שאלת סקר

מצב
הנושא נעול.

jp3raptor

Member
היא לא

איך התגובה שלך סותרת את שלי?
היא לא

לא הבנתי בקריאה ראשונה...
וכידוע תפוז אל מאפשר למחוק...

רב קו 561

New member
אישית אעדיף רכבת

שאלת סקר
יש לכם 4 נוחות לנסיעה לאילת

אליהן: א. אוטבוס
ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)
ד.מעבורת דרך תעלת סואץ מים סוף עד ים תיכון (פנטזית)

אז איזה אליהן מ 4 נוחות היית מעדיפ/ה לנסוע ?
אישית אעדיף רכבת
יש שירותים, ניתן לחלץ עצמות. מניח שיהיה קרון מזנון בנסיעות כאלו.והנסיעה יותר מעניינת ופחות מסוכנת מאשר באוטובוס בכביש הערבה

down under

New member
"טוב" שלא הוספת אופציה של טיסה

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

"טוב" שלא הוספת אופציה של טיסה
בחללית (או ספינת חלל או מעבורת חלל) לאילת.
וואלה האופציה של מעבורת ימית היא הזויה ברמות על. כמעט והייתי אומר שבמקום האות הא במלה הזויה יש להחליפה באות שגימטריתהּ היא נמוכה
יותר ב-3.

רק ואך ורק רכב פרטי, היום ובעתיד !!!

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

תמיד מגיע עם רכב פרטי הכי מהר והכי נוח, עם סיגריה ועם מוזיקה שאני אוהב ובלי ריחות ג'יפה של נוסעים אחרים שהסיכוי שיסריחו עד אילת רב ועצום.....
דרך-אגב: אתה יכול להפריח נודים חופשי ברכב פרטי......לא צריך להתאפק ואפשר לעצור איפה שרוצים בלי טובות מאף אחד.

טסט, ביטוח, דלק, טיפולים שוטפים ותיקונים

תמיד מגיע עם רכב פרטי הכי מהר והכי נוח, עם סיגריה ועם מוזיקה שאני אוהב ובלי ריחות ג'יפה של נוסעים אחרים שהסיכוי שיסריחו עד אילת רב ועצום.....
דרך-אגב: אתה יכול להפריח נודים חופשי ברכב פרטי......לא צריך להתאפק ואפשר לעצור איפה שרוצים בלי טובות מאף אחד.
אלא אם כן אתה מזקק דלק בעצמך
מטפל/מתקן בעצמך
ומוותר על ביטוח צד ג' ומקיף - כל העסק הזה יקר מאוד.

סכומים זניחים כי: טסט הוא רק פעם בשנה

אלא אם כן אתה מזקק דלק בעצמך
מטפל/מתקן בעצמך
ומוותר על ביטוח צד ג' ומקיף - כל העסק הזה יקר מאוד.
סכומים זניחים כי: טסט הוא רק פעם בשנה
דלק לא ממש מורגש כי אני נוסע רק 8000 ק"מ בשנה (חצי מהממוצע) והתיקונים בסיטרואן זניחים בלי עין הרע. ה-C5 אמינה בצורה יוצאת דופן ומוזרה באופן יחסי לסיטרואן הידוע במגוון בעיותיו. רכב זה מזל - אתה יכול לקנות מאזדה ולהיות לא מבסוט או פיאט ולהיות מבסוט עד הגג. אם הרכב יוצר ביום שני - פתח לבעיות....(כידוע). שלי יוצר ביום חמישי.
חבר יקר וטוב מזה עשרות שנים הוא סוכן הביטוח שלי. הוא לא מרוויח עלי. במקרה יצא שהוא גם סוכן הביטוח של "צומת-ספרים" כך שהכל מסתדר..... הביטוח שלי מקיף. אבל לא שטפתי את הרכב 8 חודשים......רק אתמול עם דלי ליד הבית סוף-סוף....

רק רכבת

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

רק רכבת
בסדר העדיפות שלי:
רכבת
רכבת
רכבת
רכבת

mister K

New member
חד משמעית - רכבת

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

חד משמעית - רכבת
אבל בתנאי שהיא תהיה באמת מהירה ושלא תעלה הרבה יותר ממחיר נסיעה באוטובוס.

down under

New member
וואלה? באמת הפתעת אותי

חד משמעית - רכבת
אבל בתנאי שהיא תהיה באמת מהירה ושלא תעלה הרבה יותר ממחיר נסיעה באוטובוס.
וואלה? באמת הפתעת אותי
אתה הרי ידוע כ"מורעל" אוטובוסים. אז שאתה תעדיף מיוזמתך החופשית רכבת?!?

mister K

New member
לא הייתי בנסיעת הבכורה לנתב"ג.

הוא היה גם בנסיעת הבכורה ברכבת לנתב"ג
לא הייתי בנסיעת הבכורה לנתב"ג.
כנראה התבלבלת עם מישהו אחר.
אבל בהחלט ניסיתי את הקו לנתב"ג במיוחד, זמן קצר לאחר שנפתח.

mister K

New member
אכן אני מורעל אוטובוסים ולמרות זאת בחרתי רכבת

וואלה? באמת הפתעת אותי
אתה הרי ידוע כ"מורעל" אוטובוסים. אז שאתה תעדיף מיוזמתך החופשית רכבת?!?
בנסיעות חובבים מיוחדות אשמח לנסוע גם עם טייגר לאילת (רצוי בחורף) ובוודאי שעם מרצדס O404.
אבל כנוסע רגיל בנסיעה ארוכה שכזאת, אעדיף את אמצעי התחבורה הנוח והמהיר ביותר שהוא ללא ספק רכבת. בדיוק כמו בנסיעות ארוכות בחו"ל ובמיוחד במדינות בהן רשת הרכבות סופר מפותחת, ובדיוק כמו בנסיעות מתל אביב לחיפה וצפונה אם אני לא נוסע ברכב הפרטי (אבל לא בנסיעות מתל אביב לבאר שבע בהן כרגע האוטובוס יותר מהיר מהרכבת).
לראייתי, אוטובוסים נועדו לשירות עירוני ופרברי ולשירות למקומות אליהן רכבת לא יכולה להגיע. בשביל נסיעות בינעירוניות ארוכות נועדה הרכבת שהנסיעה בה ללא ספק יותר נוחה מאשר באוטובוס, אהוב ככל שיהיה.

down under

New member
אני באמת שמח על כך שאתה נשאר רציונאלי

בנסיעות חובבים מיוחדות אשמח לנסוע גם עם טייגר לאילת (רצוי בחורף) ובוודאי שעם מרצדס O404.
אבל כנוסע רגיל בנסיעה ארוכה שכזאת, אעדיף את אמצעי התחבורה הנוח והמהיר ביותר שהוא ללא ספק רכבת. בדיוק כמו בנסיעות ארוכות בחו"ל ובמיוחד במדינות בהן רשת הרכבות סופר מפותחת, ובדיוק כמו בנסיעות מתל אביב לחיפה וצפונה אם אני לא נוסע ברכב הפרטי (אבל לא בנסיעות מתל אביב לבאר שבע בהן כרגע האוטובוס יותר מהיר מהרכבת).
לראייתי, אוטובוסים נועדו לשירות עירוני ופרברי ולשירות למקומות אליהן רכבת לא יכולה להגיע. בשביל נסיעות בינעירוניות ארוכות נועדה הרכבת שהנסיעה בה ללא ספק יותר נוחה מאשר באוטובוס, אהוב ככל שיהיה.
למרות האהבה שלך. יש לא מעט אנשים, בכל תחום ותחום, שאם הם אוהבים מאוד משהו א' הם לעולם לא ישתמשו ב-ב' גם אם ב' הרבה יותר נוח, מהיר, סביר וכל תכונה
טובה אחרת לעומת א'.

mister K

New member
ובכל זאת ישנם קטעי נסיעה בהם אעדיף אוטובוס...

למרות האהבה שלך. יש לא מעט אנשים, בכל תחום ותחום, שאם הם אוהבים מאוד משהו א' הם לעולם לא ישתמשו ב-ב' גם אם ב' הרבה יותר נוח, מהיר, סביר וכל תכונה
טובה אחרת לעומת א'.
ובכל זאת ישנם קטעי נסיעה בהם אעדיף אוטובוס...
והם כל קטעי הנסיעה הפרבריים.
למשל: תל אביב - כפר סבא, תל אביב - נתניה, תל אביב - אשדוד/אשקלון, חיפה - קריות (לאחר פתיחת המטרונית שתקשר ישירות וללא החלפה).
בנסיעות פרבריות אוטובוס לרוב יעיל באופן משמעותי מרכבת כבדה, משום שהוא נכנס לתוך הערים ומגיע ליעדים יותר רלוונטיים. זה בולט במיוחד בנתניה, אשדוד ואשקלון, שכידוע קווי האוטובוס המקשרים בינן ובין תל אביב נוסעים מלאים ופועלים בתדירות גבוהה.
לגבי אשדוד ואשקלון, להערכתי המצב יישאר כך גם לאחר פתיחת הקו המהיר ולו רק בשל מיקום תחנות הרכבת מחוץ לערים.

Captain Wraith

New member
טיסה!

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

טיסה!
כל היתרונות שאולי יהיו בקו רכבת ב"ש - אילת.. הולכים לעולמם כשלוקחים בחשבון את הסיוט הרכבתי של קריות - ב"ש.

מה גם שהרכבת זה אמצעי תחבורה לא אמין בעיני, הם יכולים לפתוח בשביתות פראיות מבלי לדפוק חשבון לחוק או לאף אחד אחר.

אני זוכר שנסעתי ברכבת בקו בולאוואיו - מפלי ויקטוריה (זימבבואה), וקו ניירובי - מומבסה (קניה).. ובשני המקרים הנסיעה הייתה מדהימה..
בקניה יש גם קרון מסעדה שלא מבייש מסעדת יוקרה.. ההתנהלות כמובן אפריקאית אבל כאן מילת המפתח.. כשאתה מצפה למעט ומקבל הרבה אתה נהנה כפליים.

בישראל, מהיותנו מדינה מודרנית אנחנו מצפים לקבל הרבה ובכל פעם מתאכזבים. אם רכבת ישראל הייתה מציעה שירות משופר בקרון נוח עם כסאות נורמלים ולא צפופים.. אני בהחלט הייתי מוכן לשלם על זה.
אני חושב גם שזה בר ביצוע.. בקרון השמורים בד"כ אין אנשים עם תיקים מאוד גדולים.. מה הבעיה לסדר אותו בספסלים של 2-2... ולסדר מגש נפתח מהכסא שלפניך כמו מושבים במטוס..?

אוטובוס עירוני, רצוי מפרקית

שאלת סקר

ב. טיסה
ג. רכבת (עתידי)

אורי404

New member
ניתן לך ג'וב של העברת אוטובוסים ריקים

ניתן לך ג'וב של העברת אוטובוסים ריקים
בתמונות ברשת, נראו מאנים עירוניים של סניף תל אביב, נוסעים לאילת.
בפעם הבאה של מעבר בין הסניפים, תשובץ לנהיגה.
עד אז, אולי נהיגה של נהגים מבאר שבע לכיוון חולון

מצב
הנושא נעול.
למעלה