שאלת תם? (ולא תמים)

עמיטל צר לי. אבל אנשים אינם שוטים.

וגם לא יוכו בכאלה, גם ממש נתבקש למכור.

תסתכל מהצד, ותראה איך שזה נראה רע, רע רע, איך שאתה כותב.

אני קורא. וגם אנשים שהעירו על זה אתמול.

אני אכן מאמין שזו האמת.
אבל תמיד עדיפה כל האמת.

oevus

New member
אחרי מה שכתבת...

אני אשמור על זכות השתיקה

יוני. קבל תשובה

לא צגרור אותי לוויכוח. חולק עליך בכמה
מישורים.

אבל... כשארגיש שחובתי לענות לך, לא
אעשה זאת מעל הפורום... ציפיתי ממך
כי למינה גם תאמר את דעתך לא מעל
דפי הפורום...

jonyanay

New member
אני מגיב לדברים שנכתבו בפורום ולא בחדרי חדרים

אני חושב שכתיבתו (ואני מניח שלא במתכוון) עשויה לגרום לבהלה שלא לצורך.

עם הכל הכבוד שאני רוכש לו על הבנתו המקצועית, ולראיה רק אתמול ביקשתי ממנו שיסתכל על משהו מ NSAI האחרון, כל כתיבתו בפורום לאחרונה עוסקת בכמה שכל מי שדעתו שונה משלו במילים אחרות מטומטם (ולא בעניינים גיאולוגים מקצועיים) ובכתיבה מגמתית ושלילית כנגד הנייר.

אני מבין שהוא אינו מרוצה מההשקעה, לראיה הוא מכר, יתר החברים לא מכרו ומתכוונים לנסות להרוויח כאן.

בדיחה בשבילך אחי..

בעל שומע ברדיו שבכביש 6 יש רכב שנוסע נגד כיוון התנועה ..פתאום נזכר שאשתו נוסעת על כביש 6..ממהר להתקשר להזהיר אותה.. אומרת לו אשתו "על מה אתה מדבר ..זה לא רכב אחד זה 150 רכבים שנוסעים בנגוד לכוון התנועה.. " הכל בסדר צריכים להתקדם..מי שבפנים בפנים גם אם זה בניגוד לכוון התנועה ומי שבחוץ שיבושם לו.. שירוויח במקומות אחרים ..סבבה מבחינתי!!!

jonyanay

New member
אחי אין לי זמן לבדיחות עכשיו, אני בוחש בקלחת

במחשכים!

ofek new

New member
תגיד לי אתה אחי

אתה בכח רוצה להפוך אותי למבוגר האחראי היחיד פה ?

אמנם איני צעיר כמוך, אבל אחראי ? רבים יפקפקו.......

jonyanay

New member
תראה, איני מתעמת עם אף אחד, להפך, אני שותק

כבר הרבה זמן בכדי להמנע מעימותים. מי שמכיר את כתיבתי יודע שבחודשים האחרונים אני משמש כגננת בלבד.

אני יכול להבין בעל מניות שאינו מסכים עם בעל מניות אחר, כל אחד זכאי לדעתו, וההכרעה היא באסיפה הכללית ככל שהנושא מונח לפתחה. כאשר מתחילים לחלוק על החלטות דירקטוריון השותפות בנושאים אין לנו הזכות להביע דעתנו. אנחנו עושים בדיוק מה שאנחנו מבקשים למנוע מכל קבוצה אחרת. חולקים על החלטות ניהוליות, חולקים על סמכות המנהלים, מתערבים בניהול.

תשמע, איני טיפש ויודע שיש מקרים בהם עדיף לשתוק בכדי לשמור על השקט והאחדות. אבל אני סבור שחבריי בעמדותיהם שבעיני אינן הגיוניות בשום פרמטר עשויים לפגוע בהשקעתי. נשמע מוכר? פמפום בפורומים כי הנה הכל הולך לקרוס כי מטלטלים את הסירה פוגע בהשקעתי ובתדמית השותפות (שעכשיו זו הדמנות פז שלא תחזור לשנותה).

נפלה החלטה בדירקטוריון, לא כל אחד צריך להיות הגאון התורן, זה שבסגול מקבלים את ההחלטה בשמחה לא אומר שההחלטה שגויה. זה ההבדל בין לצעוד אחרי הנהגה קיצונית כל כך בדעותיה שאינה רואה את האמת לפניה לבין לפעול כאנשים חושבים. מהסיבה הזו אני חושב שהמוגבל צריך להתאחד למען מטרות משותפות. יש להוקיע ולהרחיק הקיצוניים בפוגעים באפשרות של המוגבל להגיע להישגים אמיתיים עקב פילוגו כדי לאפשר ליתר להגיע לתוצאה רצויה וטובה.

לא אשתוק יותר כאשר לא אסכים עם אמירות כאלה או אחרות, וניהל הפורום מבחינתי נשאר כשהיה.

ofek new

New member
הכל טוב ונכון ושריר וקיים

אבל
לי מספיק שאני שומע את צעקותיה של אשתי הפולניה

jonyanay

New member
פגישות שנעשו בשם האיגוד בנסיון להגיע להסכמות

נשמרו תחת חשאיות בכדי לא לסכן המהלכים.

בתור היותך בין היחידים שידעו מה קורה בזמן אמת, מוזרה טענתך כעת כי אני בוחש בקלחת.

אה ו

jonyanay

New member
מה אתה מנסה לומר?? כלומר נחמד לי העימות אבל

לאן אתה חותר?

חח פגישות לא מטעם האיגוד, מי אתה חושב שהפעיל את האיגוד כל הזמן הזה. הנהלת האיגוד??? תעשה לי טובה..

אולי חשבת שאתם אינכם האיגוד שאתם כל כך נהנים להאחז בו אלא איזה פלג קיקיוני שנותר ממנו שמסרב להכיר במציאות. מציאות שאני רואה טוב יותר בגלל שהובלתי את הנסיונות למהלכים.

היום אני בטוח יותר מתמיד המוגבל שנלחם בעצמו (ועל החלק הזה אני כן לוקח אחריות) לא יוביל את המוגבל לשום מקום. רק מוגבל חזק שידע להרחיק מהנהגתו קיצוניים יוכל לשפר מצבו

קל להיות פנאטי על דעה מסויימת ולא להפעיל שיקול דעת..

יש לך ביקורת? יזמת פעם משהו עבור חבריך המוגבלים חוץ מלהתקשקש בפורום על שטויות?

אם אתה מנסה להטיל דופי במשהו שעשיתי בוא נשמע, רק קח חשוב טוב טוב על המילים הבאות שיוצאות לך מהפה.. אחרי כל הזמן והמשאבים שתרמתי למוגבל איני מתכוון לספוג לשון הרע, לא מסגול ולא מכתום. מצטער שעליי לומר את הדברים ככה, אך אני חש מהליכתך החלקלקה בין הטיפות שאתה מעוניין הוציא רפש, לי אין שלדים בארון.

הבנתי ...

אז עכשיו אנחנו פלג קיקיוני? ולמעשה
כבר לא מספק את הסחורה למרות שהיית חלק בילתי נפרד ממנו
ואף הטוות לו דרך ואף היה לי הכבוד לתת לך חלק בניהול הפורום
עכשיו אנחנו כבר לא שווים וכל זאת
רק בגלל שנחשפת למשהו קצת יותר גדול מהאיגוד...
עדיין אוהב אותך חבר ומסכים עם אופק שאולי כדאי לסגור
את זה על כוס קפה
אם יש אי הבנות תמיד טוב לפתור דברים ב4 עיניים או אולי יותר....

למעלה