שאלת סקר(נות)-גופיות...

יעל י

New member
שאלת סקר(נות)-גופיות...

מי מכן הולכת עם גופיות? גופיות שהן על תקן חולצות (בחוץ,לטייל,במקום חולצה) אני לא. כ"כ אוהבת. חלום שלי ללכת עם גופייה.

ויק1

New member
אני הולכת חופשי עם גופיות

לא עושה חשבון לאף אחד, נכון לא תמיד זה נראה הכי טוב, אבל זאת אני, מי שרוצה שיתסכל ומי שלא שימשיך הלאה... הקיץ הזה והחום השרבי כל כך קשים ולפעמים כל כך בלתי נסבלים, אז למה אני צריכה לסבול עשיתי משהו רע למישהו
לכי עם מה שנוח לך והרגישי הכי חופשי בעולם אף אחד לא יכתיב לך מה ללבוש, איך ומתי - אבל הכי חשובה כמובן היא הרגשתך. ותאמיני לי אפשר למצוא אחלה גופיות שמחמיאות לגוף שלנו ולי יש כאלה לרוב

אני הולכת עם גופיות רק במידה ואני

שמה משהו מלמעלה (ג'קט , עליונית) לא אוהבת ללכת עם גופייה לבד, לא מחמיא לידיים שלי.

הולכת עם גופיות

לא רק שאני הולכת עם גופיות אני מחפשת חולצות פתוחות ככל האפשר. בתחילת העונה הייתי באאוטלט בהרצליה ונכנסתי למתאים לי. היו שם רק חולצות קיציות סגורות עם שרוול 3/4. כששאלתי את המוכרת לפשר העניין, ענתה לי שהשנה עשו רק חולצות סגורות וארוכות לשמנות. שאלתי אותה אם המעצבת חיה בארץ, כי אולי היא מעצבת בגדים ללשמנות באיסלנד, או שאולי לא גילו לה שדי חם פה בקיץ. יותר מאוחר, מצאתי כמה וכמה חולצות פתוחות, חשופות כתפיים וגופיות מאוד יפות. אני לא מצליחה להבין למה אי אפשר לעצב את אותן חולצות עם גב חשוף שיש עכשיו בחנויות גם למידות הגדולות. פשוט לא מצליחה להבין מה העיה לגזור קצת יותר בד ולעצב את אותו עיצוב. שאלתי פעם מוכרת במתאים לי למה אי אפשר לעשות את זה והיא טענה שזה בלתי אפשר. נראה לי גיבוב שטויות, אבל מה אני מבינה????? לגבי עליוניות, תמיד מנסים לשכנע אותי לקנות גופיה ועליה עליונית. כמו שהאחיינית שלי אומרת: בחיים, אבל בחיים אני לא אסכים לזה. כאילו שלא חם מספיק עם גופיה אחת, אני צריכה שיכבה שניה? מקווה שעניתי....

Lylyana

New member
../images/Emo4.gifגם אני...

כמו חיפאיתתת.רק במידה ואני לובשת משהו מלמעלה.אין לי את הידיים המתאימות ללכת רק עם גופייה...

DREAM111

New member
גופיות

אני גופיות לובשת רק לא רישמי. שאני אצל אחותי אני הולכת עם גופיה או בבית. אם אני לובשת גופיה החוצה אז תמיד יהיה משהו מעל.

7נתי7

New member
לא חושפת זרועות ../images/Emo70.gif

הולכת עם גופיות רק עם עליונית. לדעתי בזרועות שמנות זזות ונשפכות אין צורך לשתף את הסביבה. נתי

למעלה