שאלת תם? (ולא תמים)

minaeksh

New member
שאלת תם? (ולא תמים)

בעבר הבטיחו לי כשהגיוס ידחה המניה תעלה. לא קרה.
הבטיחו לי כשיסיימו את מגד 6 המניה תעלה. לא קרה.
הבטיחו לי כשלוסקין יעוף. המניה תטוס. כמובן לא קרה..
לא רוצה לעשות חשבונות . תיפתחו טוב טוב את העיניים. ותחשבו למה? לי יש תשובה בסיכוי טוב שהיא הנכונה.
150 אגו מנייקים משחקים בנידמה לי. ומנסים להתערב בכל דבר שזז בחברה..
אני בצער רב היסקתי את המסקנות.. וחיסלתי היום את כל יתרת אחזקותיי בגבעות. פרט ל100 אלף יהש. (שיאפשרו לי ליכתוב כאן
שאף אחד לא יגיד אתה לא מחזיק )
אני לא מתכוון לותר. אבל אשוב רק כשהעיניינים יתבהרו. כרגע יש יותר מידי עננות על המניה.
בהצלחה לכל הנישארים. בכל זאת יש לי כמה חברי נפש שמחזיקים ובאמת שמאחל לכולכם רק טוב.
אני אישית לא מוכן להיות שותף לקרקס הזה.

לא משנה שמכרת

זו זכותך, והעיקר שהודעת על כך.

יש פה דוגמאות לא ראויות שאני בספק אם הן מכבדות את כותבן.

תשמע אתה משהו ...לגבי השער

נדמה לי שקיבלנו היום את התשובה המוחצת והחד משמעית מפי המנכ"ל עצמו למה אנו נמצאים במצב הזה ..
אם לא הייתי צנוע ..היית שולח אותך לקרוא כל מה שכתבתי בעבר .. החל מכך ש"המשפחות" לא שמו שקל במייזם .. דרך "התמהוניות " של המנכ"ל שלנו ...וכשאני כותב עבר
אני מתכוון לא חודש חודשיים ..אלא שנים ..
הכתובת היתה על הקיר ורק עיוור לא ראה זאת ....

להאשים במה שקורה את הקומץ ( 150 איש כהגדרתך ) זה כמו להאשים את המדביר שהזמנת לביתך שהוא הביא איתו את הג'וקים ..

מינה מכרת לבריאות היה והשער ירד עוד אני מתכוון להגדיל אחזקות כי אני מאמין במהלך ..ואני מאמין שאחרי שכל הכביסה המלוכלכת תצא החוצה והיא תצא ללא ספק רק מפאת אישיותם של המעורבים בדבר .. החברה תלך למקום טוב יותר ...
המשקיעים לא קיבלו שקל אחד 20 שנה ...הנייר תחת הפסדי הון גבוהים כבר שנים ..ובמקום לחשוב שהקומץ קם בגלל זה אתה מאשים את הקומץ האותו "זה" ..
יש גבול לציניות ..כי הרי אם למשקיעים היה טוב לא היינו במקום הזה כלל וכאשני אומר טוב אני מתכוון לקצת יותר מכסף ...כסף זה לא הכל ..
לשמור על כבוד השותפים שלך לפעמים חשוב יותר מכסף

נשבע לך לא צחקתי .. אני באמת

איש צנוע ..לפחות ככה חושבים עלי הקרובים לי ..

יוני אנו רק במערכה הראשונה ומבחינת המשקיע הקטן אנו נמצאים במצב של ווין ווין סיטואשיין ( צריך רק מעט סבלנות )

בתורת המשחקים ישנו מצב של שניים רבים שלישי זוכה ..
עד אתמול המשחק עבד לרעתנו .. מאתמול הוא מתחיל לעבוד לטובתנו ..ומנקודת מבטי הרווח שלנו אינו תלוי תוצאה בכלל ..לא משנה מה תהיה התוצאה הסופית אנו כמשקיעים נרוויח ..
לדעתי

jonyanay

New member
אני מסכים עם הדברים כמעט כולם

למעט עם היותר צנוע
, אני רק מזכיר לך שאין פסול באהבה עצמית כאשר היא מוצדקת.

עד לא מזמן היינו בסיטואציה ההפוכה, לאשר גיוס לוקבל בראש או לא שר ולקבל בראש כי יהיה חסר כסף להמשך.

נראה שהשמש מאירה לנו פנים לאחרונה, רואים זאת גם בהיקף הפעילות בפורומים, כמות הצפיות בהודעות.

מתחיל עניין ציבורי מחודש בשותפות, לפחות של דגי הרקק כמונו. ואלה משפיעים על השער רק כשהם רוכשים בהסיטריה.

נחכה ונראה.

אני רואה את המערכת מתייעלת והופכת להיות משהו אחר, לדעתי טוב יותר. וזה בכלל לא קשור להערכה הרבה שיש לי כלפי לוסקין.

jonyanay

New member
כמה נמוך אתה מוכן לרדת בשביל להצדיק את דעתך

המאוד שונה מדעת רב המשקיעים.

150 אגומניאקים? אתה בכלל מבין את הרעיון של להיות בעלים של נייר ערך? את הזכויות הנלוות למעמד חוץ מהזכות לקבל דיבידנד/ חלוקת רווחים?

בן דוד ובקר אגו מניאקים כי אתה לא מסכים עם הצעד שהם נקטו?!

אאוטסיידר אגו מניאק כי אסף רב בדי מדיקל וכעת כרב מנסה למנות דירקטוריון שיפעל לטובת בעלי המניות? אתה חי בעולם של יוצרות הפוכות..

אולי זה לטובה שמכרת הכל, גם אם לא היית מחזיק יחידה אחת יכולת לכתוב פה. אולי תשקול גם למכור את היתר, לא חבל, 100,000 יחידות שוות 3,600 ש"ח, זה המון כסף בשביל לשבת כל היום בפורום להסביר לאנשים כמה הם מטומטמים... אם תשקיע אותו בבורסה אתה יכול לעשות בזמן הזה מיליונים עם התובנות שלך בלבד. איני מבין למה לא פתחת שורט על הנייר. הרי כולם פה אגו מניאקים ורק אתה צודק..

jonyanay

New member
לא ייתכן שכותב שמחזיק 100,000 יה"ש יפמפם

בפורום אזהרות לא מבוססות כמו אחרון עצי הזית. מצטער.

בינתיים הוא היה הכי קרוב למציאות מכולכם יחד

מי שהזהיר (היחיד) מהלוואה הזויה שלא הייתה היה רק הוא
למרות שכולם הזדעקו והצביעו נגד ההנפקה בגללה

הניתוח המקצועי שלו גיאולוגית הכי קרוב למאיה
ורוב האזהרות שלו קלעו בול בכל השותפוות האחרות
יוני אני אוהב את שניכם
אבל לא צריך להסתיר את העובדה שיש פה יותר אינטרסנטים מהחצץ שבערימה וכולם מושכים לכיוון התחתית רק מסיבה פשוטה
אכו ורק אגו עטוף באינטרס סמוי וגלוי
יום טוב

jonyanay

New member
ממש מיקרוקוסמוס של השותפות, שותפות בזעיר

ענפין.

גיאולוג שנותן עצות בניהול.

מילא לחבריו המשקיעים אבל לדריקטורים? חזרו למציאות.

מעיין מי נתן לדירקטורים עצות

עצות להדיח את לוסקין....
פגישות ובחישות מאחורי הקלעים למען יעשו מעשה
רוצה שמות?

jonyanay

New member
אם זה יעשה אותך מאושר יותר אתה מוזמן לפרסם כל

מה שאתה רוצה ויודע.

דירקטורים קיבלו החלטה. להם הסמכות לקבל ההחלטה. איני מבין על מה אתם נלחמים. אפילו אם דירקטורים התייעצו עם המוסכניק שלהם אין שום פגם בהחלטה.

יש פה מישהו שמחזיק בנייר (חוץ מראובן) שחושב שטוביה צריך להמשיך להיות מנכ"ל? ושהסיבה שהוא יכול לתת למודע הוא צריך להמשיך לכהן אינה כדי להמנע מיצירת גלים? חברים לא על זה בנוי חומר של מנכלות עם כל הכבוד.

תשובה

1.מעדיף לא להוציא שמות בלי רשות מהחברים אבל ידוע שאתה היית מעורב בזה מאחורי הקלעים.
הדירקטורים אומנם קיבלו את ההחלטה
אבל בעזרתם של רבים וטובים מחברינו
2.אורי לא כתב שלוסקין צריך להישאר אלא הביא מסמך מהסכם השותפות שמראה כמה קשה
יהיה להדיח אותו ולראיה מכתבו של לוסקין מהיום
אותו מסמך שהביא אורי והוצג בפורום נענה בזלזול על ידך
ללא הצדקה וימים יגידו אם הכיעור שאנו
חוזים בו יהיה טוב או רע לשותפות.

מעדיף לסיים את הויכוח כאן
היה שלום

TOKTOK5

New member
עמיטל זה ממש ממש לא מכובד

למה להזכיר שמות?
מה זה נותן לך?
אשכרה בושה כמו ילדים קטנים...
חלאס לבכות ככה ועוד להאשים אחד את השני חלאס.
כולה מלחמת כוח בין השותפים בכללי...
גם זה יעבור.

TOKTOK5

New member
תאמת אם אתה

שותף אז באמת שאפו.
אבל אני נגד להוציא מידע החוצה.
יש דברים שגם אם רבים,מתווכחים או לא מסתדרים זה לא אומר ששוברים את הכלים ופותחים את הפה.
וואלה שיהיו בשורות טובות.

למעלה