שאלת סקר

תיבת צעצועים קטנה שמכילה :

ויברטור קטן
פלאג אנאלי
ביצים סיניות שמעולם לא ממש הצליח לעשות לי משהו ... יש למישהו/י טיפים ? אותה קופסא גם מכילה KY וקונדומים ... בד"כ צריך אותם באותה הזדמנות ...

triki

New member
אמממ...

בתור אחת שקיבלה את ההמלצה.. שזה משהו משהו... זה לא משהו!!
מיועד לגירוי חיצוני בלבד... שזה נחמד... אבל בנינו אם כבר עדיפה האצבע שלנו...
אם כבר ... עדיף משהו בסגנון הויברטור שהבאתי מאמסטרדם....
4 דרגות מהירות לכלי עצמו...(כלי גדול חשוב לציין...
) לשונית עם מהירות משתנה לדגדגן...
ולשונית קצת יותר קשיחה... לתחת...
מה אומר???? אליפות!!

חיבוקון

New member
וואלה? לא משהו? הפוקט הזה?

דווקא שמעתי עליו ניסים ונפלאות (אפילו בחג החנוכה דיברנו עליו, המכשיר שהספיק ל 8 אורגזמות ברציפות חחח) האמת שויברטור זה ליגה אחרת, גם יגול לשמש כגירוי חיצוני וגם כגירוי פנימי, מה גם שלפוקט אם אני לא טועה אין מה להגיע לתחת חחחח אליפות?? הרגת אותי חחחחחחחח

לנו אין הרבה...

דילדו חמוד מסיליקון בשם ג'וניור באט פלאג ויברטור קטן ואחד גדול עמיד במים שאנחנו לא אוהבים כל מיני משחקי קשירה - אזיקי עור לידים, רגליים, חגורת צניעות, חבלים, כיסויי עיניים וכו' מטאטא נוצות כדורים סיניים כאלה ממתכת אבל אין לנו כסף עכשיו, אז אנחנו לא מרחיבים את האוסף - תרומות יתקבלו בברכה

בטח עושים...

לא יודע מה יש לך... אבל לנו יש כדורי מתכת שמצלצלים בעדינות כשמנענעים אותם. השימוש המקורי שלהם הוא מדיטטיבי - שמים שנים בכף היד ומסובבים אותם בלי שהם יפגעו אחד בשני... בהתחלה זה קצת מתסכל, אבל כשזה מצליח זה סוג של תרפיה. מאוד מרגיע. אנחנו אוהבים פשוט לדחוף אותם פנימה.. לאט לאט... אחד אחד, תוך כדי עיסוי הדגדגן... מורחים על הראשון קצת חומר סיכה... מניחים על הפתח.. זה קרררררר.. מגלגלים קצת סביב סביב... ואז, ממשיכים לשחק עם הדגדגן... לרוב הפתח מתכווץ ומתרפה חליפות ועם קצת לחץ מתון הכדור יחליק פנימה. אותו הדבר עם השני... אני אוהב בשלב זה לחדור אליה.. לאט ובזהירות, כי אתה לא לבד בפנים
התחושה בהחלט שווה! יש כאלו שמסתובבות ככה וטוענות שזה מחרמן מאוד... אני לא יודע איך זה מרגיש, אבל לשמוע אותה הולכת ולשמוע את הצלצולים האלו זה מחרמן
להדגמות ועזרה אפשר לפנות במסר

tokit

New member
היות ואין לי מושג בדברים האלה

יש לי שאלה.. הבנתי שזה נכנס בקלות. מה לגבי הדרך חזרה לאויר העולם??

בלי לחץ.. יוצא בקלילות ../images/Emo65.gif

אין בעיה להוציא, רק צריכים סבלנות ולא להלחץ. הרעיון הוא להשתמש בגרביטציה להביא אותן קרוב לפתח ואז להוציא אותן עם האצבעות. לפעמים, במיוחד אם מזדיינים בפראות כשהן בפנים, הן נדחפות ממש עמוק פנימה... אז פשוט מחכים... עד שהשרירים נרפים וכוח המשיכה עושה את שלו... אגב, פעם השתמשנו בשזיפים במקום.. יאמי

shellush

New member
והשאלה המתבקשת כאן היא...

איך ומדוע באשמת נועה, שתפי אותנו

טוב שיש את מי להאשים, הה קוקי../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

כבר שניייייים שאנחנו מתכננות ללכת ולקנות ויברטור
לגלות לך סוד? בואי תתקרבי... | | | V נוAה קיבלה מחבר יקר ליומולדת האחרון שלה לפני 3 חודשים ויברטור גדול וורוד
האמת שטרם יצא לה להשתמש בו כמו שצריך. ראשית כי הוא גדולללל מידי לדעתה
שנית, היא צריכה להתרגל לרעיון, אין לה זמן ועוד כמה תירוצים...
תגידי לה להתחדש

Hendrixon

New member
עוד פעם אין לך זמן? אולי פשוט תשבי

עליו בזמן שאת קוראת/כותבת בפורום?
המממ... אם לא תגמרי מזה, לפחות זה יעצים את הכתיבה שלך, וכך כולנו נהנה מהוורוד הרוטט

principeza

New member
מה הייתם ממליצים לקנות?

לזוג? והבייצים הסיניות? זה לא מסוכן?!

למעלה