שאלת תם? (ולא תמים)

oevus

New member
אני מציע...

ישר מכות...!

למה לבזבז זמן על קפה ?

וברצינות , חברים על תוציאו דברים מפרופורציה...
מכיר את שניכם, וחבל על ההתכתשות כי בסופו של יום נישאר חברים כולנו...

jonyanay

New member
תשובה כנה

פלג קיקיוני

הכבוד לתת לך חלק בניהול הפורום
בהחלט זה כבוד, אבל עליי להזכירך כי אם אני לא הייתי יוזם את המעבר באופן קבוע היית נשאר פה עם עוד 2 כותבים.
נחשפת למשהו קצת יותר גדול מהאיגוד
איני יודע למה הכוונה.

גם אני אוהב אותך לקפה ומזמין אותך לקפה על חשבוני

TOKTOK5

New member
מינה חבל שלא אמרת

הייתי קונה ממך את ה500 אלף.יהש שמכרת
מחוץ לבורסה בשער 4 שתרגיש טוב שדפקת את המערכת.

חחח...

zur55

New member
מנהל
טוקטוק יש לי 500K למכור...קונה?

תיתן לי גם הרגשה טובה
3.95
3.9
3.85
נו

TOKTOK5

New member
צור ממך אני לא קונה

אם השער יעלה כל החיים תזכיר לי את ה500k האלה

zur55

New member
מנהל
למה אם?

הפוסל במומו פוסל

לא אני קם כל בוקר
כדי לצעוק
תחליפו מנכ"ל תחליפו מנכ"ל

אני אפילו את דין הרוב קיבלתי בשקט

TOKTOK5

New member
מה קשור עכשיו המנכל?

שתהיה בריא מאיפה הבאת את זה עכשיו?
טוב סליחה אז לא אם.
כשהיהש יעלה אתה תזכיר לי את זה כל החיים.

zur55

New member
מנהל
אתה שוכח דבר חשוב

שהיום אחרי שהצעתי
ולא קיבלת
אם השער יעלה
אני אזכיר לך
שהפסדת שלא קנית ממני

minaeksh

New member
יוני ידידי . צר לי שאני נאלץ לענות.

אבל לא אתן לאף אחד לסלף את האמת.

יוני ידידי כזכור לך היה מי שניהל מגעים עם הכללי או חלקים בכללי בשם האיגוד וגם בשמי כחבר באיגוד. כזכור לך ניהלת גם אתה מגעים עם בקר ובן דוד בשמינו למיטב ידיעתי. לא רוצה לשפוך את התינוק עם האמבטיה. אבל ארמוז רק רמז שאולי יבהיר לך שיש דברים שאני ידע (הרמז הוא אוסטרליה ולא בנושא פיטר). מקוה שזכורות לך גם שיחותינו הטלפוניות. אני זוכר מצויין טפו טפו הזיכרון שלי מעולה. כבר אז הזהרתי אותך ואחרים שיש מצב שחלקים בכללי משתמשים בכם ומנצלים אותכם. האם אז היתה לי הזכות להזהיר . כי היחזקתי בזמנו פי4 או 5 מניות מימך. ואף פעם לא הייתי מחזיק גדול. (לא רואה קשר בגודל האחזקה. אבל תמוה שמחזיקים של 1 מיליון יהש או פחות מזה מתערבים בכל מיני נושאים בשותפות) מה ההבדל בין 600 אלף ל100 אלף או ל2.5 מיליון. אין קשר.
האם אז כשהזהרתי שמישהו משתמש בכם האזהרות היו דימיוניות? ניראה לי בעיקבות הארועים. ששום דבר לא דימיוני. וכדאי שכל אחד יבדוק את עצמו . במה חלקו ביצירת המצב הנוכחי.
אני לא תרמתי כלום כמו שכתבת. (דרך אגב עובדתית זה לא נכון אבל מילא) אבל יש כאלה שהתימרו ליתרום. ואולי רק אולי גרמו נזק.? אני לא שופט. אבל לא אתה ולא 100 כמותך ישללו ממני את הזכות להביע את דעתי ולהזהיר. האם זה יוני הדמוקרט הגדול שטוען שלכולם מותר להביע את דעתם. אבל ממני מבקש להימנהע מלהזהיר. דרך אגב עד הבוקר למיטב ידיעתי החזקתי לפחות אותה כמות כמו שלך. (אלה עם הגדלת באחרונה). ואני לא צריך מימך אישור. ליכתוב ולהזהיר. רק אתמול בצט האשמת אותי שאני דרמטי. באה המציאות וטפחה על פניך.
לצערי מרגע שחברת לגולני בניסיון לבצע עיסקה על החזקה. דעתך השתנתה. אין לי בעיה עם שינוי דעתך. אבל יש לי בעיה עם ההערות שלך . מי שמך לחלק ציונים. ולמי לתת אישור להזהיר או לא. עובדה מוכחת שעד היום רוב האזהרות שלי. הוכחו כנכונות.
בקיצור מקוה שבזה יסגר העיניין כי אין לי חשק לחשוף פרטים שאני יודע. ושיגרמו נזק לכולנו.

ofek new

New member
ממליץ לכולם לעצור כאן

לקיים פגישה על כוס קפה, לשפוך הכל ולצאת עם הרגשה נקיה, אוהב את כולכם

ofek new

New member
בשמחה בפורום רחב יותר

מסוכן בימים סגרירים אלה להפגש לבד
כולם נגד כולם
אם לא היה חורף הייתי יוזם אצלי בחצר כולל מנגל.

jonyanay

New member
ביקשתי לשבת איתך ללא קשר ללשבת עם האחרים

מבטיח להדליק את האור כדי שזה לא יהיה במחשכים

ofek new

New member
אז מה אתה מצפה ?

לתאם פגישה פה ועכשיו לפני כל העולם ואחותו.

למעלה