שאלת מתחיל...

Ekrembo

New member
שאלת מתחיל...

אני מנגן כבר חצי שנה על קלאסית, ומתכנן לעבור בעתיד הקרוב לחשמליות. תקציב, בערך2000 שקלים לגיטרה+מגבר. בדקתי פנדר סקוייר...יש את הבולט, סטאנדארט, והאפיניטי. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים???

Ekrembo

New member
ניחוש שלי...פנדר סטראט ../images/Emo3.gif...

ו...אני לא מתכוון לחסוך עוד :-\

מן הסתם

גיטרה טובה יותר. אני לא אומר שצריך משהו ב5000 שח ומעלה, אבל ניגנתי על סקוייר והיא ממש לא נוחה. תראה לי יש סילבר הד ב1700 שח אפילו כל מה שאומרים היא ממש נוחה והצליל שלה גם מצויין (הכל יחסי) אבל היא הכי נוחה שניגנתי עליה עד היום ברצינות האקשן מושלם, הצוואר בגודל המתאים והפרטים גם מעולים.

lopoko

New member
לא יודע...

כנראה שלך היא נוחה ואתה אוהב את הצליל שלה..חבר שלי קנה כזאת, ואני ניסיתי ולא אהבתי... עכשיו אני קונה מכליזמר את הפנדר הייואיי ב3500 ופנדר 25 ב1000 אני רואה שאתה ממש מרוצה ממנה
כל עוד אתה מרוצה ממנה, אתה לא צריך יותר...

israely1

New member
אני לא ממליץ

על ההיי ואי היא לא נשמעת כמו סטראט רגילה היא לא נוחה כמו סטראט רגילה

lopoko

New member
כרגע...

אין לי 7000 שקל לגיטרה... בקושי את זה הצלחתי להוציא... ותזכרו שלא מדרים פה על איזה חברה מסריחה של גיטרה ב900 שקל אלא פנדר, אמריקאית. והיא כן נוחה לי, ואני לא חושב שההבדלים הקטנים שיש בינה לבין הסטנדרט שווים עוד 3500 שקל.

lopoko

New member
*טעות*

אין לי 7000 שקל לגיטרה... בקושי את ה3500 על ההייוואי הצלחתי להוציא... ותזכרו שלא מדברים פה על איזה חברה מסריחה של גיטרה ב900 שקל אלא פנדר, אמריקאית. והיא כן נוחה לי, ואני לא חושב שההבדלים הקטנים שיש בינה לבין הסטנדרט שווים עוד 3500 שקל.

למעלה