שאלת תם

איך מגיעים לזה??

יש הרגשת פיפי שצריך לשלוט בה וכאילו לתת לה להשתחרר.... אבל איך עושים את זה? אני מרגישה כאילו הנה הנה זה בא ואז השרירים כזה מתכווצים כמה פעמים וההרגשה הספציפית הזאת נעלמת.

יכול להיות שבאופן לא מודע את

חוששת להשתחרר באמת, כי את חוששת שיצא שתן (אין סיכוי שיצא לך שתן!), שהמיטה תתרטב או שבן הזוג יידחה. נדמה לי שזה עוזר עם את במערכת יחסים עם פרטנר קבוע, מתחשב ומבין, כזה שאת יכולה להיות באמת את עצמך לידו, ללא שום משחקים, או לחלופין באוננות לבד. יתכן ואני טועה לגמרי ופשוט יש נשים שמסוגלות לשפוך ויש כאלה שלא, ולא ניתן לשנות את זה. (אגב למי ששופכת מומלץ בחום לפרוס מגבת על המיטה לפני המשגל, לעיתים הרטיבות יכולה לעבור למזרון וזה ממש לא נעים להירדם על זה...
)

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

בנזוג קבוע (לאו דווקא במערכת יחסים רומנטית, גם במערכת יחסים יזיזותית) שאת סומכת עליו יכול מאוד להקל בכלל, לא רק בעניין של שפיכה נשית.

אני כן עם פרטנר קבוע

אני אראה אותו עוד כמה חודשים (זה מסובך) ואני הכי פתוחה שיש איתו ואין סיכוי שהוא יגעל. מה שכן זה שהבנתי שיש בנות שמגיעות גם לבד לזה, זה מה שאני שואלת, כשאני לבד אני מרגישה כזו הרגשה של פיפי וזה נעצר לבד כנראה מהרגל של פיפי או משהו?.... אני רוצה לנסות וחבר שלי תמיד אומר שננסה... אבל איך?...

אני מציעה לך לא לחשוב על זה יותר

מידי ולהינות ממה שיש לך (יש נשים רבות שאינן מגיעות כלל לאורגזמה). הנך צעירה מאוד, והחוויה המינית היא דבר דינאמי ומתפתח, הכל יכול לקרות. אני מבינה מאוד את סקרנותך, אך באמת שבדברים כאלה אין הוראות מדויקות.

דולרי

New member
מה את באמת?

לא מבינה את לא יודעת יש פירוט באינטרנט דפדפי .וגם המרחץ מב"ז משפיעה זה לטובה אז דפדפי הינך צעירה!

סיון 1 23

New member
באמת הרגשתי את זה...

חבר שלי הכניס לי אצבעות, והרגשתי כאילו זה לוחץ לי על שלפוחית השתן... למה את אומרת שאין סיכוי שיצא שתן? ולמה יש את ההרגשה הזאת? זה מפחיד... וזה לא כל כך נעים... זה נקודת הג'י? מה זה?

מצאתי משהו בעברית (פחות מקצועי)

על שפיכה נשית. איני אשת מקצוע לכן אני ממליצה לך לשאול בפורומים אחרים.

זה נראה ככה גם במציאות?? זה ממש לא

נראה אמיתי התמונות האלה.... ולא רוצה לחשוב על הסירטונים משום מה זה מלחיץ אותי מהלסתכל על זה...

למעלה