שאלת סיכום!!!

Don Nirtin

New member
עדיף זוג ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

יאללה, יהיה טוב

Don Nirtin

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

מה שבטוח..................... זה לא בראד פיט

Don Nirtin

New member
הבעיה שאת זקנה../images/Emo87.gif

את אוהבת רק דברים מבוגרים ולא חתיכים בעליל

ReallyWrong

New member
אנסה גם למקרה שניר נפל איפשהו.. ../images/Emo190.gif

1. סיון - Hasselblad - Shadower 2. ניר - Don Nirtin - I\L 3. דקלה - הטיZרית - ריינג'רית 4. רותם - D amaged R oses - I\L 5. איציק - spongbob - I\L 6. יעל - ToryMaster - לוחמת 7. גלית - deisy - בישופית 8. לינה - xFade - פייטרית אאלט (ואם לא.. יש לה גם פריסטית!) 9. עידן - Guid - האנטר 10. יונתן - yonVata - לוחם\קוסם 11. נווה - Joleton - בראולר 12. רועי - רועי כוכבי - קשת(ית)..
13. נטע - FishNChips1 - CB 14. רוזי - P o o f i - F\P 15. רועי - Macbook - I\L 16. דפנה - מבקרת פנימית - פריסטית וקשתית 17. שני - Shanny9 - סינית 18. מירי - Mikush x3 - קשתית 19. קים - לבנדר א - פריסטית 20. אלעד - btekx - בישופ ו..עבודה רביעית של בראולר 21. מאיה - tinkywinky - BM 22. יעל - ווינגז - קלריקית 23. איריס - icy woman - I\L 24. נעמה - Por Siempre Naama - I\L 25. אנה - נושיfay - עברית כדי שלא יתבלגן לי - CB

ReallyWrong

New member
יא, באמת שכחתי מעצמי ../images/Emo12.gif

רציתי, אבל אז התחלתי לעבור על הפורום ולרשום לעצמי בשורה של גוגל פה את השמות, והיו לי אקסטרה..

ReallyWrong

New member
וכמה תוספות למקרה שזה משנה

ניר בעבודה שלישית רותם בעבודה רביעית איציק בעבודה רביעית יעל בעבודה שנייה - פייטרית יונתן בעבודה שנייה והקוסם שלו הוא I\L רועי כוכבי בעבודה שנייה, האנטר אאלט רוזי בעבודה רביעית רועי בעבודה שלישית שני בעבודה שנייה מירי בעבודה שנייה והאנטרית אאלט איריס בעבודה רביעית נעמה בעבודה שנייה

btekx

New member
טעות שלך

"אלעד - btekx - בישופ ו..עבודה רביעית של בראולר"?? הבלבלת או ששכחת שיש לי אקדחון בעבודה 4, "CORSAIR" לא אגרוף... למרות שיהיה לי בקרוב פיראט אגרוף ברק בפאץ הקרוב, (cygnus knights)

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אני עדיין לא סגורה על השמות של העבודות של הפיראטים.. לא מעבר לעבודה שנייה
צודק, טעות שלי :)

btekx

New member
זה בסדר

אני גם אפילו לא יודע מה שמו של פיראט אגרוף עבודה 4...

למעלה