שאלת סקר

שאלת סקר ../images/Emo140.gif

היי בנות, מעניין אותי לשמוע האם גם אצלכן הכאב מתגבר כשאתן מתעצבנות, לחוצות וגם כשאתן עייפות. כשאני מתעצבנת או לחוצה אני תמיד מרגישה את הכאבים המוכרים באזורים המוכרים. וגם כשאני עייפה ומותשת הכאבים מתחילים להשתלט, מרגישה במיוחד את הכאב כשאני חוזרת מותשת אחרי יום עבודה (כמו עכשיו
).

בהחלט התכוונתי לכאבי אנדו ../images/Emo13.gif

ומי זאת?? ממתינה יקרה זאת את? החלפת ניק?

galim29

New member
בהחלט מורגש יותר../images/Emo24.gif

בתקופות לחץ, עייפות, כשמוטרדת, בעיקר כשעצבנית. וישר מתחיל להראות נוכחות מתגברת ואז מזכיר לי להירגע מהר. אני שולחת לך מסר.

זואילי

New member
לא יודעת ../images/Emo4.gif

כי תמיד אני עצבנית, לחוצה ועייפה. ותמיד כואב. אולי בעצם עליתי על הבעייה...

נעמי 17

New member
כן כן כן

אצלי עייפות = כאבים עצבנות= כאבים לחץ= כאבים עייפות,+ עצבנות, +לחץ= מיון אני אף פעם לא יכולה לדעת אם יש לי שפעת או שאני "ססתם עייפה כי כל הגוף כואב לי

התשובה היא כן

היתה לי תקופת רגיעה מבחינת האנדו כנראה בזכות הגלולות ברצף, וכבר כמעט שכחתי כמה סבל המחלה הזו יכולה לגרום עד אשר עברתי תקופה לחוצה במיוחד בעבודה פלוס מחלה של הבן שלי שהחלים ממחלה אחת שכללה אישפוז של 4 ימים וחלה שוב, וכאשר סיימתי את התיק שעבדתי עליו והלחץ ירד אז פתאום חזרו להם הכאבים המוכרים של ההתכווצויות בבטן ושוב אותה חולשה מוכרת, וזה המשיך ככה בערך שבוע, בנוסף לכך גם חטפתי איזה וירוס עם גרון מאוד כואב וחום, יתכן שגם זה קשור. כל המקרה הזה גרם לי להבין שהאנדו מאוד קשור למצב נפשי, אצלי בכל מקרה, ויתכן שגם למערכת החיסונית שנחלשה בעקבות המצב הנפשי הלחץ והעייפות הקיצוניים שבהם הייתי.

מוזר../images/Emo12.gif

אצלי זה לא....
הכאבים מגיעים כאשר אני עושה משהו פיזי קשה כמו עבודות בית .......
בהחלט מוזר אולי אין לי אנדו?????????
.....וסתם עבדו עלי.....או שאני באמת

זקי

כבר סיכמנו שכולנו כנראה
גם עבודות פיזיות מביאות את הכאבים... בשביל זה כבר מזמן הפסקתי לעשות משהו בבית

תצחקי אבל

אני דיי מכורה לעבודות בית.....קשה לי להפסיק....שמעתי על הרבה התמכרויות אבל עבודות בית משהו בהחלט חייזירי בי.........זה שעבודות בית מביאות כאבים....ידוע לי בגלל זה אני מחלקת את העבודה וכל יום עושה משהו אחר..... הבעייה שעכשיו כשהבעל מושבת.....יש קושי ....אז תופעת הכאבים קיימת ....מנסה לפתור במשחות מחממות וכרית חמה.....

../images/Emo6.gif

את מכורה לעבודות בית
אחרת מכורה למחזור
בקיצור יש לנו כאן בית אנדואיות חייזריות

galim29

New member
../images/Emo7.gifדוגמא מעולה ללחצים שגרמו לי לכאבים

היה לי שבוע מלחיץ נורא בעבודה וגם קצת בחיים הפרטיים. הכל כנראה עשה לי מיקס והנה כאבי מחזור צצו להם היום מהבוקר... הדקירות שכבר שכחתי. כל כך מקווה שהמכשפה לא פה ואלו רק התרעות דמי. אבל הנה מייקוש, דוגמא ממש מעולה מה קורה לגוף שלי כשאני לא מקדישה לו זמן ולא נותנת לו או למוח לנוח ולהיות רגועה... מתענה בכאבים בבית, חלשלושית.... ומבואסת לאללה. נראה לי שאתקפל לאימא שלי בסופ"ש. לפחות שם אני נחה...

galim29

New member
זהו שלא ממש../images/Emo7.gif

אשכרה קיבלתי מחזור. אני המומה. לקחתי אתמול אדוויןל כדי להרגיע את הכאבים אבל זה ממש ההתחלה של מחזור והכאבים המוכרים. אני בשוק. לא מאמינה שאחרי 3 שנים נגמרה החגיגה. מה עכשיו? כל התחשות המוכרות: החולשה, העייפות, הכאבים שמתגברים. אין לי כוח לזה.

זואילי

New member
אוי ../images/Emo7.gif אני בוכה איתך ../images/Emo7.gif

ומקווה שאחרי הפעם הזאת יתחילו עוד 3 שנים בלי מחזור. סעי לאמא, עם סטוק משככים ואל תצאי מהמיטה יומיים. אוהבת

למעלה