נתקלתי במקרה שבו מישהי אכלה כרגיל אך שהיא רצתה לאכול משהו בנוסף לתפריט היומי שלי היא אכלה אבל לא בלעה את האוכל. השאלה שלי היא אם לא בולעים את האוכל אז זה כאילו לא אכלתי?
אני כל יום אוכלת דברים כמו עוגיות או עודף לחם, או בייגלה בהגזמה, או בורקסים, ולא בולעת, לועסת וזורקת, אך חלק מזה בכל זאת נבלע, האם הסוכרים שבתוך הדברים האלה נספגים? מה התוצאה של הפעולה הזו? תודה מראש.
מה אתן עושות בשביל להפסיד איזה קלוריה? תעשו קצת שרירים, ככה גם כשאתן אוכלות רקמות השריר ישרפו את זה (לשריר יש חילוף חומרים פי כמה מרקמת בשר, ורקמת שומן בכלל רק צוברת שומן). בחייכן, אל תפלטו את האוכל שלכן...
כלומר אם אכלת משהו שומני תקבלי שומן ואת האנרגיה הקלורית שבשומן, אם מאכל פחממתי את הפחמימה ואת האנרגיה הקלורית שבפחמימה (כלומר מה שהגוף יכול להפיק מ"שריפתה")
האם את באמת רוצה לבלות את כל החיים שלך כך? ללעוס ולירוק? הגוף שלך זקוק למזון בשביל להתקיים! אם את רוצה לרזות אז תעשי דיאטה, תפחיתי בכמויות אבל תאכלי! אם רוצה ללעוס ולירוק תלעסי מסטיק וכשהטעם יעלם תירקי אותו אבל אל תהרסי את הגוף שלך!!
את לא צריכה את כל עסק הלעיסה יריקה הזה! פשוט תפחיתי בכמויות ואל תאכלי אם את רעבה!! עוד שאלה אישית: מאיפה שמעת על הרעיון הזה וכמה זמן את עושה מיישמת אותו?
אל תאכלי אם את רעבה. זה גם ככה לא הבעיה. הבעיה זה אם בא משהו כמו לחם או משהו בסגנון,קל להגיד להתאפק אבל יש גם את השיטה הזאת. בקשר לשאלתך,עשיתי זאת פעמיים כי לא ידעתי ת´כלס אם זה באמת לא מוסיף קלוריות.זה לא שאני לא מתאמנת או משהו כזה,אני גם משתדלת לאכול כמו שצריך.את הרעיון קיבלתי מחברה שסיפרה לי שעשתה זאת תקופה.