שאלת צואה
יש איזה חתול ערס רחובי שלא הצלחנו לתפוס לסירוס שמידי פעם מגיע לחצר שלנו ולפעמים גם נוהם על טוצ'קה. כשזה קורה טוצ'קה שהוא מאוד חמוד אבל לא גיבור גדול בורח וגם מחרבן על עצמו בדרך.
אני לא יודעת אם זה משהו נורמלי בכלל שככה מתבטא הפחד שלו, אני יודעת שזה גם קרה לו פעם אחת כשהוא הסתבך בתוך שקית ניילון, וכדאי לציין שזה לא קורה הרבה. אז קודם כל, זה בכלל נורמלי או שזה מעיד על משהו לא בסדר? ועצם זה שבדרך כלל בסיטואציות כאלו יוצא שילשול, זה בסדר? זה לא משהו שקורה המון, אני חושבת שבשנה האחרונה זה קרה 3 או אולי 4 פעמים (ואני יודעת כי אני אחר כך עושה לטוצ'קה מיקלחת) אני לא ממש יודעת מה אפשר לעשות כדי לגרום לחתול הנורא הזה להפסיק להגיע לכאן לחצר, אני די חסרת אונים בעניין הזה. אנחנו מאכילים אותו רחוק מהבית, הוא מגיע גם לפינת האכלה של עוד מישהו שגר עוד יותר רחוק, אף אחד מהחתולים האחרים בשכונה לא מעיז להתקרב לחצר שלנו, כולל כאלו שאוכלים רק אצלינו ורק השחור המרגיז הזה שהוא בכלל פחדן נורא מגיע לכאן כל פעם כדי לסמן לנו את חדר המדרגות ולהציק לחתולים המאוד מסורסים שגרים כאן.
יש איזה חתול ערס רחובי שלא הצלחנו לתפוס לסירוס שמידי פעם מגיע לחצר שלנו ולפעמים גם נוהם על טוצ'קה. כשזה קורה טוצ'קה שהוא מאוד חמוד אבל לא גיבור גדול בורח וגם מחרבן על עצמו בדרך.