שאלת נוסטלגיה...

ilan7771

New member
שאלת נוסטלגיה...

בבקשה האם יש למישהו או מישהי מושג איך קראו לשירים בסוף העונה הראשונה של הסדרה,בפרק האחרון? (ממש בסצנות האחרונות,שדוסון מחפש את גו"אי) תודה רבה שמי שיצליח לעזור לי....

paper pieces

New member
הנה :)

Edwin McCain - I'll be Melodie Crittenden - Broken Road יש גם מהקטע שהם מתנשקים את Say Goodnight של Beth Nielsen Chapman אחד הפרקים האהובים עליי ביותר

unnicked

New member
נצל"ש ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

כיוון שכבר ענו...אני מרשה לעצמי לנצל"ש..... אנשים יקרים וחביבים שלי....מה שלומכם? לא הייתי פה יותר מדי זמן, וגם כשהייתי, זה לא ממש היה כמו שצריך...לא הספקתי להגיב כמעט על כלום.... התגעגעתי אליכם....
אז החלטתי שהמגן בספרות יכול לחכות...ורציתי לאחל לכולכם(או לפחות לחלק הלומד שנמצא פה) המון הצלחה בבגרויות שנשארו לכם.... ואממ...חוצמזה...מה קורה אתכם? איך הולך בינתיים? ספרו קצת מה נשמע? אהה...וכמובן....שיהיה לכם אחלה ל"ג בעומר (כי אני בטח לא אספיק להיות פה מחר....יש לי כ"כ הרבה דברים להספיק...) השבוע הבא וזה שאחריו הולכים להיות נוראיים אז אני מקווה שאני בכלל אסיים אותם בחיים....wish me luck
ו...זהו....שבוע טוב, שנה טובה וחג שמח!! לו יו אול
שילה

Dawson girl

New member
את חמודה ../images/Emo9.gif

אוף אנשים בגלל שאין לי אייסיקיו ולכם אין מסן אני לא מדברת איתכם כבר
פאק איתכם, תורידו מסן
(אני לא יכולה אייסיקיו, יש בעיות ובלע) אממ באמת שיהיה לכם ל''ג בעומר שמח
ותזהרו!
היום היתה לי בגרות בתולדות האמנות, אני כ''כ כ''כ שמחה שאני אחרי זה!!! ובכלל היה לי שבוע די מטורף, אבל עכשיו הכל נגמר
טוב, הב א נייס וויקנד

מרשה לעצמי גם לנצל"ש..../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

מה נשמע אנשים? אני יודעת שמלא זמן לא כתבתי אבל אני כמעט כל סופשבוע נכנסת וקוראת כאן
פשוט מחשב זה אחד הדברים שאני משתדלת להימנע בו בסופי שבוע(תארו לכם מזה 14 שעות ביום במשך שבוע שלם רצוף מול המחשב-זה מה שהיה לי בשבוע האחרון). סופ"ש שעבר היה לי חשק עז לראות דוסון אז שמתי לי כמה פרקים וראיתי איזה פרק מכל עונה ושכחתי כמה טוב זה עושה לי וכמה אני נהנית מזה! וכמובן שחשבתי עליכם
מקווה שאתם מסתדרים עם כל הבגרויות,ואני בטוחה שאתם מסתדרים... אז שיהיה לכם שבוע טוב והרבה בהצלחה בכל הבגרויות ובהמשך בכלל. אוהבת
טל נ.ב גם אני מזועזעת כמוכם מכל השטויות האלה של קייטי וטום(מה לעז^%$^?) ושמישל בהיריון וכו...

טל../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

לא ראיתי את ההודעה הזו.. מה שלומך? עוד מעט כבר נגמרת לך התקופה של הקורס, לא? נמ.. אני מניחה שתעני על זה בשבוע הבא.
יומטוב

למעלה