שאלת סקר

לא צריכה שיגידו לי מה ללבוש

מתלבשת איך שנראה לי לנכון וככה כל אחד צריך לעשות מבלי להתחשבן מה אנשים אחרים יחשבו ויגידו

ומה יעשו אנשים עם טעם נ-ו-ר-א-י?

אני לא מאמין לאף אחת שמעדיפה את המראה של החנון לפני המייקאובר, אז די להגיד סתם.

דידי 9

New member
בא לי לעשות לך מייקאנדר

פיזית. רק עם הידיים!

dori78

New member
דניאל, אתה מכיר את הסלוגן של טבע-נאות?

"את הכי יפה כשנוח לך".

מצד אחד - בחורה שתקעו אותה בסקיני ועקבים, עם חולצה מלאת פייטים שהיא מתבאסת רק מהמחשבה על כביסת היד שהיא דורשת, איפור שלא משנה כמה הוא "מקצועי" - גורם לה להרגיש כמו ליצן החצר ובאופן כללי - דוקר לה, כואב לה ומציק לה. רואים את זה עליה.

מהצד השני - בחורה שהולכת עם ג'ינס וטי-שירט, לא מאופרת ונועלת אולסטאר. אבל נוח לה, ממש נוח לה.
אולי לא תרגיש בנוח להשוויץ בה לחברים שלך, אבל היא חייכנית ונעימה, כי הבגדים שלה לא מציקים לה.

את מי אתה מעדיף?

dori78

New member
נכון.

אבל מי שלא רגילה לעקבים - וברור שעקבים זה יותר סקסי,כי זה גורם (לטובת היציבה) להבליט את החזה והישבן) - לא תיראה לך יותר מושכת כשתשים אותה בעקבים. מי שלא רגילה לחולצות שהן לא טריקו - לא יהיה לה נוח, לא משנה כמה החולצות האלה יפות.

אני לא קונה שום פריט שדורש כביסת יד, לא משנה כמה הוא יפה. אין לי כח לשטות הזאת.
אני חושבת שמה שאני (ואולי גם דידי) מנסה להגיד זה - זאת אני, זה הסגנון שפיתחתי עם השנים, מסיבותי האישיות.
אם יש גבר שיפסול אותי על זה - הוא כנראה לא הגבר הנכון בשבילי.

לא שאלתי אם את מעדיפה חנונים

שאלתי איך את מעדיפה את החנון, לפני או אחרי המייקאובר.

ולכן לא הרסת לי.

לא סובלת אנשים שלוקחים לעצמם סטייליסטים

האם זה עונה על השאלה ???

והחנון היחיד שהייתי אי פעם, היה חתיכת חנון בכל מובן אפשרי (שיניים עקומות, רזה בלי טאקט, משקפיים ולא תמיד ידע להתאים בין החולצה למכנס) - היה בחור לא יפה בכלל ושאלוהים יסלח לי שאני אומרת את זה.
הסיבה היחידה שמשכה אותי ועוד אנשים רבים זה אך ורק בגלל הפה שלו. הוא היה מאין ליצן החצר ותמיד הצחיק את כולם והוא ידע להתערבב היטב רק בזכות הדיבור שלו.
אז היינו יחד שנה ואחרי שניפרדנו אז ניפגשנו אחרי תקופה פעם אחת אחרונה ואמרתי לו שהוא צריך לטפל בעצמו ושיברר מחירים על יישור שיניים ולייזר בעיניים ואכן הוא בירר ושיפץ את הפרצוף שלו כמו שצריך.

והנה לך תשובה נוספת

זה לא קצת קיצוני?

לא לסבול אנשים שכולה לקחו לעצמם סטייליסט?
מעניין אותי לדעת למה.

טיפה הגזמתי

קצת מוזר לי לדעתי האישית שחלק מהאנשים משלמים כסף לבן אדם אחר רק כדי שיגיד להם מה ללבוש.

טוב הסברתי את זה כבר לדידי

זה אפילו הגיוני בעיניי. למי שיש חברים שאופנה זה התחביב שלהם, יוכלו להעזר בהם וללא תשלום מן הסתם.
מלא אנשים לא יודעים מה ללבוש שיתאים להם לגוף, לגזרה, צבעים, ונראים נורא.
יש מי שקצת מבין בזה שכן יודע להתאים וללמד אותך קצת יותר.

למעלה