שאלת פיאה >.>

שאלת פיאה >.>

*ואני ממש מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה חדשה ;-;* הממ, איפה ואם, אפשר להשיג פיאות איכותיות ויפות בטווח מחירים של עד 40-50 שקל..? משהו שייראה כמו שיער חלק ונחמד ולא כמו מתולתלת מחומצנת שהסתרקה בכוח
אני מחפשת פיאה אדומה(כהה) או ירוקה(כהה בשביל תחפושת למאט (מדת' נוט) וממש לא יודעת איפה למצוא. בדיזינגוף ראיתי משהו, אבל זה היה אדום מדי לטעמי וגם נראה ממש שרוף (קצת כמו פיאה וורודה שקניתי פעם בעשרה שקלים.
) וכן, הם רצו על זה משהו כמו 50. בשביל מחיר כזה, זה מוגזם לרצות משהו שיראה קצת כאילו הסתפרתי?
או שלפחות ייראה ככה בתמונות...? בקיצור, עזרה.
*בורחת לפני שיסקלו אותי* (אני גרה בחיפה אבל אין לי בעיה לנסוע לת"א
כל דבר שרחוק מזה כן יהיה בעייתי...) אבל זה חשוב לי
*ואם כבר הצלחתם לענות לי על זה, אז אני אנצל את זה שפתחתי הודעה חדשה ואשאל עוד שאלות של הנובית שהנני: יותר זול משקפי שמש ענקיות ולא בריאות לעיניים או גוגלס שאני שמה על הפיאה? וגוגלס יפות שלא יעשו לי כאב ראש נוראי רק מלשם על השיער- איפה יש? תודה3>

אוקיי, רק עכשיו ראיתי בטגליינס ../images/Emo4.gif

סורי ;_; הממ וכתבתי מחירים יחסית זולים כי א. אני מקווה לקנות בארץ, ב. הפיאה יחסית קצרה... אבל העניין הוא שאני לא רוצה להזמין כי אני לא יודעת כמה זה כבר ישמש אותי (אני לא כ"כ תופרת ולא מקצועית מי יודע מה בקאספליי... אבל אני פרפקציוניסטית ואם אני כבר מתחפשת זה חייב להיות יפה.
) אני גם מעדיפה למדוד לפני שאני קונה (דבר שבדיזינגוף נגיד כן אפשר לעשות.) אבל הפיאות שם באמת שלא איכותיות לדעתי
יש פיאות עם פוני שגורם לי להיראות נורא ואיום ופיאות עם פוני ש..לא. אני לא יכולה לדעת את זה בלי למדוד את הפיאה ואי אפשר להשוות בין איך זה ייראה עליי לבין איך זה נראה על הבובה. אז משהו קרוב ונגיש יותר מאיביי יהיה מועיל... שוב תודה ושוב סליחה על ההודעה החדשה, לפחות אפשר יהיה לנצל"ש אחרי זה. ^^

Serf SaN

New member
היי, ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

כמה דברים - את דיי נתקעת בdead end פה. אם את רוצה פיאה איכותית שנראת כמו שיער אמיתי, ולא יושבת לך כמו סמור מת על הראש, את חייבת להזמין מאיביי. אם את לא רוצה להזמין מאיביי, את חייבת לקנות מדיזינגוף סנטר. כי פשוט אין שום מקום אחר לקנות ממנו. ואז כמובן, זה באמת יראה כאילו יש לך סמור מת על הראש. כמובן את תמיד יכולה ללכת לבני ברק או למצוא גם חנויות בחיפה שמכינות פיאות מעוצבות לפי בקשה לנשים דתיות.. אבל זה יעלה לך בסביבות ה500 שקל, כי הם עובדים אך ורק עם שיער אמיתי + בקשה אישית שלך לאיזה סגנון פיאה, דבר שבטח גם יעלה עוד כמה מאות שקלים. הטווח מחירים שרשמת שאת מעוניינת לבזבז באמת מוביל אותך אך ורק לפיאות שבדיזינגוף סנטר. למרות ש, אני יכול להבטיח לך, שאם את מחפשת ממש טוב באיביי, את יכולה למצוא פיאות שיעלו לך בטווח מחירים של 80-100 שקל (כולל משלוח). [והכל תלוי גם לפי שער הדולר, כמובן] בהצלחה עם ההחלטה~ :]

היי 3:

קודם כל תודה על התשובה~ ממ, הבעיה שלי זה באמת החוסר וודאות של איך התספורת+צבע של הפיאה ייראו עליי במציאות
הפיאות באיביי כל כך יפות.
בכמה מהמקרים מצליח לכם שאתם מזמינים פיאה ואח"כ מרוצים מאיך שזה מתאים לכם? (באופן אישי... כי זה פחות או יותר כמו תספורת שלא מתאימה, אם זה לא מחמיא זה פשוט לא מחמיא >.> איך יודעים מראש?) התאהבתי בפיאה הזו. אפילו המחיר שלה סביר. אבל אם היא לא תיראה עליי טוב, נדפקתי.
(יש תמונה שלי בכרטיס אישי דרך אגב, אם אתם איזה מעצבי צמרת מבינים שיכולים להגיד לי מראש
) ו... יש מישהו שיכול לענות לי בעניין הגוגלס?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif פיאות מאיביי נראות איכשהו טוב

על כולם. זה קסם כזה. בחיי. גוגלס - נראה לי שאפשר למצוא בחנויות ACE ודומיהם כל מיני משקפי רתכים.

חחחח אני מאוד מקווה ../images/Emo3.gif

כי בסוף אני מזמינה פיאה~
ומשקפי רתכים זה לא שקוף לגמרי ותלת מימדי? :ס כי זה לא מה שאני צריכה...

שוב הסתבכתי =.=;

יש לי כרטיס אשראי, אבל איביי ופייפאל משום מה ממש ~חייבים~ שאני אהיה בת 18 (דבר שיקרה בעוד חצי שנה. >.>) ואבא שלי איביי-פוב. ויש רק עוד יומיים ומשו שאפשר להזמין בהם את הפיאה
איביי יתבעו אותי אם אני אגיד להם שאני חצי שנה יותר ממה שאני? XP

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אני גם איביי-פובית, אז אין לי מושג

איך לעזור לך בעניין הזה. ^^;; ומהתיאור שלך לא הבנתי אילו גוגלס את צריכה. יש מצב שאת מעלה תמונה?

saarshemer

New member
תבדקי שכרטיס האשראי שלך בין-לאומי

על שלי כתוב "תקף בישראל בלבד"

זהו, אמאזון למשל נותנים לי להזמין חופשי :ם

אז אני מניחה שזה אמור לעבוד, אבל אני מפחדת להירשם לאיביי ופייפאל בלי להיות בת 18 כי זה חלק מהכללים הכתובים שלהם
לגביי הגוגלס שאני צריכה, אני מצרפת תמונה של מאט
אני ממש מקווה שהפיאה תספיק להגיע. >.>; אחרת דיי הלכה התחפושת. XD; (יש לכם המלצות על עוד חנויות לפיאות באינטרנט שעושות לכאן משלוחים? לחנות שמצאתי בה את זו ששמתי בלינק היה קישור בטאגליינס של הפורום אז הנחתי שכבר היו מי שניסו אותה
) זה לא -כזה- נורא, כי לא תפרתי שום דבר בעצמי, אבל כן יש לי את כל החלקים איך שהוא (הרכבה אמנותית
), אז חבל לי שלא לנצל X:

Serf SaN

New member
למתי את מתכננת את הקוספליי הנ"ל?

פיאה לרוב מגיעה בין שבוע בדיוק לשבועיים. 3: ואפילו אם הזמנת אותה עכשיו לכנס בחנוכה, אל תדאגי, זה על בטוח יגיע. XD אממ. עוד חנויות שוות באיביי שאני אישית כבר הזמנתי מהן: קוג-מארק http://stores.ebay.com/Cog-Marc קוספליי-וויג http://stores.ebay.com/COSPLAY-WIG דיזיינר וויגס http://stores.ebay.com/Designer-Wigs-and-Color-Wigs פרופשיונאל אונלי http://stores.ebay.com/Professional-Only וויג-פאשן (שממנה ספציפית לא יצא לי עדיין לקנות, אבל רואים עליה שזאת חנות לעניין.) http://stores.ebay.com/Wig-Fashion (איזה כיף שהכל במועדפים, אה? :} קל יותר ככה להכנס לחנויות באיביי. XD) ולגבי הגוגלס- הן נורא מזכירות לי את המשקפות של הבריכה.
למה שלא תקני משהו זול, ותשפצרי אותה? :}

תודה! D":

הזמנתיהזמנתי!! 3> בסוף מהחשבון באיביי של מישהו שאנחנו מכירים והחזרנו כסף. XD; הסתכלתי היום על משקפות לבריכה ו..זה יקר
איפה אפשר למצוא זולות?

saarshemer

New member
זה באמת נראה כמו משקפת לבריכה

ואם אמזון מאפשרים אז אין סיבה שפיי-פל לא יסכימו (מי מאיתנו לא שיקר קצת ביחס לגיל שלו בחיים)

Serf SaN

New member
בחיים האמיתיים כן,

בדברים שקשורים לכרטיס אשראי...אני מעדיף שלא. ם__ם;;

saarshemer

New member
ובנושא לא קשור...

לך על כרטיס האשראי כתוב: "valid only in israel" ? אם כן....אז זה אומר שההערה שלמעלה תקפה רק על "גיהוצים" ואפשר לעשות עסקאות דרך האינטרנט (עקב העובדה שכבר הזמנת דברים באינטרנט) אם לא....כנראה שאצתרך להעביר את הכרטיס שלי למצב בין-לאומי (חושב לעצמי... למה אני מציק לך עם זה?) סליחה על ההפרעה את זה אני אשאל בבנק

innocence

New member
קל לדעת אם הוא בינלאומי.

אם המספר שלך הוא 16 ספרות אז הוא בין לאומי - אם 8 - תקף רק בארץ.

Serf SaN

New member
נראה לך שאני קונה מהכרטיס אשראי שלי? XD

אמא ואבא קוראים להם. XDDD

למעלה