כנראה הגוף כבר התרגל לגלולות. קודם כל לפי מה שסוריאנו הסביר לי אם מקבלים מחזור תוך כדי לקיחת הגלולות צריך להפסיק את הגלולות לשבוע ולתת לגוף לקבל את המחזור, אם תמשיכי לקחת את הגלולות תוך כדי המחזור המחזור ימשך יותר זמן. תנסי לקחת משהו יותר חזק מאדוויל ותיכנסי למיטה ותנסי להעביר את הכאב בשינה עד כמה שניתן. קבלי
עכשיו. לפחות את נחה לך??? אם את רוצה פינוקים- בואי לכאן!!!!! מבטיחה לך לפחות מרק עוף!!! אהה..וגם עוגת גבינה. אצלי הכאב נעלם שאני מבשלת..אולי המצאתי משו חדש..אוכל לכאבי אנדו'.
נחה נחה... במיטה כל הזמן וממלמלת לעצמי מנטרות לגרש את המכשפה. נרגע מאוד מאתמול ואני מקווה שאכן זה עובר ולא אוגר כוחות כדי להסתער עלי מחר.... יו, מתאים לי עכשיו עוגת גבינה, פירורים....
ביום ראשון קיבלתי דקא ארוך נוסף, אחרי שהסטימולציה על הדקא הקודם נדחתה עד להודעה חדשה, ואוי ואבוי לי - הכתמות!!!!!! שבוע לפני מועד הווסת המשוער, על הדיכוי, ורק עכשיו נופל לי האסימון על הכאבים שמתחילים. מה זה?? למה? מה לעשות?? לא מוכנה לווסת מס' 3 ברציפות! אני מוכנה מבחינתי להזריק דקא יומי אם צריך. אפילו לבד. עזרתכןןןןןןןןןןןןן
גם אם זה שניים. תדברי עם מי שהכי מבין אותך ועם מי שהכי מכיר אותך... כל כך מזדהה... אני בחרדות כשמעלה את מינון הכדורים... לא רוצה להגיע לזריקה... מקווה שהשבוע של שתינו יהיה אופטימי יותר.
מה שבטוח הוא שבזמן עצבים או עייפות, הכאב הופך אותי ליותר עצבנית ויותר עייפה ואז גם יותר מודעת אליו.. שאני רגועה., יותר קל לי לקבל את הכאב. נראה לי שקשה נפשית, אז הכאב פשוט יותר מודגש ויותר קשה להסתדר איתו.
בימים שבהם אני עמוסה בעבודה עם כל הלחצים הנובעים ממנה - פחות שמה לב לכאבים.. אבל כשאני חוזרת הביתה מעבודה/לימודים - אז אני מרגישה את כל הכאבים שהצטברו ומנסים להעניש אותי על זה שהתעלמתי מהם במהלך היום!