שאלת סקר

אבל זה מן הסתם לא מתאים לכל אחד

מה שהכי חשוב זה ללבוש את מה שנוח לנו איתו ועושה לנו טוב.

אנשים שפונים לסטייליסטים אלו בד"כ אלו שלא מרוצים מאופן הלבוש שלהם.

somewoman

New member
אתם מפספסים משהו

בנוגע לסטילינג..
סטיילינג זה לא רק "להגיד לי מה ללבוש" זה לעזור בהתאמות.
סטליסטית טובה תגיע קודם כל לארון הקיים, תבדוק מה יש שם, תעשה התאמות, תיתן אופציות עם הקיים ותשלח/תיקח לקנות רק "חוסרים" .. (כמו עליונית בצבע שחור נניח, אם יש בארון רק לבנות..).

הרעיון של סטילינג אמיתי (לא של הסלב) הוא להתאים לאדם את מה שנוח לו ממה שיש לו...

somewoman

New member
את לא

רק אח"כ קראתי את המשך השרשור

צלשלספק

New member
אני מסתדר לבד מצויין ומכיר את הטעם שלי היטב.

מה אלבש ומה יקבר לנצח בארון, וגם זה קורה. חצי ממה שיש לי בארון אני בכלל לא לובש....

סגנון הלבוש שלי הוא בערך ממה שרואים בתמונות הפרופיל שלי ובתמונות אחרות שפיזרתי כאן בעבר, עם סטיות קלות לכאן ולכאן בסגנון הלבוש כי אני לא מקובע אך יש לי קווים אדומים מה אני בחיים לא אלבש.

ואם איזה בגד או נעל או ג'ינס שעושה לי את זה, כשיש תקציב - ושווה את הנקוב עליו (וזה חייב להיות מותג ו/או בגד באיכות גבוהה) - אני אקנה אותו. הטעם שלי ושל אחי די דומה, אז לעיתים אני קונה ביחד איתו או נעזר בחבר/ה שתעיף מבט וכו' אם זה נראה עלי טוב...

לא הייתי הולך על שירותי סטיילינג מקצועיים, כי זה לא ממש מעניין או מושך אותי התחום הזה - אישית.
אבל זה כן עושה לי את זה כשבחורות מתלבשות כבחורות, אם היא התלבשה טוב, לטעמי, זה כבר עניין שלי,
וזה גם לא מה שיפול עליו דבר מבחינתי אם דפקה הופעה או התלבשה סבבה כהרגלה - כל עוד היא מתלבשת ונראית כ-בחורה, ו-לא כטום בוי או היפסטרית או "אחר", אז סבבה מבחינתי, ושוב זה עניין של טעם.

לא

כי לדעתי יש לי אחלה טעם בעצמי...חוצמיזה בלבוש יש אלמנט של ביטוי עצמי, אני לא אלבש רק מה שמחמיא אלא גם מה שאני מתחברת אליו ומרגישה בנוח (לאו דווקא בהקשר של נוח להתנהל אלא מרגישה בתוך העור של עצמי)

תבוא סטייליסטית ותגיד לי תלבשה שמלה כזאת וכזאת או חצאית עיפרון או צבעי פסטל כי זה יחמיא לך על פי כך וכך וכך. אבל לא מתחברת. אבל לא שוללת במקרים בהם יש אנשים עם טעם מזוויע מזוויע באופנה, כי אני לגמרי חושבת שיש זוועות אופנתיות. כן כן. סנדלים עם גרביים, שלייקס, בגדים של שוק רמלה שנראים כאילו הם משוק רמלה, בגדים בסטייל עזה, גרוזיה וצנעא. בגדים שנראים כאילו אספו אותם בזבל.

shayCn

New member
חחחח

בחיי שצחקתי בקול גדול

dj שלא מופיע בשישי-שבת...

רק בעיר כמו ת"א יכול להיות להתקיים המושג סטיילינג.משרה שנוצרה מכלום וקיימת על מנת ליצור כלום.אבל סבבה,יש קירבה של האלפיון העליון לעיר הגדולה אז צריך להוציא מהם את הכסף איכשהוא.:)

tatiana6

New member
נסה אולי. נשמע לי נחמד.

למה לא?

זה כמו ללכת למספרה. כל אחת יכולה הרי לגזור לעצמה קצוות עם מספריים.
רק לדעתי סטייליסטית שבאמת טובה תקח הרבה כסף, אבל חד פעמי זה התנסות בתחושה חדשה ופינוק.

למעלה