שאלת סקר

אב השנה

אחת הסיבות (יש הרבה) שאני כ"כ אוהבת אותו היא בגלל ה
הענק שלו!!! הוא היחיד שמסדר את הבית(חולה נקיון ואני בלגניסטית),מבשל,מכבס וכו' מהרגע שהוא מגיע הביתה אביתר עובר לידיו-הוא מאכיל,מחתל,מאמבט(ביחד איתי),מסטרל ומרדים את האדון. הוא כ"כ אוהב את אביתר וכ"כ עדין ומרגיע במגע שלו שזה תענוג רק להסתכל... וביננו נראה לי (ע"פ כמות החיוכים והשיחות) שאביתר מעדיף אותו קצת...

מעיןבר

New member
אני עוזרת לו...

וזה ממש לא בצחוק ועוד לפני שיש ילדה. אני פשוט חסרת תועלת במה שקשור לעבודות הבית... אני לא יודעת לבשל כי הוא טבח מקצועי, אני לא זוכרת לעשות כביסות והוא עושה ומזכיר לי שצריך לתלות. אני אמנם זו שמקפלת אבל אף פעם לא זוכרת לעשות את זהעד שאין ערימה ענקית של כביסה יבשה בזמן שהארון ריק. לפחות התגברתי קצת על עניין הכלים ואני מאוד משתדלת שהם לא יצטברו. את הניקיון אני משאירה למנקה אבל משתדלת כמיטב יכולתי לסדר מדי פעם. ברגע שאני מגיעה הביתה אני נצמדת למחשב (מכורה כבר אמרתי?) ושוכחת מהכל... אני מקווה שאני לא אהיה אמא גרועה כמו שאני גרועה בעבודות הבית.

עוזר- יותר ממני

בעלי המקסים!! עוזר לי בהכל! כביסות, טיפול בילדים, קימות בלילות וכו.. אין מילים!!!!

כמעט כלום.....

הוא עובד ולומד, וחוזר הביתה בסביבות 23:00, אז מקסימום הוא עוזר באמבטיה, או נותן לי כמה דקות לשירותים ולמקלחת.... כעקרון הכל עליי- אופק, נקיון, כביסה, כלים.... מצד שני הוא המפרנס...

איצית

New member
זה בערך מה שקורה אצלנו עם הבדל קטן

אני עובדת מהבית, ומצופה ממני להמשיך לעבוד בצורה מלאה למרות העזרה המעטה שאני מקבלת....

הוא עוזר כמה שאפשר ...

הוא מגיע כל יום הביתה באזור 7 בערב. עוזר לי עם האמבטיה לאלון , משחק איתו עד שאני מתקלחת ומתארגנת. מכין לנו ארוחת ערב, הוא עושה קניות, והוא המגהץ של הבית, גם כביסה אין לו בעיה . בסופ"ש קם איתי בלילה ועוזר לי , בקיצור אין תלונות.

sael

New member
עוזר אבל אפשר יותר

כי בכל זאת אני זאת שעושה את הרוב. אבל הוא מקסים עם עמית ועוזר איתה (כמה שאפשר כי אני מניקה).

wildcat6

New member
בלעדיו אני חצי בן אדם

חוץ מהעזרה שלו בהחלפות רחיצות והשכבה וסוף שבוע ששחר רק איתו בלעדיו אני לא מוצאת כלום כשאני מאבדת אפילו מפתחות אני מתקשרת אליו לעבודה והוא עוזר לי למצוא הוא גדול מכולם וגם מבשל מצויין

בנות קצת פמיניזם ../images/Emo70.gif

מה זה עוזר
האם לא ברור שהוא צריך לעשות כומכן
האם אנחנו עדיים מסתכלות על בנזוג שעוזר כמשהו נשגב
האם הילדים הם לא חצי חצי שלי ושלו
עלי לא מקובלת המילה עוזר. ואני לא מוכנה להרגיש שהוא עוזר לי
בעיניין גידול הילד העבודה היא על כתפי שנינו, הגידול והחינוך הוא על שנינו, ומעולם לא רק עלי או רק עליו. כמובן שאם לי יש יום קשה אז הוא לוקח יותר אחריות ולהיפך. העניין שלמי שיש בעל שעוזר יותר והיא משויצה בזה - זה כאילו היא אומרת: אחריות הילד עלי, אבל יש לי עוזר... לא מתכוונת לפגוע באף אחד ולמען האמת לא קראתי את כל השרשור.. אבל רק השאלה עם המילה עוזר.. עשתה לי דברים... ואולי זה בגלל שאני בהריון

dafgol

New member
לדעתי הכוונה לא רק עזרה עם הילד

אלא עזרה בכלל - כלים , כביסה , טיול עם הכלב ,מסאג'ים.... ....נו את יודעת....סק"ס...סידורים ,קניות ,ספונג'ה.....

אני חושבת שההתמרמרות היתה על המינוח

שגם אני אישית מאוד לא אוהבת להשתמש בו "עוזר". הוא לא עוזר לי - הוא עושה דברים בבית, בדיוק כמו שאני לא עוזרת לו. כשאומרים "עוזר" פירושו - זה התפקיד שלי והוא רק עוזר
אגב - אני גם מאוד מקפידה לא לומר לאייל (שנתיים וחצי) "בוא תעזור לי" על דברים שהם אחריות שלו. למשל - אם הוא משחק ואני רוצה שהוא יאסוף משחק אני אומרת לו שהוא צריך לאסוף ושואלת האם הוא רוצה שאני אעזור לו. אני ממש מקפידה על זה.

n i s h a

New member
ממש לא הרבה ../images/Emo4.gif

שי יוצא בבוקר מוקדם מהבית, וחוזר מאוחר הביתה. כך שאפשר לאמר שהוא "אבא של סופי שבוע". מקווים שבקרוב זה ישתפר. בכל מקרה - הוא מפרנס, מה שמאפשר לי להיות בבית עם רועי. יש עזרה יותר גדולה מזו??

מיקגאפ

New member
גם שלי מכבס ותולה ... ועושה הכל ../images/Emo9.gif

בעצם. אני עקרת בית גרועה מאד - שונאת את כל עבודות הבית, לא יודעת לבשל וחוץ מזה גם בלגניסטית באופי. מזל שהוא עושה משהו בבית... מה שנקרא איש חיל!

טוטי30

New member
הכל יחסי... ../images/Emo3.gif

בסופי שבוע קצת יותר שיתוף תיפעולי. במשך השבוע הוא המפרנס היחיד ואני בבית "העבודה" שלי היא לטפל בענייני הבית ואני עושה את זה בכייף ובטבעיות וטוב לי מבחינתי זה אידיאלי שאני יכולה להיות בבית אבל זה לא אומר שאין לו יד בדברים של הבית והוא בהחלט עושה דברים גם באמצע השבוע קניות, בישולים, מוציא את הזבל... מכניס למדיח, מוציא מהמייבש, שואב... וכמובן מרגע שהוא חוזר מהעבודה - הוא עם רועי. רוב הזמן אני לא מתלוננת...........

נופר30

New member
ושלי

עוזר כמה שיכול הוא עובד קשה ואני בבית ככה שעזרה עם הבית קשה לבקש למרות שהוא עשה המון כשהיו עדיין תפרים עם אביב הוא עוזר כמה שיכול מחליף , רגיע ושומר ומאז שהפסקנו להניק גם מאכיל עם אמבטיות והחלפה יש עדיין מקום לשיפור הוא לא עושה לבד אבל עוזר

mirdan

New member
כלום. מרגישה כמו אם חד הורית...

כבר אמרתי לו שאם קורה לי משהו אני רוצה שאחיו יגדל את הילד...

אצלנו ממש כמעט חצי חצי. אני מניקה

והוא לא יכול (ומצטער על זה ומקנא נורא), להלביש הוא פחות אוהב - כי הוא איטי ממני ואני עושה את זה מהר יותר, אבל זה לא אומר שהוא לא מלביש אותו או מחליף למיכאל. יש ימים שלמים שרק הוא מחליף למיכאל. לפעמים אני צריכה קצת להפעיל אותו (תעשה את זה..... וכאלה), אבל אם לומר את האמת - יש פעמים שהוא צריך להפעיל אותי. בקיצור - אין תלונות. אני חושבת שבעניין הזה אנחנו צוות טוב.

למעלה