שאלת מתנה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
שאלת מתנה

אני לא יודע מה לקנות לאמא שלי ליום הולדת. יש לה יום הולדת ביום ראשון ואין לי משהוא מיוחד לקנות לה יש לכם משהוא שאפשר לארגן ביום אחד

Bartal j

New member
תראי ..

תכיני לה משהו יצירתי שלך אם את טיפוס אומנותי זה בטוח ישמח אותה ככה זה עם אימהות הם רגשניות בקטעים כאלה או תאפי לה עוגה אם יש לך כישרון בבישול ותוכלי גם לארגן לה מסיבת הפתעה קטנה ואם יש לך כסף מיותר אז לכי וקני לה משהו בחנות.קיצר יש מלא אופציות תחשבי על מה הכי מתאימה לך...

CAT4

New member
1 אני בן

ואני גם בן 25 ואמא שלי בת 50 כככה שזה צריך להיות משהוא גדול ולא משהוא קטן וסמלי אני רוצה שזה היה ענק. וני שואל כן כי היא נמצאת בעסק הזה בדיוק כמוני חיים בתוח הכסם

Bartal j

New member
אה אוקיי הבנתי

אבל היית צריך לרשום שזה משהו למטרות קסם ולא סתם מתנה רגילה אני לא הבנתי מה הקשר בכלל ומאיפה הבאת את השאלה הזאת אבל אתה יכול להכין לה קמע יפה כזה או משהו שיגן עלייה וגם פרחים זה יפה אני חושבת שורד זה פרח מהממם אבל תבדוק מהו הפרח האהוב עליה.. או לקנות לה תליון יפה אני למשל ראיתי תליון של פיות כזה כסוף מה זה יפה בקיטארו ואני מתה לרכוש אותו והמחיר בכלל לא יקר ויש שמה גם דברים יפים ומקוריים למתנה... תיכנס לחנות ותבדוק מה נוח לך החנות נמצאת בחיפה בקניון חיפה קומה ב ובתל אביב... מקווה שזערתי

למעלה