שאלת סקר

שאלת סקר

יותי מזמין את החברה לפיצה וסרט אז: איזה סרט תרצו לראות במפגש חברים? הבהרות: 1. השאלה מופנת לכל משתתפי הפורום ללא התייחסות להגעה ממשית למפגש. 2. מטרת הסקר אינה קביעה חד משמעית איזה סרט יהיה באמת, אלא רק לשם מתן רעיונות. 3. בנוסף לשם הסרט אנא ציינו את הז'אנר (ככה בשביל הנוחות). 4. תיאור כללי של הסרט יתקבל בברכה (בלי ספויילרים!). 5. אפשר (ורצוי) להציע יותר מסרט אחד. >ספל חמאה עם ספריה ביתית<

boaZone

New member
מועדון הסרט היוצא ../images/Emo202.gif

כבר כמה זמן מתגלגל לי רעיון בראש של לפתוח מועדון קטן בביתי התל-אביבי העתידי, ובו להקרין מדי שבוע סרטים שאני ראיתי בילדותי ונערותי (הדתית) ואפילו בבגרותי, סרטים שאת רובם כל בן (ובת) 20-30 היה רואה (אם הוא לא היה תקוע בסדר ערב), והם חלק מיסודות התרבות המערבית, זו שרבים מיושבי בית וירטואלי זה מנסים להתחבר אליה. אז כן, ספל, אולי יהיה אלומודובר אחד או שניים (אני אתן לך לבחור) אבל יהיה מלא אמריקניזם קיטשי כמו חזרה לעתיד, אינדיאנה ג'ונס, מי הפליל את רוג'ר ראביט, סופרמן, ET (יש לי המון ספילברג ברשימה...) וכאלה-ים. ליום חמישי, אני כתמיד, הייתי מציג את האלמנט החמישי או פריסליה מלכת המדבר (כהכנה ליום שישי), וכמובן דואג לחומרים נרקוטיים מסוימיים שתמיד משפרים את איכות הסרטים הצבעוניים...

almog4

New member
"דבר אליה" של אלמודובר

לחובבי אלמודובר - "דבר אליה" הוא סרט ששווה לראות עוד פעם. (מצורף - תיאור יפה שלו בויקיפדיה).
דני

uty76

New member
מעבר לקלסיקות

אפשר לראות סתם סרטים למשל Birth של שכחתי מה שמו של הבימאי האנגלי יש כמה סרטים יפנים מאד יפים "טאבו" של נגאסי אושימה ב"טאבו" משתתף טקשי קיטאנו שהוא שחקן גאון שביים והפיק את הסרט "זיטואיצ'י" שזאת גם כן אופציה נפלאה. אם הולכים על אנימה אז "המסע המופלא" של מייאזקי - סרט מתוק ומקסים! (לא לבעלי קיבה חלשה...) מכולם אני חושב שהסרט "טאבו" הכי יתאים. הוא מדבר על יחסים הומו סקסואלים בחברה הסמוראית. וביפן כמו ביפן, הכל כל כך צנוע ואסטטי... (ממש מתחשק להיות הומו עם כל היופי והעדינות מסביב...)

אגב87

New member
כמה שראיתי בשבועות אחרונים

Left Lugged (אנגלית) מסופר על נערה יהודית חילונית שנשלחת לעבוד כבייביסיטר בבית משפחה חרדית בבלגיה ומתקשה לקבל את האמונות "המשונות" שלהם וממש לא מסתדרת בלשון עדינה עם בעל הבית החסיד ומתקשרת מאד עם הבן הקטן האלם וכו' וכו' האסונות של נינה סרט ישראלי מדהים שאהבתי רבי אברהם במערה הפרוע (אנגלית וקצת יידיש) סרט דרמה שהוא קומדיה ומתיימר להראות את החרדי הפולני בפולין שנשלח לאמריקה כמדומני להיות רב ועל כל התלאות שעוברות עליו בדרך, סרט ישן ניסיתי להביא את הסרטים שהכי מתאימים ליוצאים בשאלה שקשורים איך שהוא לדת צפייה מהנה

uty76

New member
רשימת האנשים שמגיעים (לא סופי):

מתלבט 13 מתבונן ומחייך soelistit שיראל ועדילי uty76 - שזה אני : ) בסימן שאלה: uri80 אדוגמטית ספל חמאה לא רע בשביל פעם ראשונה...

soelistit

New member
צר לייייייייייייייייי

ומליון התנצלויות (בכתב בשלב זה) - אך נבצר ממני להגיע - עקב הזמנה לארוע... (ארוע עלק - יומולדת של מישו...) ולא מסוגלת להבריז (טוף חלאס! זה יהיה במועדון - ר-י-ק-ו-ד-י-ם
- לא יכלתי לעמוד בפיתוי...) אז באמת קבלו נא את התנצלותי הכנה (או שלא
) - ועדכנו אותי באמת איך עברה החוויה (של צפייה בסרטים דוקומנטריים
)

uty76

New member
היה פשוט זוועה

הגיעו חבורה של משועממים ראינו סרט של שקל וחצי, איזה דרמה קומדיה אמריקאית עלובה הפיצה היתה קרה יותר מידי משקאות שברו את הוואזה אנשים גועליים מזלך שלא באת

rigoletto111

New member
"רקוויאם לחלום" -אחד הסרטים הגרועים

שראיתי. אחרי 5 דקות כבר ברור לגמרי מה יהיה בסוף הסרט.

זה לא מתיימר להיות סרט מתח.

סטייל הרוצח הוא הסבתא החורגת של שליח הפיצה. קבל את תנחומי הכניים שלא זכית להנות מיצירת המופת הזו.

rigoletto111

New member
אפשר לחשוב שישראל והוליווד עושות

סרטים יותר אינטיליגנטיים.

hafraapsichotit

New member
זה הזכיר לי

את הסרט הערבי של יום שישי. וזה מזכיר לי את הפרק של זהו-זה על סרט ערבי של יום שישי.

למעלה