר שני במדעים המדויקים. אבל בכל הנוגע לחשבונות "המסובכים" האלו, פתאום לא ממש מסתדר לה החשבון... חחחחחחחח
היא גם לא ממש מבינה איך זה שיש לי הוצאות כשהילדים אצלי. ולמה בכלל עוד חדר בדירה עולה עוד כסף?

אתה מיתמם

בהתחלה הגבת לבחורה שהיא נאיבית כי היא הסכימה לסכום נמוך. אם אין לך משמורת על הילדים אז לא היית חייב לקחת אותם בכלל (או לחילופין היית צריך להעלות את ריבוי הביקורים כסיבה חשובה להפחתה בדמי המזונות). בקיצור הגמל לא רואה את הדבשת... חוץ מזה, בחישובי ההוצאות אתה שוכח הוצאות על בגדים, על צהרונים, על גנים על ציוד לביה"ס על מתנות לימי הולדת ועדיין לא דיברתי על חוגים וטיפולים רפואיים.

denur1

New member
צר לי אבל אתה מאד מאד לא מדייק

בתקופה האחרונה, לפחות בבתי הדין למשפחה, מחלקים את המזונות ביחס להישתכרות שני ההורים. תוך התחשבות המישמורן אצלו הילד נמצא יותר.

שלי 9

New member
לא ממש שאלת תם..

א. השאלה מנוסחת באופן ילדותי משהו..(אם לאישה נמאס ממני ובלה בלה בלה).. להשכלתך הכללית..אישה לא קמה בוקר אחד ומחליטה לעזוב עם ילדיה את ביתה ומשפחתה..אם היא עושה זאת..סביר שסיבותיה הן מן המוצדקות שישנן (בפאראפרזה על דברי שרון לגבי מלחמת לבנון).. ב. בנוגע להערתך לגבי דרישתה של האישה הדמיונית שטרם הכרת לשלם לה את מרבית שכרך..חשוב שתדע כי בית המשפט קובע את שיעור המזונות והוא לוקח מן הסתם בחשבון את גובה שכרו של האב..זה לא מתבצע באופן שרירותי.. ג. אכן החזקה על ילדיך (שטרם נולדו) אכן תישאר בידי האם ,אלא אם כן היא תהיה חסרת מסוגלות הורית..ואתה יכול להלין על זה בלי סוף..אבל זו עובדה קיימת( לא אפרט באוזניך כעת את ההגיון לתקנה הזו שנקראת חזקת הגיל הרך, אבל האמן לי שיש..) ד.מה דעתך על א' ב' וג'..?

ילדים זה רהיט ?

לא עו"ד, אבל ההיגיון שלי אומר שלסעיף כזה לא יהיה ערך. בבוא היום, ואני מאחל לך שלא יגיע, המבחן היחידי יהיה טובת הילדים. לגבי רכוש, לא נראה שתהיה בעיה, במידה ויעמוד במבחן הסבירות. וכן... מזל טוב

ערסlight

New member
גם אני... שאלת תם.

תגיד, מי בדיוק מכריח אותך להתחתן? מזל טוב [אם אתה מתעקש]

לא בדיוק...

"מי מכריח אותך להתחתן " אתה ואתם שואלים ? האם לו ידענו את התוצאות לא היינו מתחתנים ? יש לי תשובה אחת . "האלמנה השחורה" . Genus Latrodectus למה העכביש נקרא כך ? היא לעיתים , לא תמיד , אבל לעיתים טורפת את האומלל שהזדווג איתה אחרי שהוא גומר . ובכל זאת , העכבישים החומים צהובים ( הזכרים ) , היודעים בוודאות שיש להם סיכוי לא קטן להטרף על ידי העכבישה ,פועלים לפי איזה "צו" טבעי , אל אף הסכנה . לשאר ההיתיחסויות . יד על הלב , כל אחד ואחת כאן משוכנע במאת האחוזים שכל מקרי הגירושין בארץ היו מסיבות קרדינאליות ? אף אחד , במבט לאחור , לא חושב אפילו קצת , שהוא או היא או האקס או האקסית התגרשו " סתם" ?? אני מכיר לא מעט כאלה . כמובן שההגדרה מה זה "סתם" בהחלט רלוונטית . לדעתי , ברגע שמי מהצדדים מתחיל עם הסברים של "חיפוש עצמי" , "הגשמה עצמית " , או כל דבר שהמילה " עצמית" קשורה אליו ( ראה ערך הספר "הגאוני" , בדולינה ) , זו סיבה סתמית . אבל זו דעתי . יכול להיות שלמישהו אחר, סטוץ חד פעמי הוא סיבה "מוצדקת" לגירושין ולשני זה יחשב כ"סתם" . בקיצור , ה"סתם " הוא בעיניי המתבונן. העובדה היא אחת . התשובה לשאלה האם הגברת יכולה לקום יום אחד ולזרוק את הבחור מהבית ומחיי הילדים מבלי להסביר למה ומדוע היא בהחלט חיובית . מה לעשות , אלא החיים . בכמה מהקרים הנשים נדפקות ( שכר , סטיגמה חברתית , דוגמניות , הרדיפה אחרי הבל היופי והרמת החזה ) ובכמה מהדברים הגברים נדפקים ( גירושין מהילדים , עבודות שיפוצים ) . לגבי נושא האלימות , גם זה נכון , אבל במידת מה . אומנם יש מקרים של האשמות שווא אשר גורמות לגבר להיות מורחק מביתו , אבל מצד שני , יש לא מעט מקרים של תלונות מוצדקות שלא מתייחסים אליהם ולמחרת האשה היא רבוע קטן בעיתון . כמובן שיכולה להשאל השאלה , האם אין בכמות האשמות השווא המנוצלות לרוב על ידי נשים בעצת מוצצי דין , סליחה , עורכי דין , בכדי להפוך לקריאות " זאב , זאב " . זאת אומרת , האם אין באגואיזם של התלונה ( אני אתלונן עליו כי זה עוזר ל"תיק" שלי , ולא אכפת לי מכמות תלונות השווא במשטרה ) , בכדי להזיק בדרך מסויימת להתייחסות הרצינית של המשטרה בהן המקרים הם כן אמיתיים , אבל מצד שני , בעצם , בכל יוזם גירושין מסתתר אגואיסט קטן , לא ? ( ובלא מעט מקרים , אגואיסט גדול מאוד מאוד ) . באופן כללי , כל הסכם שנחתם לא שווה כלום אם מלכתחילה הצדדים לא מעוניינים להגשימו . חברה שלי , לדוגמא , אל אף שהיא מתגרשת מהפרק ב' שלה ממישהו אשר חתמה עימו על הסכם ממון ( כי הרי כולנו חכמים אחרי פרק א' , לא ? ) , נמצאת בדיונים בבתי המשפט כבר מעל לשנה וחצי . למה ? כי הוא לא רוצה לקיים את ההסכם . אז תמיד ימצא העורך דין אשר תמורת כסף , ילכלך , יגיד , ירמה , יסלף , כל דבר , בכדי מצוא טענה זו או אחרת . באופן כללי , החוקים במדינתנו די ברורים בכל הקשור לחלוקת רכוש . אם אתה מולטי מיליונר ואתה חושש ממשהו , אולי יש מקום , מצד שני , אם אתה כזה , אתה בטח מוקף בסוללות של עורכי דין ולא זקוק לפורום בכדי לקבל תשובות .

למעלה