שאלת שמלה לחתונה

@יעל@

New member
איביי

http://www.ebay.com/itm/Bridesmaid-...?pt=Bridesmaid_Dress&var=&hash=item3a6b8e84fe

מוכר סיני שפתח מלא חנויות.

efrato1

New member
הבהרה

כשאמרתי מחשוף מכובד התכוונתי ל - רציני, מודגש עמוק... פשוט החלק הזה מאוד יפה אצלך ממה שהתרשמתי
לאור השרשור שהיה כאן קודם, ולאחר מחשבה שנייה הגעתי למסקנה שעלולים לחשוב שאני מתכוונת למראה חסוד. מהדוגמאות שצרפתי אני מקווה שברור שכוונתי הייתה אחרת

תודה רבה אפרת

למעשה שמתי לב לשמלה ששמת עם הסטרפלס נירא נחמדה מאוד, אם לא יש לי שמלה של H&M שחורה ואלגנטית אני פשוט נורא רוצה לוותר על הצבע השחור וללכת על משהוא קצת יותר צבעוני

אני נוטה להסכים

לא כל כך יודעת אם זה בגלל הגיל דווקא אבל כל התמונות שהועלו עד עכשיו היו... לא יודעת איך לומר אבל נראו קצת זולות ולפעמים אפילו לכיוון הפרח'יות.

בנוסף אם זו חתונה של אחות אז על אחת כמה וכמה נראה לי שרצוי ללכת על משהו קלאסי יותר. מתחברת להצעות של מיס סקוטלנד.

לדעתי הדוגמאות שהעלית לא מתאימות

בעיקר בגלל הגזרה המאד מאד צעירה וקצרה.
מה דעתך לקפוץ למונסון, למדוד כמה גזרות ולצלם? אם התקציב טיפה יותר גמיש אני ממליצה לקפוץ לנסות גם את קארן מילן או FCUK. הייתי הולכת על שמלה באורך הברך, אולי משהו עם גזרת מעטפה למעלה.
זו למשל מקסימה לדעתי אבל אני לא יודעת איך היא תראה על כל אחת.

זה בסדר, זו היתה רק דוגמא

תעברי על מה שיש באתר שלהם. יש שם יופי של שמלות ערב מעודנות ולא בומבסטיות. בכלל, בבריטניה יש שפע של שמלות כאלו. רק צריך לקפוץ להיי סטריט ולהתחיל למדוד

מהממת בעיני

אבל אני מאוהבת בבגדים עם סגנון של בוהו שיק או וינטג'

מעניין אם אפשר להזמין אותה...

אוגלה

New member
איך המחירים אצלכם של FCUK?

כי אצלנו שמלה מתחילה ב-800 ש"ח, וראיתי שם כמה שמלות חביבות אבל לגמרי לא בתקציב שלי..

יקר יחסית גם פה

אני מקבלת את הקטלוג שלהם בדואר כמה פעמים בשנה והמחירים ההתחלתיים מאד יקרים. אבל בסיילים בסוף העונות אפשר למצוא מציאות מדהימות.

את צודקת, זה הרבה יותר יקר

מבאס ביותר. אני מאד אוהבת את הבגדים שלהם.
אפשר להזמין אותם מאסוס?

אוגלה

New member
אני לא ניסיתי אף פעם

זה מעבר לתקציב האינטרנט שלי
מנגו אי אפשר להזמין מאסוס לארץ בגלל הסכמי מסחר.

אני גם אוהבת את הסגנון שלהם. מאוד קייט מוסי

נראה לי שלי ולך יש טעם דומה, הא?

יכול מאד להיות

אני באמת מחבבת מאד את הסגנון של קייט מוס
ואת צודקת, זה יקר מדי בשביל רכישה באינטרנט.

nowonder

New member
wow יש שם כמה שמלות אלוהיות

איזה בעאסה שלא ידעתי על הרשת הזו לפני שבועיים.

nowonder

New member
כן. לפני שבוע.

נסיעת עבודה מתישה. אבל גנבתי לי את שישי שבת ולקחתי חופש להסתובב ולבזבז קצת. ראיתי תערוכה מדליקה במוזיאון אלברט וויקטוריה של עיצוב בריטי מאז 1948.

שמעתי על התערוכה הזו

אני אבדוק עד מתי היא. למרות שעכשיו עם התינוקת קשה לי קצת להגיע לימי כיף בלונדון.
היה לך מזג טוב לפחות?

למעלה