שאלת מתמטיקה היי! בהמשך לשאלה הקודמת... - איך פותרים תרגיל חילוק כזה: 5876.6/4.58 ?
ה הכי לא מקורית New member 3/4/07 #1 שאלת מתמטיקה היי! בהמשך לשאלה הקודמת... - איך פותרים תרגיל חילוק כזה: 5876.6/4.58 ?
א אלפקה פקה New member 3/4/07 #2 במחשבון? בפסיכומטרי לא תגיעי למצב שאת פותרת תרגיל כזה. (בכל מקרה, בחילוק ארוך זה יוצא 1283 ו שארית 46, שזה בקירוב טוב מאוד 1283.1)
במחשבון? בפסיכומטרי לא תגיעי למצב שאת פותרת תרגיל כזה. (בכל מקרה, בחילוק ארוך זה יוצא 1283 ו שארית 46, שזה בקירוב טוב מאוד 1283.1)
ה הכי לא מקורית New member 3/4/07 #3 לא במחשבון... זה הרי פסיכומטרי... יש לי תרגיל כזה, ואני לא יודעת איך לפתור את זה בחילוק ארוך...
E exPFC Wintergreen New member 3/4/07 #5 אם את נתקלת בחישוב כזה אז כנראה שיש לך טעות. החישובים בפסיכו' הם או פשוטים יחסית, או שיש עיקרון שמאפשר להגיע לתשובה בצורה פשוטה ובלי חישוב מלא (סימני חלוקה למשל).
אם את נתקלת בחישוב כזה אז כנראה שיש לך טעות. החישובים בפסיכו' הם או פשוטים יחסית, או שיש עיקרון שמאפשר להגיע לתשובה בצורה פשוטה ובלי חישוב מלא (סימני חלוקה למשל).
ק קרקדיל גנה New member 3/4/07 #4 אם יש לך מצב כזה בפסיכומטרי אז נדפקת... סתם, אז תלכי לעבוד עם התשובות, ואם את לא רואה שום דבר שעוזר לך אז דלגי בינתיים, אף אחד לא ידע שעשית את החישוב הזה לבד ויתן לך בונוס נקודות על זה אז אם את לא רואה איזה טריק שלהם לא שווה לבזבז על זה זמן...
אם יש לך מצב כזה בפסיכומטרי אז נדפקת... סתם, אז תלכי לעבוד עם התשובות, ואם את לא רואה שום דבר שעוזר לך אז דלגי בינתיים, אף אחד לא ידע שעשית את החישוב הזה לבד ויתן לך בונוס נקודות על זה אז אם את לא רואה איזה טריק שלהם לא שווה לבזבז על זה זמן...
ה הכי לא מקורית New member 3/4/07 #6 תודה לכולם אילו שעורי בית ראשונים מהקורס, הם רק לרענון אני מניחה... ואין בחירת תשובות. ניסיתי לבכל מיני דרכים לא הצלחתי.. ותודה על ההיענות
תודה לכולם אילו שעורי בית ראשונים מהקורס, הם רק לרענון אני מניחה... ואין בחירת תשובות. ניסיתי לבכל מיני דרכים לא הצלחתי.. ותודה על ההיענות
ק קרקדיל גנה New member 3/4/07 #7 הסרת חלודה... כמו שאמרו כבר, בפסיכומטרי לא תגיעי לתרגיל כזה ככה שאין לך הרבה מה לדאוג מזה זה לא קריטי...
הסרת חלודה... כמו שאמרו כבר, בפסיכומטרי לא תגיעי לתרגיל כזה ככה שאין לך הרבה מה לדאוג מזה זה לא קריטי...