שאלת סקר קטנה:))

שאלת סקר קטנה:))

לא נמאס לקטר על כל אלה ששונאים את איך שאתם לבושים? אז תגידו לי ברצינות, מי בדר"כ מחמיא לכם על הבגדים? כאילו אצלי זה המשפחה והחברים אבל יש הרבה מקרים מוזרים שמוכרים מחמיאים לי... ועוד מוכרת בחנות חסידית! (למה הייתי שם? התעניינתי כמה המעילים של החרדים עולים...השחורים הארוכים חחחח)

למשל

קרה לך שמורה החמיאה לך? כי היועצת אתמול עצרה אותי ואמרה לי כל הכבוד על הלבוש!

זאת היתה שאלה לא קשורה!

והדוגמא שלי לאנשים היתה היועצת=] אבל גם היא לא אישה... היא...נתקעת בקיר, נתקעת בקיר, נתקעת בקיר. תתעלמי|=

Jillian

New member
דווקא אני לא מקטרת :)

אני מקבלת הרבה מחמאות.. למרות שהרוב זה מבנות ולא מבנים XD

avshalomariel

New member
אממ..

מחמיאים לי בעיקר חברים שלי, פחות אווטסיידרים, אבל אני לא מתלונן.

נמממ

לפעמים חברות, בנות מהכיתה, לעיתים רחוקות בנים מהשכבה, ופעם אחת המורה שלי לאנגלית. ולפעמים גם אנשים סתם ככה ברחוב אם יש עליי משהו מיוחד.
והמשפחה גם כמובן...

Pink Pig

New member
תאמת?

רק בנתניה אני מקבלת תגובות רעות, וגם זה כבר בקושי, רק מבטים. כל השאר דוקא מחמיאים לי וטוענים שאני מגניבה. אפילו ערסיות מזמדנות.

מממ קרו לי דווקא לא מעט פעמים

שאנשים סתם ברחוב החמיאו לי... זה נחמד כזה לשמוע...ולפעמים נורא מפתיע ממי ששומעים, למשל מנשים מבוגרות... גם ת'אמת לא מעט מורות החמיאו לי XD...[ואחת המורות בביצפר שלי התחילה איתי שיחה על הרחבות באוזניים וזה היה מוזר ומצחיק..
] מממ וגם אימהות של חברות שלי מחמיאות לי לפעמים וחברות של אמא שלי... זה די מוזר לשמוע את זה XD אין לי ממש מקרה ספציפי כרגע בראש...>< רונה xxx

האמת שאצלי

מחמיאים לי לא מעט רוב החברות אוהבות את איך שאני מתלבשת, אחותי מתה על זה וכל הזמן מנסה לגנוב לי דברים בלי שאני ארגיש. אפילו את אמא שלי תפסתי פעם מודדת מחוך שלי
עד היום אני בהלם מזה
ובגדול גם יש מעט אנשים ברחוב. כאלה שעוברים, נעצרים לידי, בוהים בי ואז אומרים "אהבתי את המכנס" (סטן שחור משהו בסט) או "אהבתי את השרשרת" או כל מיני דברים כאלה. ולא הרבה אנשים יש להם אומץ לעצור ליד אחת עם פנים לבנות ואיפור שחור באמצע הלילה. אני לא באמת מפחידה! הפגיון נשאר בבית

למעלה