שאלת קאברים

Liorking

New member
שאלת קאברים

הייתה שאלה כזו בפורום לד זפלין אז חשבתי שיהיה נחמד ליבא אותה לפורום פינק פלויד. אז ככה: אילו שירים של אילו להקות נראה לכם היה מתאים לפלויד לעשות? אילו שירים של פלויד היה מתאים ללהקות אחרות לעשות? הנקודה היא לפרט על השירים הספציפיים.

vegetable man

New member
אני לא חושב

שיש שיר כלשהו שהייתי רוצה שפינק פלויד תבצע. אני רק שמח על כל שיר שהם עשו, וחבל שלא היו בסבנטיז להקות שדמו לפינק פלויד בתפישה (ולא, לא היו, אבל היו דברים שונים כן טובים). אבל אם לרגע לא ברצינות: No Quarter הוא הלד זפליני הכי פלוידי, ו-Ibiza bar הוא הפלוידי הכי זפליני. אבל עדיין, המרחק הוא רב.

Liorking

New member
לא צריך דמיון ללד זפלין

פשוט שאלה כזו הייתה בפורום לד זפלין

תשובה=>

אני הייתי מאד שמח לשמוע את Stairway to heaven, בביצוע של גילמור. הקול החם והעוטף של גילמור יכול להשתלב מעולה בשיר הזה. שלא לדבר כמה אני סקרן להאזין לגילמור מנגן את הסולו גיטרה המדהים בשיר הזה...

FuryUri

New member
ככה:

היה נחמד לראות את Dogs בביצוא לד זפלין, אבל עם שינוי קטן. השינוי הוא קצת לשנות את המילים והשירה לצורה שתתאים לפלנט, משהו עם אוקטבות קצת יותר גבוהות שיתאים לשירה שלו. וזה יהיה מעולה. באס איכותי של ג'ון פול ג'ונס, סולואי גיטרה טובים של ג'ימי, להפוך את השירה לנורמלית, וג'ון בונהאם כבר היה דואג להוסיף תופים במקומות הנכונים :p הממ, אני לא רואה בדיוק את פינק פלויד מבצעים איזה שיר של להקה אחרת בצורה מיוחדת. לפינק פלויד יש את הסגנון המיוחד להם, וקשה לי לראות אותם מבצעים שיר טוב בסגנון שלו (בכל זאת, קאבר צריך להיות נאמן למקור בצורה מסויימת כלשהיא.) אולי איזה שיר שהיה נחמד שפינק פלויד היו מייצרים לו גירסא משלהם? זה כבר ארוך, יש הרבה שירים שנראה לי שעם ביצוע סטייל פינק פלויד יכולים להיות יותר טובים. שירים של הביטלס(קצת להאריך(קצת הרבה), דייויד גילמור עם איזה הברקה נחמדה על הגיטרה ועוד כל מיני...) כמובן, שיהיה נחמד עם הלהקה ששמה פינק פלויד שמונה 4 חברים תנגן בהופעה קאבר לשיר של להקה ששמה פינק פלויד ומונה 3 חברים. איזה high hopes או משהו... אבל זה כבר חלום רחוק :p

itaikuskus

New member
אני מדמיין את זה

he was borned in a house full of pain baby baby baby baby baby baby he was trained not to spit down the fan ohhhhhhhhhhhh baby baby ohhhhhhhh he was told what to do by the band that's right and then gandalf came and slipped away with heeeer heeeeer

Runner30

New member
knockin' on heaven's door

די אהבתי את הביצוע של רוג'ר ב flickering flame למרות שלא חידש הרבה. הייתי רוצה לשמוע את גירסתו של גילמור ל while my guitar gently wheeps

The Walrus

New member
האמת

אני לא יודע אם זה רעיון טוב או לא. מצד אחד, הסולו בWhile My Guitar נראה לי די מתאים לגילמור. מצד שני, קלפטון מבצע אותו בצורה מעולה, ויש לו את הטאץ' שלו שמאוד מתאים לשיר, לא יודע אם זה יתאים לגילמור... שמעת את הסולו בגירסת הLive In Japan? אם לא, אני מאוד ממליץ. אולי אני ישלח לך קישור במסר או משהו...

מורנא007

New member
וואטרס יאלץ "לבלוע צפרדע../images/Emo105.gif"

ולשיר את Carry On Wayward Son של קנזאס. גילמור יאלץ לנגן מהר כמו Kerry Livgren, וואטרס יאלץ לנגן כמו Dave Hope ומישהו שם יצטרך ללמוד כינור כדי להשלים את החלק של Robby Steinhardt. אני משער שוואטרס לא יאהב בלשון המעטה לערוך קאבר שכזה.

למעלה