שאלת סקר

uri80

New member
אל תתאפק, זה גורם לעצירות.

לצלוב את מיס מקמילן! ("יחידת המתאבדים של יהודה" -עוד משהו מתוך סרט שחייבים לראות -"בריאן כוכב עליון" של מונטי פייתון)

miss mcmillan

New member
יווו, בריאן כוכב עליון

אתם תצלבו אותי, ואני אשיר always look on the bright (aka "bra") side of life, וממשיכי דרכי ירדפו אתכם לנצח ויהרגו אתכם בייסורים במשך אלפי שנים. ייפי!

uri80

New member
ואח"כ "המסע אחר הגביע הקדוש" כמובן

עם הארנבות הרצחניות, הנזירות הנימפומניות והאבירים שאומרים "ני!". סרטים ענקיים.

את "דג חרב" ראיתי בתחילת השבוע

הקטע, שבו טרוולטה נחשף כגנרל ישראלי מטורף, מוצג בחלקו האחרון של הסרט. כך שבעיית אמינות זו אינה קיימת לאורך רוב זמן הצפיה בסרט. * ואגב, האידאולוגיה שמנחה את הגנרל המטורף, בחלקה - פעולות נקמה - אינה רחוקה כל כך מהאידיאולוגיה של אנשים לא מעטים. רק שכאן אינם מכונים מטורפים אלא קיצוניים. ואם נקרא לפעולות הנקמה פעולות הרתעה, הרי שמדובר במדיניות לפחות חצי רשמית של ממשלת ישראל. אך רצוי שלא להפוך שרשור זה לפוליטי, לכן לא אכתוב כאן יותר בנושא זה. * סרטים מומלצים: כלבי אשמורת וספרות זולה של טרנטינו. לעזוב את לאס וגאס בכיכובם של אליזבת' שו וניקולס קייג'. החשוד המיידי עם קווין ספייסי שמשחקו מצויין. ואיך לא הסנדק של קופולה, לטעמי בעיקר הראשון מהטרילוגיה.

uri80

New member
הוא פשוט רע, אין מלה אחרת.

ולהזכיר אותו בחברת סרטים נהדרים כמו "החשוד המיידי" ו"הסנדק" זה פשוט סוג של חילול הקודש-לא פחות

boaZone

New member
shaolin soccer ../images/Emo45.gif

אחלה סרט, אני ממש נהניתי (הסרט היחיד שהופק במדינת בוטאן...). מכיוון ואני לא ממש יודע סינית (יפ, יש כאלה אנשים), אז מצאתי תרגום לעברית לסרט, שכנראה תורגם שורה שורה מהאנגלית, בלי ממש להבין על מה זה נאמר, והוא היה לא פחות מצחיק מהסרט...

miss mcmillan

New member
ראיתי אותו בפעם הראשונה לפני

שידעתי מילה בסינית, וכבר אז הצחיק אותי. ומשום מה, כשהבנתי כבר קצת, זה הצחיק הרבה יותר
לדוגמה, כשקלטתי ש"אח גדול-גדול", ו"אח גדול-קטן", ו"אח קטן-קטן" הן כולן מילים נפרדות בשפה הזאת

rigoletto111

New member
בהחלט יש

כרגיל, היהודי (פונטקורבו) עושה לערבים את העבודה. אגב, הוא מת לפני חודש בערך.

rigoletto111

New member
ב16 לחודש יוקרן בסינמטק

תראו את הערבים והצרפתים מפוצצים אלו את אלו. מה צריך יותר, תגידו?

rigoletto111

New member
"סקופ" - הסרט החדש של וודי אלן

כמו הסרט שלפניו, גם הוא מתחולל בלונדון, אבל גם מכיל יהודים. אלן, כהרגלו, מהגג על החיים ועל המוות אבל עדיין מצחיק מאד

למעלה