שאלת סטרפלס:)

tingumi1

New member
שאלת סטרפלס:)

היי, בוקר טוב:)

מאחר וכל פעם אני מתלבטת בנושא, רציתי לשאול את המומחיות לדבר...

האם צריך לענוד (מקווה שבחרתי את המילה הנכונה...) שרשרת עם סטרפלס?.... ואם כן אז איזה? במקרה הספציפי הזה מדובר על שמלה יחסית מהודרת, שהחלק העליון שלה יחסית מקושקש, אז נראה לי ששרשרת ארוכה לא תתאים...
אבל מצד שני, שרשרת קצרה יותר תמיד נראית לי כאילו היא מאריכה את החלק שבין תחילת הסטרפלס לצוואר, וזה לא ממש יפה...
ומצד שלישי (המון צדדים יש לעניין הזה...), בלי זה מרגיש נורא ריק....

ואני לא יודעת אם זה רלוונטי, אבל אני תמיד הולכת עם שיער פזור.

תובנות? לגבי הפעם, ולגבי סטרפלס באופן כללי?

תודה ויום מצויין:)

Aניס

New member
שרשרת קצרה

אבל- אם את אומרת שהחלק העליון של השמלה בולט אז הייתי הולכת על שרשרת עדינה- נניח של זהב עם יהלום קטנטן (או דומה).

שרשרת סטייטמנט גדולה וקרובה לצוואר גם יכולה להתאים- תלוי בבד השמלה ואז גם דורש לאסוף את השיער.

בכל מקרה שרשרת ארוכה- לא.

מעיןבר

New member
סטרפלס

זה משהו שיפה מאוד על מי שהן לא אני... לא הצלחתי למצוא חזיות טובות לסטרפלס גם לפני אי-אילו שנים, קילוגרמים ולידות-הנקות. אז אם את מצליחה ללבוש סטרפלס באופן מחמיא - לכי על זה, זה באמת יפה
.
לעניין האבזור - אני הייתי הולכת על שיער אסוף עם עגילים דומיננטיים או שיער פזור עם צמיד דומינטי. שרשרת - רק משהו מאוד עדין כמו שהציעה Aניס.

Zorikit

New member
לא חייבים שרשראות

אני נוטה לוותר על שרשראות דיי הרבה.
הקטע בסטרפלס זה המון תשומת לב לכתפיים ולחלק העליון של החזה. לא צריך להסיח אותה עם שרשרת.

Cafe Latte

New member
זה טיפונת כמו לשאול - כמה עולה חליפה ליתום?

אולי תעלי תמונה של השמלה... ואז אפשר יהיה לשפוט.
מה גם שיש עוד הרבה פרמטרים - כמו חזה גדול/קטן - כי דברים נראים אחרת לגמרי בהתאם לציצים ... צוואר ארוך/קצר וכו'...

tingumi1

New member
אגב, הדוגמאות של ביונסה מעולות!

פתאום ראיתי שגם לה יש "הרבה מקום" שם, בין הצוואר לחזה...:)

זה כל כך כיף לגלות שאני נורמלית:)

tingumi1

New member
תודה רבה לכל מי שהגיבה!:)

נראה לי שהשתכנעתי ואני אכן אלך בלי שרשרת:)

yair and sveta

New member
לדעתי כדאי שרשרת קצרה ועדינה

כל עוד השרשרת לא גונבת את ההצגה, אלא רק משלימה את הלוק, אז תשימי

למעלה