שאלת קאברים

מורנא007

New member
מי שהרמז לא ברור לו

מוזמן לעיין בחתימה המצורפת שהיא ציטוט מהשיר.

emmily plays

New member
קנזאס שולטים!!!!!!!!

זהו הוצאתי את זה מהמערכת הפרוגיסטית שלי. בדיוק שמעתי אותם אתמול עם האיש שלי (הפרוגיסט גם הוא.) אין, אין על השילוב שלהם בין רוק דרומי מעפן לפרוג מאגניב שגם rocks really hard.. פשוט אין. ויסלחו לי אוהבי הפרוג הסימפוני וחובבי ג'נטל ג'יאנט למיניהם. אנחנו פה בשביל הרוקנרול....

חרטושה

New member
תמיד יש לי תחושה של "שמעתי את

זה קודם איפשהו" כשאני שומעת שיר של קנזס. מן דז'ה-וו. ג'ינטל ג'יאנט זה לעוס אבל אפשר להגיד על זה לפחות שזה פרוג.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif Let's Rock ../images/Emo168.gif

מבחינתי גם קנזאס סימפוניים, אבל לא בכל החומר שלהם. לזכותם אומר שכאשר להקות הפרוג הפכו ללהקות פופ דיסקו (ג'נטל ג'יאנט, יס, ג'נסיס, קאמל וכו') קנזאס עברו לפופ דרך רוק כבד.

emmily plays

New member
אממ. זה היה פרץ של התלהבות

מזה שיש פרוג שגם נותן בראש..נרגעתי עכשיו. ג'נטל ג'יאנט זה אחלה בחלה. וגם כל הלהקות שמורנא הזכיר.. עזבו זה היה התקף התלהבות טינאייג'רי שעבר עלי כשגיליתי שעוד אנשים אוהבים את קאנזאס חוץ ממני ומהחנון שלצידי.

לטעמי, אחד הקאברים המוצלחים

ביותר שעשו אי-פעם לאלבום של הפלוידים, הוא כמובן הביצוע המחשמל של "les claypool`s frog brigade" לאלבום Animals. כבר המלצתי עליו כאן בעבר, ואני חוזר וממליץ עליו שוב
ממש קאבר מוצלח

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כששמעתי על הביצוע לא חשבתי שהוא יכול להיות יותר ממשעשע, בגלל הווקאלס המוזרים של לס, והנטיה שלו לעשות מוזיקה מופרעת. מסתבר שטעיתי. ההרכב לקח את העסק ברצינות, ויצאה תוצאה ראויה ביותר.

Liorking

New member
אני לא אוהב

שעושים קאברים לאלבומים שלמים. לשיר אחד אפשר, אבל בד"כ באלבומים השירים שונים ביניהם.

Liorking

New member
שמעתי

גועל נפש. ניק קייב הרס את השיר הזה. זה שיר שאסור לגעת בו, והוא הרס אותו.

למעלה