שאלת קלוריות

kgtg1

New member
שאלת קלוריות

נתקלתי במקרה שבו מישהי אכלה כרגיל אך שהיא רצתה לאכול משהו בנוסף לתפריט היומי שלי היא אכלה אבל לא בלעה את האוכל. השאלה שלי היא אם לא בולעים את האוכל אז זה כאילו לא אכלתי?

כוכבית2

New member
גם אני שואלת כל הזמן את השאלה ו..

אני כל יום אוכלת דברים כמו עוגיות או עודף לחם, או בייגלה בהגזמה, או בורקסים, ולא בולעת, לועסת וזורקת, אך חלק מזה בכל זאת נבלע, האם הסוכרים שבתוך הדברים האלה נספגים? מה התוצאה של הפעולה הזו? תודה מראש.

חחחחחחח... תגידו, נשים

מה אתן עושות בשביל להפסיד איזה קלוריה? תעשו קצת שרירים, ככה גם כשאתן אוכלות רקמות השריר ישרפו את זה (לשריר יש חילוף חומרים פי כמה מרקמת בשר, ורקמת שומן בכלל רק צוברת שומן). בחייכן, אל תפלטו את האוכל שלכן...

כוכבית2

New member
לניב נחמיאס:

אין סימני פיסוק ולא הבנתי. כן מתעכל או לא מתעכל? האם כן מקבלים מזה קלוריות או שומן ,כי בכל זאת משהו כן נבלע. תודה.

אם בלעת תוכלי לעכל את מה שבלעת.

כלומר אם אכלת משהו שומני תקבלי שומן ואת האנרגיה הקלורית שבשומן, אם מאכל פחממתי את הפחמימה ואת האנרגיה הקלורית שבפחמימה (כלומר מה שהגוף יכול להפיק מ"שריפתה")

kgtg1

New member
מישהו יכול לתת לי חוות דעת מקצועית?

בקשר לשאלתי

scarlet moon

New member
מן הסתם

ברור שנכנסות קלוריות, אבל פחות ממה שהיו נכנסות אם היית גם בולעת.....

bana

New member
רק שאלה

האם את באמת רוצה לבלות את כל החיים שלך כך? ללעוס ולירוק? הגוף שלך זקוק למזון בשביל להתקיים! אם את רוצה לרזות אז תעשי דיאטה, תפחיתי בכמויות אבל תאכלי! אם רוצה ללעוס ולירוק תלעסי מסטיק וכשהטעם יעלם תירקי אותו אבל אל תהרסי את הגוף שלך!!

scarlet moon

New member
נכון!

באנה הוציאה לי את המילים מהפה (ולא, הקלוריות שבהן לא נחשבות...)

kgtg1

New member
מי אמר שזה לכל החיים ?

זה רק עוזר להפחית את כמות האוכל שבדר"כ אוכלים ואחרי זה אפשר להפסיק כי גם ככה לא רעבים.

bana

New member
את צוחקת?

את לא צריכה את כל עסק הלעיסה יריקה הזה! פשוט תפחיתי בכמויות ואל תאכלי אם את רעבה!! עוד שאלה אישית: מאיפה שמעת על הרעיון הזה וכמה זמן את עושה מיישמת אותו?

kgtg1

New member
קל להגיד

אל תאכלי אם את רעבה. זה גם ככה לא הבעיה. הבעיה זה אם בא משהו כמו לחם או משהו בסגנון,קל להגיד להתאפק אבל יש גם את השיטה הזאת. בקשר לשאלתך,עשיתי זאת פעמיים כי לא ידעתי ת´כלס אם זה באמת לא מוסיף קלוריות.זה לא שאני לא מתאמנת או משהו כזה,אני גם משתדלת לאכול כמו שצריך.את הרעיון קיבלתי מחברה שסיפרה לי שעשתה זאת תקופה.

bana

New member
אופס, התכוונתי אל תאכלי אם את לא

רעבה. תפסיקי כשאת מלאה. גם אם אחרי ביס את מלאה את לא חייבת לסיים מה שבצלחת!

כוכבית2

New member
נכון, זה עוזר להפחית את

הקלוריות. אני כן אוכלת בסדר ומסודר, אבל לגבי החריגות אני מעדיפה להוציאן בטרם נבלעות.

למעלה