שאלת סקר חדשה ...

ר ו מ י ה

New member
עונה

הדיכוי- דקאפפטיל 3.75 התקופה הארוכה ביותר שלקחתי ברצף- ארבעה חודשים (לפני לפרוסקופיה ולאחר מכן התחלתי טיפולים) תופעות הלוואי-
גלי חום (זוועת עולם, רציתי לחיות בתוך הפריג'ידר)
עצבות
עצבנות (זו המילה העדינה לרוצחת המונים בפוטנציה)
כאבי ראש
בעיות זיכרון (עדיין קיימות) וסביר להניח שהיו עוד... לא היו דימומים והכאבים היו מינוריים. כיום אני על גלולות ברצף מסוג מרסילון וזאת לאחר שניסיתי עוד שני סוגים שלא עשו את העבודה (דיממתי). מקווה שיהיה שלום.

galim29

New member
ז'ק מכריחה אותי אז../images/Emo150.gif

אני לקחתי דפו פרוורה שזה דיכוי בזריקה... בואו נגיד שהתחברתי לצד הגברי שבי אחרי מספר זריקות ושיננתי לעצמי את המשפט: מה שחשוב זה האופי לא היופי...
תופעות הלוואי היו מזוויעות: אקנה מטורף, השמנה, שיעור יתר, הזעות, עצבנות, מצבי רוח....
האמת שחלק מהתופעות כבר הדחקתי. אחרי חצי שנה נפל לי האסימון והכרחתי את הרופא היקר להעביר אותי לגלולות. אבל לקח לי בערך שנתיים לנסות להיפטר מחלק מהתופעות לוואי וחלקן לא ממש עברו. לא ממליצה בכלל....

l u l i 2 4

New member
תופעות עם לוקרין

אני אחרי הניתוח הייתי שנה על גלוגולת ברצף ואחרי שזה לא השפיע קיבלתי חודש שעבר זריקת לוקרין. הזריקה אומנם מאוד עזרה לדימומים שהיו כל יום וכעת נעלמו. אך נשארתי עם הכאבים,אני סובלת מנפיחות בכפות הרגליים כבר שבועיים,מיגרנות שמגיעות כל יום,יובש באיבר המין, שינויים במצב הרוח וכמובן גלי חום,מזלי שאני כל היום במזגן. עדיין לא חוותי שום שיעור יתר ומקווה שזה גם לא יקרה.

מסקנות מדכאים- אז מה עדיף../images/Emo5.gif

מצרפת קובץ בו טבלה המסכמת את מה שאמרתן...מומזמנות להציץ אם יש מה להוסיף אתן מוזמנות לעדכן ולשלוח.

ענין הסקר

אני על יסמין כבר הרבה זמן. אמנם עם הפסקות. האמת שכבר אין לי כאבי בטן איומים במחזור כמו פעם אבל אני לוקחת יסמין בגלל הציסטה. בכל אופן היסמין גורם למיגרנות וגם כל שלושה חודשים לדימומים כך שאני מפסיקה אותם ולדוגמה עכשיו שוב התחלתי. מקווה שיתנו לי דקא בתה"ש כדי להקטין הציסטה.

למעלה