שאלת סקר

Vesper Lynd

New member
אמא למדה מספיק גם בשביל אבא...

לאמא יש תואר שני, לאבא יש תעודת הנדסאי.

shay4442

New member
שלילי

אמא שלי סיימה 12 שנות לימוד,אבא שלי היה קרוב לזה אני לא בטוח באיזה שלב הוא נשר, יותר מאוחר הוא הוציא תעודת חשמלאי. אמא שלי מאוד הקפידה שאני ואחיותי נעשה שיעורי בית ונעמוד במטלות בית הספר, בקשר לכך שאני באקדמיה אין לי ספק שזה שאמא שלי לקחה אותי לכל מוזיאון בכל ארץ ובכל עיר זרה שבא נחתנו בהחלט היוותה גורם להתפתחותי ולתפיסיתי ולכך שאני לומד ארכיאולוגיה. גורם מדרבן אחר זה שאף אחד מבני משפחתי המורחבת(בני דודים,דודים,)לא המשיך מעבר לתיכון!!! ואני בהחלט רוצה להוכיח שאנחנו כן מסוגלים לזה

תרווד

New member
כן וכן.

אמא בדיוק סיימה תואר שני, אבא בדיוק מתחיל תואר שני. הצד של אמא באופן כללי עמוס בבעלי תואר דוקטור, פרופסורים, רופאים וכו'. אהה כן, ואני חדש כאן, מתכנן להתחיל ללמוד באוק' 2008

b l a c k eyes

New member
אני דור ראשון לאקדמאים.

להורים שלי יש רק השכלה תיכונית. אבא שלי למד גרפיקה אבל לא לתואר. ואני גם הראשונה מבין הילדים שעומדת להפוך לאקדמאית

כן ולא

לאבא יש תואר שני בהנדסה כימית. לאמא יש השכלה על תיכונית אבל לא אקדמאית.

newKiticat

New member
כן וכן...

אמא עם תואר ראשון בפסיכולוגיה מאוני' מישגן ואבא עם דוקטרט (כשלפחות אחד מהתארים נלמדו גם הם במישגן... פשוט לא זוכרת איזה) בהנדסה כימית (ויש לו גם תואר שני כפול...
) השפיע? סביר להניח שכן. יותר מבהכל זה משנה בתחום של הגישה של ההורים כלפיי לימודים באופן כללי. אין עלי לחץ מיוחד כי אני הראשונה או משהו כזה- הלחץ הוא פנימי בלבד.

למעלה