שאלת סיכום!!!

Hasselblad

New member
שאלת סיכום!!!

טוב אז זהו גם האתגר הזה מגיע לסופו... היה לי כיף אפילו כיף מאוד... מקווה שנהנתם כולכם.... ועכשיו לשאלת הסיכום.. ציינו לפחות 25 חברי פורום - יש לציין כינוי בפורום ועבודה של דמות אחת (רצוי הראשית) מהמייפל. והפעם 4 נקודות...

Don Nirtin

New member
נממממ../images/Emo87.gif

1. אני- קוסם קרח- דון נירטין 2. סיוון- - יש לה שדווארית HASSEBLADE 3. איריס- ICEWOMEN- קוסמתקרח 4. איציק- SPONGBOB- קוסמקרח 5. גלית- DIESY- בישופית 6. מאיה- TWINKYWINKY- קשתית 7. רועי 1- רועי כוכבי- קשת 8,. רועי 2- MACBOOK- קוסמקרח 9. מירי- MIRIKUSH X3 - קשתית 10. אלעד BETKX- פיראט 11. עידן- GUID- קשת 12. נעה- REALLYWORNG- פריסטית 13. ליאת- MISS T- פריסטית 14. רותם- D amged Roses- קוסמת קרח 15. מבקרת פנימית- דפנה- פריסטית 16. רוזי PROOFI- קוסמת אש/רעל 17. יעל- ווינגז- קלריקית 18. יעל- טורי מאסטר- לוחמת 19- יונתן YOVATA- לוחם/קוסם 20- נטע- FISHANDCHIPS1- יש לה CB 21- אנה, נושי FAY- באנדיטית נדמה לי 22- טיזרית- דקלה- קשתית 23. טל- SHCHAR123- יש לו שדוואר 24. נעמה- POR SIEMPRE NAAMA- קוסמת קרח 25. בתאל- LACHICADELASNOVELAS- קומת קרח

Don Nirtin

New member
מתקן משהו קטן../images/Emo87.gif

אנה יש לה CB ולא באנדיטית כמו שחשבתי

Don Nirtin

New member
-_-../images/Emo87.gif

זכרתי שאת לוחמת רק!!!!!!! לא זה שאת פייטרית (שזזה כמו צב, ובקושי עולה
)....

yonVata

New member
בהנתן

המטווח האחרון שלי בנשק החדש הייתי ממליץ לכולם לברוח אם אני אנסה לירות :p סתם.. שאכלס דווקא אני פוגע סבבה :))

Guid

New member
הו, לזה חיכיתי!‏

‏*יורה בניר‏*‏ מוהאהאהאהאהאהאהאהא!!!‏ P:

Hasselblad

New member
אההה הפסדת

לניר יש מגן ולך לא! כי הוא קוסם ואתה קשת! ניר ניצח!

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עידן, בטוח אין לך מגן?
הייתי חייבת

deisy

New member
../images/Emo87.gif זה ניר!

כל פעם שאני נזכרת בשרשור ההוא אני מתגלגלת מצחוק מחדש

icy woman

New member
למה

שאני אהיה לבד??? תמיד אמרתי לך ניר, שאנחנו זוג משמיים
או על קביים.....

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי כמה התגעגעתי אליך!!! טוב שחזרת

למעלה