שאלת סקר קצרה -

שאלת סקר קצרה -

היי כולם/ן,

רציתי לשאול אתכם/ן - סטודנטים/ות למשפטים בעבר, הווה ועתיד -

מה היו השיקולים שלכם/ן כשהחלטתם/ן איפה ללמוד?
כלומר, מה לקחתם בחשבון (רמה לימודית, קרבה לבית, עיר מגניבה, יוקרה של המוסד, האפשרות לשלב עם תחום אחר שמעניין אתכם/ן, קרוב לחבר/ה, לסבא וסבתא, וכו' וכו' - כל שיקול שהיה לכם, בין כללי ובין אישי)?

חן חן!

natilousky

New member
אצלי...

הדבר שהכי עניין אותי זה היוקרה של המוסד,מבחינתי שיהיה בקצה השני של הארץ.כל עוד המקום יוקרתי אני הולך אליו

השיקול השני ברשימה בסדר יורד היה עיר מגניבה ובילויים(עד כמה שאפשר)

השיקול השלישי (שגם די הכריע בין את"א לעברית) האפשרות לשלב עם תחום שמעניין אותי

גם בעיר עצמה(כבר הבנתם שזה ירושלים חח) יש מקומות התמחות ממש מענינים במגזר הציבורי והערכאות אז גם זה היה שיקול שנטה לטובת העברית.

והכי הכי,תמיד רציתי ללמוד בירושלים,עוד מאז שהייתי קטן.

lol65

New member
"עיר מגניבה ובילויים"

זה השיקול שהיה אמור לגרום לנו להבין שבחרת בירושלים?

natilousky

New member
לא

היוקרה של המוסד,ומאז ומתמיד רציתי ללמוד שם.

רשמתי שזה היה שיקול שני בסדר יורד...

B L I M P

New member
דווקא לסטודנטים אני חושבת שירושלים

יכולה להיות אפילו יותר כיפית מתל אביב. מעבר לזה שיש שם המון דברים שמאורגנים במיוחד לסטודנטים, בגלל שרוב הסטודנטים לא מהאזור ולא חוזרים לבית ההורים והם מרוכזים בבערך שניים-שלושה מקומות בעיר האווירה הסטודנטיאלית שם מאוד חזקה.

אומנם לא הייתי סטודנטית גם בתל אביב, אבל אני עצמי וגם כל החברים הסטודנטים שלי (בתקופתי וגם אלו שעכשיו) מאוד נהנו מהאווירה.

natilousky

New member

n i e m a n d

New member
היוקרה של המוסד

שאר השיקוליים הם משניים: קרבה לבית, הווי בעיר וכו'.

sacrament

New member
אני הייתי די מקובעת על תל אביב

הגעתי למסקנה שזו האוניברסיטה הכי מגניבה בעולם ושאני בחיים לא אלמד בשום מקום אחר.
לא זוכרת שהיו לי שיקולים רציונליים מדי חוץ מזה שזה "מגניב". אני מניחה שזה גם יחסית קרוב לבית, שבתור ילדה הייתי הרבה פעמים ביום הסטודנט והתלהבתי, ושממש שנאתי את בר אילן כשביקרתי שם.

למעלה