שאלת תם

שאלת תם

אל תתנו לכינוי להטעות , באמת שאלה שחשוב לי לדעת את התשובה עליה . האם גם לנשים יש שפיכה כמו לגברים . וליתר דיוק : האם ישנן נשים שבעת אורגזמה פולטות נוזלים(?) בכמות רבה מספיק כדי לזהות זאת מן החוץ ? מקווה שהכוונה הובנה ..
|תודה

סיון 1 23

New member
בקשר לזה...

למה בנות כל כך רוצות את זה? זה אומר שהן נהנות יותר מהאורגזמה? או שזה סתם מחרמן? למה כולן כל כך מקנאות במי שיש לה?

מנקודת ראותו של הגבר הספציפי הזה ..

1 - זה נחמד שישנו ביטיו חיצוני ברור לאורגזמה . (להבדיל ברפיון שרירים .. סומק .. וכאלה סימנים נסתרים ..) 2 - לפי תגובתך , לא כל הנשים המגיעות לאורגזמה ישפכו (אין לזה מילה יותר נעימה ?) ? 3 - ישנו הסבר מדוע ישנן נשים ה'מרטיבות' בעת אורגזמה בעוד שאחרות אינן - למרות האורגזמה ? 4 - אישית , אני מאאאד אוהב את זה אצל האשה שאיתי . זה משדר (גם אין זה כך) שיחרור והתמסרות . ואני לא מכוון לאגו שלי - כאילו א נ י ה ב א ת י א ו ת ה לידי כך ... אלא , לדעת (שוב , גם אם אין זה כך) שהאשה שאיתי היא כזו 'חופשיה' ...

איך את יכולה לדעת

שזה מעצים את החוויה? הרי או שאת גומרת עם שפיכה, או שאת לא, אז אם את כן, איך את יודעת מה עוצמת החוויה של בחורה שלא? הנושא הזה נראה לי ממש ... מה בדיוק יוצא משם? איזה סוג של נוזל? מאיפה הוא בא? מה הגירוי של הסקס עושה למקום שממנו הנוזל הזה בא, שבכלל גורם לנוזל הזה לצאת החוצה? חקרתם בכלל את הנושא הזה? מישהי כאן באמת יודעת להגיד מה הנוזל הזה? מה מיוחד בו? נשמע לי פשוט בולשיט אחד גדול. יותר מידי סרטים כחולים ונשים שמושפעות מראש של גבר.

זה לא נכון

בד"כ אני גומרת עם שפיכה ולפעמים בלי, כך שאני יכולה להבחין בין ההבדלים. אורגזה עם שפיכה גורמת לגוף אחרי זה להיות יותר בהי, יותר מותש, וההרגשה כשהנוזל יוצא ממש מדהימה. הנוזל הוא נוזל שיוצא מאיבר המין, ולא מפתח השופכה (פיפי). איני יודעת מדוע הוא יוצא, למה אצל חלק כן, למה אצל חלק לא ולמה אצל חלק לפעמים. לפי מיטב ידיעתי הנושא לא ממש נחקר, וחבל.

ToryMaster

New member
הנוזל לדעתי

זה פשוט אותו ברתולין טוב ויפה שאנחנו מכירות, לא?

יתכן מאוד

נדמה לי שהלובריקציה הטבעית של האישה בתוך איבר המין (הברתולין, כפי שציינת) פשוט משתחררת. זה כל הסיפור.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו תמיד "שופכות" ברמה כלשהי, לדעתי, זה פשוט לא ממש מורגש בד"כ...

אני בשלי.

בקיצור בולשיט. יש נשים שמרטיבות יותר יש נשים שפחות. לקרוא לזה שפיכה נשית? באיזה סרט העולם הזה חי? כחול מידי כנראה.

מה כ"כ נורא במושג הזה?

למה רק לגבי מה שקורה אצל גברים בזמן האורגזמה המושג הזה לגיטימי? אם יוצא לך טיפה נוזלים, קצת, בינוני או הרבה זו שפיכה, כי "נשפך" לך משהו מאיבר המין. אגב מצאתי קצת מידע על שפיכה זו. לפי המאמר, לא הבתלומין הוא זה הנשפך מהגוף.

o fri

New member
סליחה

מה זה לובריקציה ומה זה ברתולין? ו... היתה לי "בריכת שחייה" כשזה היה ממש ממש ממש טוב. אחרת... רק שלולית.

הברתולין הוא הנוזל המופרש

מהבלוטות באזור כאשר את מגורה. רטיבות זאת מסייעת לפין להיקלט בתוך הנרתיק. קראתי לזה לובריקציה טבעית, משום שהיא נוצרת בתוך הגוף. זאת בניגוד ללובריקציה לא טבעית, שקונים בחנות.

למעלה