שאלת צהריים

MaYcHuK

New member
יש לי גם פה

ועוד כמה איברים מועילים ומדהימים רוצה לנסות אותם?

MaYcHuK

New member
לא רק שיש לי 2 ידיים

יש לי גם אממ.. לשון פה שיניים חיוך רגליים

אגב אני הולך בערב להצגה

תוכלי לבוא איתי אני מת סוף סוף למחוא כפיים תוכלי לעזור לי?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אתה היית בהנדסה קרבית??
עשר אצבעות לי יש, תשע, שמונה, שבע...

כן אבל מסרט אחר

אני מ..... תפרק את הפצצה בעדינות היא יכולה להעיף לך יד בווווווום טוב עזוב תביא את היד ותחזור לבסיס

ולגבי ה...

"יש דברים שקשה לאנשים לספר" אני אגיד את זה בצורה הכי פרובוקטיבית שיש ומקווה שתצליחי להבין אתה נכה באיזושהי צורה? נדפקת! חוץ מללמוד איך לחיות עם זה תצטרך ללמוד איך להעביר את זה לאנשים ואיך לחיות עם זה בשלום ולספר על הנכות שלך בשעת הצורך החיים זה לא לונה פארק קשה? מתגברים

אולי הייתי קצת יותר עדינה ממך

כשניסחתי את זה בדיונים האחרים אבל גם אני חושבת ככה , גם אם זה נשמע מאוד לא פוליטיקלי קורקט הניסוח שלך איום :) החשיבה שלך נכונה... למזלם של אלו שבכל זאת קשה להם להתמודד, שיש עוד אנשים לא כמוך וכמוני שמסוגלים להתמודד בשבילם עם הבעיות שלהם ולהבין את חוסר יכולת ההתמודדות ולהקל עליהם עם הבנה מוגברת ... גם פה, כמו בכל דבר אחר, מעבר להכל צריך התאמה.

MaYcHuK

New member
תגידי? מה קורה עם יש לו קטנצ'יק?

גם על זה הוא מחוייב להגיד לנו עוד לפני הקטע של המיטה??????? חחחחחחחחחח למאיצוק יש תמונה בראש.. המקום - בית קפה. הסיטואציה - דיט ראשון הוא : היי מה שלומך היא: תודה נחמד לפגוש אותך סופסוף. הוא: תקשיבי מכיוון שאני מחוייב לגילוי נאות רק רציתי שתדעי שיש לי זין קטן. היא: < כמה אופציות חברים> מיד אני חוזרת - הולכת לישרותים ולא חוזרת/ מעיפה לו משהו לראש < מי שאל אותך בכלל> / אממ... אולי נלך לשירותים ונבדוק כמה הוא קטנצ'יק ..... חחחחחחחחחחחחחחחחח מאיצוק בצחוק היסטרי במשרד

למעלה