תראה, איני מתעמת עם אף אחד, להפך, אני שותק
כבר הרבה זמן בכדי להמנע מעימותים. מי שמכיר את כתיבתי יודע שבחודשים האחרונים אני משמש כגננת בלבד.
אני יכול להבין בעל מניות שאינו מסכים עם בעל מניות אחר, כל אחד זכאי לדעתו, וההכרעה היא באסיפה הכללית ככל שהנושא מונח לפתחה. כאשר מתחילים לחלוק על החלטות דירקטוריון השותפות בנושאים אין לנו הזכות להביע דעתנו. אנחנו עושים בדיוק מה שאנחנו מבקשים למנוע מכל קבוצה אחרת. חולקים על החלטות ניהוליות, חולקים על סמכות המנהלים, מתערבים בניהול.
תשמע, איני טיפש ויודע שיש מקרים בהם עדיף לשתוק בכדי לשמור על השקט והאחדות. אבל אני סבור שחבריי בעמדותיהם שבעיני אינן הגיוניות בשום פרמטר עשויים לפגוע בהשקעתי. נשמע מוכר? פמפום בפורומים כי הנה הכל הולך לקרוס כי מטלטלים את הסירה פוגע בהשקעתי ובתדמית השותפות (שעכשיו זו הדמנות פז שלא תחזור לשנותה).
נפלה החלטה בדירקטוריון, לא כל אחד צריך להיות הגאון התורן, זה שבסגול מקבלים את ההחלטה בשמחה לא אומר שההחלטה שגויה. זה ההבדל בין לצעוד אחרי הנהגה קיצונית כל כך בדעותיה שאינה רואה את האמת לפניה לבין לפעול כאנשים חושבים. מהסיבה הזו אני חושב שהמוגבל צריך להתאחד למען מטרות משותפות. יש להוקיע ולהרחיק הקיצוניים בפוגעים באפשרות של המוגבל להגיע להישגים אמיתיים עקב פילוגו כדי לאפשר ליתר להגיע לתוצאה רצויה וטובה.
לא אשתוק יותר כאשר לא אסכים עם אמירות כאלה או אחרות, וניהל הפורום מבחינתי נשאר כשהיה.