שאלת תם

v f r

New member
לויאפאר אין שרשרת טימינג

התיזמון נעשה ע"י גלגלי שיניים אז תנסה לברר על מה לקחו 2000 ש"ח

fxr

New member
צודק במאה אחוז...

תזמון על ידי גלגלי שיניים.. עכשיו בטוח שהוא טרול!!!

Bearing

New member
נראה לך שקל לצבוע את השמן בירוק?

אני הייתי לוקח לפחות 2500 על עבודה כזאת

k r e m e r

New member
אענה בקצרה ובזאת אסיים

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות המעלפת
. אז ככה,המוסכניק הוא איזה בחור שעובד במוסך,ובשעות הערב בבית,נכון שזה לא הכי כדאי אבל זה זול,שנית,אני אומר מה שהוא אמר לי גם לגבי הרדיאטור וגם לגבי הטיפול,אז אולי הוא החליף גלגלי שיניים ולא שרשרת,אני לא הכי מבין,אבל חשבתי שאולי באמת תעזרו,בכל מקרה היחידי שענה נכון היה בלאק אניגמה,כי מתברר שנשאר קצת מים בשמן,אחרי שעשו לי שיפוץ לראש מנוע,עכשיו הוא החליף שמן,והכל נראה בסדר,אז תודה על לא כלום,תהיו בריאים והכי חשוב סעו בזהירות

dlx1100F

New member
בשעה 16:00 היתה נזילה של שמן ירוק,

ועכשיו, ב-18:30 הכל בסדר? כשבאמצע עוד התכתבת איתנו (מהבית של המכונאי, אני מניח)? מתי הוא הספיק להחליף את השמן? ומה זה אומר "הכל נראה בסדר"? כבר אין נזילה? החלפת השמן הפסיקה את הנזילה? או שהשמן הנוזל עכשיו כבר אינו ירוק וזה נקרא בסדר? התשובה הנכונה של בלאק אניגמה אכן היתה היגיונית מאד, משום שהיא הופיעה לפני שהממת אותנו עם ההודעה ש"זה לא נוזל קרור,כי בטלו לי את הרדיאטור". אחרי שכתבת את זה (בתגובה לבלאק אניגמה) כבר לא יכלה להיות תשובה נכונה. איך אתה מצפה שנעזור לך כשאתה מביא לנו מידע הזוי ובלתי הגיוני? ואגב, עוד לא ענית לי כמה זמן יש לך את ה-VFR, וכמה זמן/ק"מ אתה כבר נוסע ככה בלי רדיאטור?

fxr

New member
בטח שהכל בסדר....

משעה 16:00 עד 18:30 נזל כל השמן...זהו עכשיו אין יותר נזילת שמן. הבעיה הסתדרה מעצמה.

k r e m e r

New member
רוצה זמנים בבקשה../images/Emo70.gif

כאשר שאלתי כאן לגבי הבעיות,הבחור שמטפל לי באופנוע,פירק את האופנוע יום קודם אצלו בבית,בעקבות הבעייה שהיתה לי. לגבי הרדיאטור אכן אמרתי שהטעות היתה איתי,זהו היה הרדיאטור שמן,והוא בוטל,הבנתי שזה לא הכי טוב אבל זה מה שיש לי. לגבי השמן הירוק,אחרי שעשו באופנוע ראש מנוע,נשאר קצת מים ירוקים מעורבבים עם שמן באיזה מקום חיצוני במנוע,וכאשר הוא היה מתחמם טיפה,זה היה נהייה נוזלי יותר ואז היתי רואה כמו נזילה,עכשיו הכל תוקן. מה שהוחלף מאתמול להיום,זה שמן מנוע ופילטר,החלפת איזה אטם,ועוד איזה משהו שנקרא יונט ועכשיו גם השעון חום עובד. לגבי האופנוע ובכן: האופנוע שנת 1995 יד 8 צבע אדום,160000 ק"מ,וכן עלה לי כל הטיפול כולל תיקון הראש מנוע 2800 ש"ח,החלקים של היום עלו עוד 300 ש"ח,מקווה שעכשיו אתה מרוצה,ולא אני לא טרול או מה שהוא כזה.

dlx1100F

New member
זה לא שקודם לא הייתי מרוצה.

אני מצטער ומתנצל אם נפגעת, אבל תבין שמה שסיפרת נשמע (ומסתבר שלא רק לי) כאילו שאתה מסתלבט עלינו. אוסף של פרטים אבסורדיים ומצחיקים כשלעצמם, שגם לא מסתדרים ביחד, כשמידת האבסורד הולכת וגדלה מהודעה להודעה שלך. לגבי האופנוע, שאלתי כי ראיתי שלפני איזה 3 חודשים החלטת לקנות FZR600 או ZZR600. אז אני מבין שבסוף הלכת על ה-VFR? יאללה, העיקר שהאופנוע בסדר עכשיו.

k r e m e r

New member
שוב להבהרה../images/Emo70.gif

הידע שלי במנועים הוא בדיוק הידע שיש לבתולה טיבטית,בסרטי פורנו. הבנתי שאכן הצורה שהם נשאלו,אולי נראות קצת לא נכונות,אבל זה מה שהבנתי,לאחר שראיתי את התגובות שלכם התקשרתי לבחור שמטפל בו והמטרתי עליו אין ספור שאלות לגבי מה שהוא עשה. אז שוב: בוצעה שם עבודה בראש המנוע עקב מאורר שלא עבד טוב,הרדיאטור שמן בוטל כיוון שהיה נוזל,ולא היה משהו בנמצא בזול. השמן הירוק שראיתי היה תערובת של עודפי שמן ומים שהיו על המנןע מבחוץ. כרגע אחרי נסיעה של 200 ק"מ של אתמול והיום,אינני רואה נזילות וכו.... אכן חיפשתי ZZR או FZR,אך הבהירו לי ש ההונדה יהיה עדיף לי,מבחינת נוחות,וגם יש לו יכולות ספורטיביות לא רעות בכלל,האמת אני יודע שקניתי כלי לא הכי מטופל,המחירון היה 41000,וקניתי ב 28000,זה משאיר לי מקום לליקויים שהיו,עד עכשיו שמתי 5000 ש"ח,ויש לי עוד כ 2500 ש"ח,בשורה התחתונה העסקה לא היתה משהו,כי לא צפיתי את הבעיית מנוע
,לא נורא מטעויות לומדים. בכל מקרה

dlx1100F

New member
../images/Emo45.gif

אני שמח שהתגובות בכל זאת עזרו במשהו. גם להבנה שלך וגם לכך שהבחור יראה שאתה מבין משהו ובודק אותו.

Bearing

New member
יש לך בעייה עם היחס?

אולי קצת צוחקים, אבל אם כבר הגבת לי - אם תסתכל על ההודעות שלי בשרשור הזה, אני חושב שקיבלת כמה תשובות לעניין אם כי הם לא רלוונטיות כיוון שזה היה רדיאטור שמן ולא מים. מה אסור לצחוק קצת? קיבלת פה יותר מ10 תשובות ענייניות בפחות משעה!!!! יותר מזה? אז היו עוד 20 תגובות של רעש רקע, אז מה? אין שום בעייה לטפל לא במוסך ככלל, אבל ראוי להבין ולדרוש הסברים ממי שעושה את זה, ובמיוחד לאור זה שללא חשבוניות אין לך את מי לתבוע על נזק אפשרי. ולעניין- בכל מקרה אני חושב שכדאי להחזיר את הרדיאטור שמן - אני עשיתי תיקון לרדיאטור(אומנם מים) אלומיניום ב200 ש"ח, אם כי התוצאות הקוסמטיות היו גרועות - התפקוד מצויין. בשביל סכום כזה לא כדאי להסתכן בנזק למנוע. ולעניין המים בשמן - אני מציע לך לבדוק שוב את השמן בקרוב - קח דוגמית שמן ע"י הכנסת קצה צינורית לעוקת השמן (כאשר השמן קר בכדי לא להמיס את הצינורית לתוכו) וסגירת הקצה השני של הצינורית ויצירת וואקום. יכול להיות מאד שהמים לא "נשארו" בשמן אלא עדיין יש דליפה של מים לשמן. בברכה.

רמי בר1

New member
יש אפשרות שאולי ביטלו לך את רדיאטור

השמן,שגם זו טיפשות,אך עים סידור כזה המנוע יכול להתמודד.לאורך זמן יגרם נזק,בעיקר אים תרכב בסל'ד גבוה. אים זה מה שעשו,יש אפשרות לנזילה כתוצאה מחיבר לא טוב של צינורות השמן. לגבי הצבע הירוק,לא ברור איזה שמן הוכנס למנוע. אים אתה רציני,תברר במוסך מה עשו בדיוק[איזה רדיאטור הוסר]וכתוב כאן.

למעלה