שאלת סקר גנים

המלצה על משפחתון באיזור גבעתיים דרום

בהקשר זה, מישהי מכירה וממליצה על משפחתון קטן ואינטימי לילדה בת שנה באיזור דר' גבעתיים? משהו במשולש הרחובות מאבק כ"ג עמישב? תודה לממליצות יפעת

לא מידע אישי

אבל נסי את משפחתון יהודית ברחוב כ"ג, אין לי טלפון אבל בטח אפשר לגלות בחיפוש פשוט באינטרנט, אומרים שמומלץ.

kerenbg

New member
עונה לגבי שני הילדים

שירה נכנסה לגן בשנה וחודש וזה בגלל שהייתי חייבת לחזור לעבוד, יואב נכנס לגן בשיל 4 חודשים מאותה הסיבה בדיוק אצל שירה כבר ראיתי שהיא זקוקה לחברת ילדים, יואב בן 4 חודשים, מוכן? כמה מוכן הוא יכול להיות?. אצל שירה ההתאקלמות הייתה ממש קשה, שבועיים וחצי והיא עדיין המשיכה לבכות כמה חודשים, אצל יואב ממש לא הייתה בעיית התאקלמות הוא לא ממש ידע איפה הוא נמצא. עם שירה הייתה שלמה ב100% פשוט הייתי בוחרת גן אחר לגמרי, עם יואב הייתי פחות שלמה מין הסתם אבל הוא ממש היה בסדר והגן שלו מדהים. שניהם בגן עד 16:00

Honey Annie

New member
תודה גדולה ורבה לכולכן

ההתלבטויות שלי עדיין בהינן - אבל כנראה שאנסה להכניסו לגן ואם יהיה בכי נורא אחרי שבוע שבועיים - אשקול שנית. התייעצתי היום גם עם הגננת בגן עם אמא שאנחנו הולכים אליו (פעלולים באבן יהודה). היא מכירה את הילד ועודדה אותי לנסות כי הוא בכל זאת - הולך יפה, אוכל קצת מצלחות של אחרים (חס ושלום לא את האוכל המעולה שאני מביאה לו). אני מקווה שהוא לא יהיה מאוד מתוסכל מלהפוך להיות אחד מ-23 אחרי שהיה עם אמא שנה ושבעה חודשים. מאוד עודדתן אותי - תודה על הכנות.

בוליפלג

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה../images/Emo70.gif יש לי הבטחה,

סביר שזה יהיה לא קל בהתחלה (במיוחד עבורך, כי את אמא
וכיוון שהלבטים כה חיים אף דרך המילים שאת כותבת..) א-ב-ל אם ההתאקלמות נעשית נכון ובמקום שמתאים לילד, הקושי פוחת, ולבסוף כולם יוצאים ברווח

mamy78

New member
עונה

1. בגיל 10 חודשים נכנסה לבית תינוקות (פרטי בקיבוץ) ההתאקלמות היתה מהירה וללא קושי, הקושי הגדול היה שעברה לגנון בספטמבר האחרון (גם בקיבוץ) נאלצתי להעביר אותה לקיבוץ אחר עם ילדים חדשים וצוות חדש, היה קשה מאוד כמעט חודש של בכי בבוקר אבל זה עבר ועכשיו היא לא רוצה לבוא איתי הביתה בצהריים. 2. הכנסתי אותה למסגרת מגיל קטן כי הייתי חייבת לחזור לעבודה ואני לא מצטערת לרגע. 3. נמצאת בגן עד 16:00 נשארת באותו גן גם בשנה הבאה בהצלחה מכל הלב

למעלה