תאמינו או לא- בובת מין
כן כן, הייתה לי בובת מין מתנפחת! וכך זה קרה: גרתי בלוס אנג'לס, ויום אחד פשוט הסתובבתי לי ברחובות העיר הגדולה ביום ראשון משעמם. עברתי ליד חנות סקס ענקית, אז נכנסתי. עברתי על הסרטים, העיתונים ושאר ירקות, ושום דבר לא עניין אותי במיוחד. קניתי לי חבילת קונדומים בטעמים שונים ובאתי לקופה, ואז ראיתי מעל לקופה שורה של קופסאות קרטון ובתוכם בובות מין. האמת היא שתמיד סקרן אותי לנסות. לראות מה כל הרעש מסביב לנשות הלאטקס האלה. אז אזרתי אומץ ורכשתי לי אחת, וכמעט רצתי מהחנות מרוב מבוכה. הגעתי הביתה ופתחתי את הקופסא. בהיתי מספר דקות במה שנראה כמו כדור ים רופס, שלידה מונחת משאבה ועוד אביזר קטן שגרם לבובה לרטוט. תמונה לא מגרה במיוחד. אבל אם כבר שילמתי - החלטתי לנסות. חיברתי את המשאבה לצינורית הניפוח בצוואר הבובה והתחלתי במלאכת הניפוח. לאט לאט ערימת הגומי שעל הרצפה החלה ללבוש צורת אדם (בערך). שמתי את המשאבה בצד ונגעתי בצעצוע. די הגעיל אותי מגע הפלסטיק, השדיים הקשיחים, שלושת הפתחים העגולים צבועים בורוד מחריד. בכל זאת התפשטתי, שמתי על איברי חומר סיכה, ועם הרגשה מהולה בהתרגשות וגועל - חדרתי למעמקי הבובה. אז לכל הגברים שתוהים, או לאלה שכבר ניסו, או לאלה שיש להם בובה בארון -בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!! הרגשתי כאילו אני מזיין מזרון ים! איזה בזבוז כסף. אבל לפחות ניסיתי...