שאלת סקר

yael3333

New member
שאלת סקר

ברצוני לשאול אתכן- כמה עזרה אתן מקבלות מהבעל?
חג שמח לכולם

אור100

New member
המון המון המון

אין לי שום בעיה להשאיר את שני הילדים עם בעלי וללכת עם חברה או לסידורים או לכל מקום אחר... לצערנו הרב אנחנו שנינו מובטלים כך ששנינו בבית כך שהכל מתחלק בין שנינו באופן שווה.

DEISENHA

New member
ואם אני הבעל

השאלה הגדולה היא כמה עזרה מקבלים מהאמא? שנינו ביחד וכל אחד לחוד בכוחות משותפים

dafgol

New member
כמה שרק אפשר.

הבעלול עובד המון שעות אבל מרגע שנכנס הביתה נרתם לעזרה . לאו דווקא עם בר אלא בכלל עזרה !!!!! מפנה אותך גם אל שאלת הסקר השבועית שלנו למעלה ( חלוקת התפקידים בבית ). את יכולה גם להצביע וגם להתרשם מהתשובות.

yaelli10

New member
ה-מ-ו-ן

בעלי עושה אמבטיה לאלה, מסאג' של אחרי והבקבוק האחרון של היום. בסופ"ש הוא זה שמתעורר על הבוקר כדי להאכיל את אלה ומאפשר לי להמשיך לישון קצת. בעלי עובד בסמיכות לבית והוא מגיע לעיתים בהפסקות כדי לראות את אלה ולאכול אתנו צהריים. וחג שמח גם לך.

עדי 4

New member
התכוונת כמה עזרה אני נותנת לבעלי.?

סתםםםםםםםם. בעלי עוזר המון, בזכותו יש לי 4 ילדים(גם בגללו) בלי העזרה שלו לא הייתי מסוגלת לחשוב על ילדים נוספים. בהריונות הוא תמיד הגיע לעזור במקלחות וארוחת ערב עם הילדים הגדולים ואז חזר לעבודה. הוא מוציא את הילדים מידי יום לבית ספר ולגנים, מכין סנדוויצים, עושה קניות. בעל לעיניין.

רות1974

New member
בעלי כמו הבעל של עדי4 ואף יותר: הוא

הבשלן בבית כי אני שונאת לבשל. הוא הגהצן, הוא אחראי בלעדי על הקניות (מכולת, סופרמרקט, ירקן, סופרפארם). בעלי רוכש ביגוד לבנות על דעת עצמו, אם נדמה לו שחסר להן משהו. בעלי מארגן את מילי לשינה כל ערב - פיפי, שטיפה + צחצוח + סיפור + הרדמה. והכי חשוב - הוא המפרנס העיקרי, עובד 12 שעות ביום בממוצע.

עדי 4

New member
יו,איזה כיף

הלואי ויואב,בעלי היה מגהץ. כל שבוע הוא אומר שילמד לגהץ ודוחה לשבוע הבא. לגבי בישולים,אני מתה על המטבח ולכן מבשלת את רוב הארוחות. יואב מומחה לארוחות ערב מגוונות וטעימות. אל תספרו לו מה אמרתי עליו כי לו אני לא מספרת כמה הוא נפלא שלא יעלה לו למוח. הוא יודע שהוא אבא נהדר אלב באמת שהוא הגדול מכולם. טוב אחרי מה שקראתי פה הוא הגדול מכולם בשבילי, יש עוד כמה כאלה וכיף לקרוא את זה.

מתרגשת

New member
בעלי הוא אבא אסא אמרתי די../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא עושה הכל ויותר טוב ממני בדרך כלל. הוא מנקה, עושה כביסות, עוזר עם סתיו, עושה לה אמבטיה כל ערב, סטריליזציה של לפני השינה. נותן לה בקבוק אחרון כשאני כבר ישנה.. בסופי שבוע קם בבוקר לפניי כדי שאוכל לישון. יש לי בעל מדהים....

עמית@

New member
יוסי עושה הכל חוץ מלהניק

הוא כרגע איתה בבית ואני חזרתי לעבודה- עד שהיא תלך לגן בספטמבר- הוא מחתל וקם ורוחץ ולוקח עוזר - בעצם קשה לקרוא לזה "עזרה" כי אנחנו פשוט מגדלים אותה יחד- זה לא שמישהו עוזר לאחר. אין כמוהו

טאש

New member
../images/Emo45.gifחוץ מעניין העבודה-גם אצלנו זה

ככה. נימרוד עושה הכל חוץ מלהניק. אנחנו בהחלט מגדלים את נדבי ביחד. ומשבוע הבא, כשאחזור לעבודה - אז בכלל.......

nush1

New member
המון עזרה!

הוא עובד נורא קשה ועד מאוחר אבל הוא עושה המון המון, אמבטיה לזיו בערב, אוכל, כביסות נקיון...ממש ממש הכל. אני יכולה להשאיר אותו איתה ולחזור הביתה והיא כבר מקולחת, אכולה, ישנה והבית נקי ומסודר (כל זה כל עוד אין משחק של מכבי
)

uliss

New member
או שאני חריגה כאן

או שאחרות מתביישות לענות
אבל בקושי גברתי , בקושי רב. מה שכן, הוא עושה לתינוקת אמבטיות ברצונו ובהתנדבותו מאז שהיא נולדה. בכלל גם לפניה בקושי עזר, הוא גם לא מי יודע מה פרקטי בנושא (אויש, חינוך של חמותי האהובה
) אבל מה, אני אוהבת אותו גם ככה וודאי שמחנכת, יש שיפורים (מסכן, כבר מפחד להשאיר צלחת...) הוא כבר מסוגל להרגיע את התינוקת ולהפנות לי שעתיים ביום. מה שכן, הוא עובד כמו חמור, ומספק לי עזרה בבית, זאת אומרת יש לי מנקה וגם תהיה לי מטפלת. זה גם דרך לעזור, לא?

מתרגשת

New member
את לא חריגה אבל כמו שאמרת זה מהבית

אסא גדל אצל אבא שלו ולכן הוא ואבא שלו למדו לעשות הכל בעצמם ולא לחכות שהאשה תעשה

mili999

New member
המון - מושלם שלי ../images/Emo99.gif

חבל רק שהוא לא יכול להניק
הוא עושה הכל - מבשל, מנקה, מכבס (יותר טוב ממני - כיבסתי את הבגדים הראשוניים של טוהר עם מגבת כתומה חדשה ומאז כולם חשבו שטוהר שלובש בגדים בצבע אפרסק הוא ילדה), הוא כמובן מאכיל את טוהר, עושים אמבטיה ופינוקים שאחרי יחד ... קיבלתי אותו מחונך היטב, תודות לחמותי, כך שאני נותרתי מפונקת כמו אצל ההורים. כרגע אני המפרנסת והוא לומד לתואר שני, אולי הוא ימשיך לדוקטורט וישאר עם הנסיך הקטן בבית.

למעלה