שאלת צהריים

שאלת צהריים../images/Emo42.gif

אני רוצה להרחיב את השאלה של נייט מיסטרס שהרחיבה את השאלה של בת עולם. נניח ואתם מתחילים לצאת עם מישהו והכל הולך ממש סבבה ומפתחים רגשות ואז מגיעים למיטה והוא מפשיט אותך ואת מפשיטה אותו ואז את מגלה שיש לו פלולה על הגב. מה תעשו? אתם חושבים שצריך לספר כבר מהשיחה הראשונה? אפשר להגיד שאותו אדם לא היה כנה מספיק ומכאן להסיק את המסקנה שהבן זונה ראוי להיתלות בכיכר הכי מרכזית בת"א לעיניי כולם? סתם תהיות של צהריים

חכמה בלילה

פלולה בגב זה ניסתר מהעיין אז את צוחקת אבל אם לא היה לך ידיים היית מספרת לו בפגישה הראשונה? או רק אחרי שהוא היה שואל למה את אפעם לא מחבקת אותו?

אני מתחילה להבין

למה כולם פה רווקים כאילו צריך פאקינג תואר כדי להבין מה רלוונטי לספר ומה לא. אה אתה שומע??? אני מרגישה חייבת לספר לך שיצא לי חצ'קון בתחת אבל את זה שעשיתי ניתוח לשינוי מין אני כבר אספר לך בהזדמנות אחרת וכל מה שיש לי להגיד לסיכום זה : בחייאת רבאאק

עדיף להיות כמוני?

נשוי סדרתי? ראבאק אני נכנס לרבנות מתפוצצים עלי בצחוק

../images/Emo6.gif

יש לך חופשי חודשי שם? נו עדיף להיות גרוש סדרתי מאלמן סדרתי :)

אבל

השאלה היא לא מה לספר ומה לא לספר השאלה מתי לספר יש דברים שקשה לאנשים לספר ואין סיבה שהם יעברו את זה עם כל אחד כמובן שהאידיאל הוא שאנשים ישלימו את עצמם ויגידו הכל בקלות ובפשטות וברגע שהם יתייחסו לעצמם ככה יהיה יותר קל לקבל אותם.. אבל האידיאל רחוק מהמציאות

מי שלא מרגיש בעצמו

מתי ולמה וכמה ואיך צריך לספר את מה שרלוונטי לספר הוא במילה אחת דביל ! אם דוחים את מה שצריך לספר ונכנסים לסרטים זה כבר סיפור אחר,אבל בטוח שבשלב שהיית צריך לספר זה הידהד לך במוח וידעת שאתה צריך לספר עזבי אני מה אכפת לי בכלל

טלללללללל

כשיש קליק אז יש קליק כל השאר מתגמד פה איידס שם סרטן לא קריטי בחלק הראשון הייתי רציני

אבל אני חזק ואיתן ולא נישבר

ואפילו לקחתי טיפול פסיכולוגי בנושא רק שנימאס לי שהפסיכולוג היה כל פעם מחדש דורש שאני יגיד בכל רם "אני מושלם אני מושלם" כדי לחזק את האגו שלי ואני הייתי בכל פעם צריך להסיב את תשומת ליבו לכך שאין לי יד

זה אתה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טרומפלדור !!!!
אז בסוף לא התפגרת בעד ארצנו?

לא אני זה מישהו אחר

אבל לא מפריעה לי היד גם ככה היא היית תמיד עושה שגיאות כתיב

MaYcHuK

New member
סטאר מאמי

אם אין יד איך אתה מסתדר בשביל ה.... < נו אתה יודע העזרה האישית? > ועלייה ועלייה

למעלה