שאלת קבלה לטכניון!!

tha doggfather

New member
שאלת קבלה לטכניון!!

שלום.. הגשתי מועמדות לטכניון למועד אביב.. עדיפות ראשונה הנדסת חשמל... עדיפות שנייה מדעי המחשב.. נכנסתי עכשיו למצב מועמדים באתר.. וראיתי שכתוב שהתקבלתי למדעי המחשב... האם זה אומר בוודאות שלא התקבלתי לחשמל?!?!?!?1? זה חשוב מאוד... תודה מראש לעונים!

Mr Duck

New member
לא יודע מה התשובה לשאלה

אבל הייתי רוצה לדעת מה הסכם שלך.

tha doggfather

New member
88.9

אבל כנראה שזה לא מספיק לחשמל... או שאני לא יודע כבר... האם זה שאומרים לי שהתקבלתי לעדיפות השנייה.. זה אחרי שבביחון לא התקבלתי ללעדיפות הראשונה?? כי זה לא מצויין באינטרנט..שלא התקבלתי לראשונה.... ועל כן התקבלתי רק לשנייה.... כתוב רק שהתקבלתי לשנייה... אני לא יודע אם זה נובע מכך.. \ אשמח לדעת אם מישהו כאן יודע.. תודה רבה..

yosiira1

New member
לחורף

התקבלו עם 89 מינימום, אבל לאביב אם אני לא טועה הסכם יורד. אני התקבלתי לאביב עם 89 וקצת אז שווה לנסות לערער כל עוד נשאר הרבה זמן.

tha doggfather

New member
אבל זה אומר שלא התקבלתי כאילו??

ואיך אפשר לערער...? צריך לשפר משהו בשביל ערעור לא?

boziato

New member
listen up

it only implies that your candidacy is being checked and no final decision has been made. Furthermore, i was accepted with 88.7.

tha doggfather

New member
ההחלטה לא התקבלה לגבי הנדסת חשמל?

ההחלטה התקבלה לגבי מדעי המחשב.. בשלב זה? זה מה שאתה מתכוון.. ולחשמל עדיין לא?? אתה התקבלת 88.7 לסמסטר הקרוב.. אביב 09??

yzmot

New member
ממש לא

לדעתי אני יכול להבין שהם יבחנו אותך קשיר יותר ומתאים יותר למדעי המחשב מאשר לחשמל או שאתה לא מתאים לחשמל מבחינה לימודית שזה אומר חסר לך מקצועות כמו נגיד פיזיקה יש לך 3 יחידות ורצוי חמש סתם אני אומר אז הם לא רוצים שתשלים והמליצו לך ללמוד מדעי המחשב

tha doggfather

New member
לא נראה לי בכלל...

יש לי מתמטקיה 5 מאוד גבוה וגם פיזיקה 5 מאוד גבוה... בכל מקרה התקשרתי אליהם... אמרו לי שההחלטה על חשמל עדיין לא התקבלה...עבורי תודה לכל העוזרים..

למעלה