שאלת משקל...
שלום אסתר, נדב בן 9 חודשים. שלשום היינו בטיפת חלב והילד "שובר" את כל העקומות כלפי מטה.... עד עכשיו נצמדתי להמלצה שלך להתעלם מכמויות/משקלות להסתכל אם הילד מאושר+פעיל+עושה מספיק פיפי+מספיק יציאות. אבל - בטיפת חלב רופאת ההתפתחות שאלה אותי "איזה הסבר יש לך לזה שהוא עלה כל כך מעט?" (גם כן שאלה...). אז רציתי לשאול אותך אם הנתונים של נדב נראים לך "בסדר" (והנה הם
בן 9 חודשים. משקך לידה 3605גרם משקל בגיל 9 חודשים:7920גרם, גובה 73ס"מ, היקף ראש: 46.8 משקל בגיל 7.5 חודשים:7610גרם, גובה 70ס"מ, היקף ראש: 45.8 משקל בגיל 6 חודשים:7370גרם, גובה 69ס"מ, היקף ראש: 45.2 משקל בגיל 5 חודשים:7290גרם, משקל בגיל 4 חודשים:6765גרם, גובה 65.5ס"מ, היקף ראש: 44 משקל בגיל 3 חודשים:6370גרם, גובה 63ס"מ, היקף ראש: 42.7 משקל בגיל 2 חודשים:6020גרם, גובה 61.5ס"מ, היקף ראש: 42.1 משקל בגיל חודש:4930גרם, גובה 56ס"מ, היקף ראש: 40.1 פרטים נוספים:נדב ינק מלא עד גיל חצי שנה. ומאז: יונק בבוקר, אוכל פירות ב9:00,ירקות ב13:00, בקבוק דייסת קוואקר עם נובאלק ב15:00(באיזשהו שלב נמאס לי לשאוב...), פירות עם שקדיה ב17:00+הנקה, וב20:00 יניקה. תודה וסליחה שיצא ארוך
לילך נ.ב. נזכרתי שרציתי לעדכן בקשר לאחותי - אם את זוכרת היא ילדה בניתוח קיסרי בסורוקה, ואחרי שבועיים נהיה לה סדק בשד אחד. ובכן - היא ובעלה ישבו מול הגלריה כאן ולמדו איפה הטעויוצ..בנוסף - שלחתי לה תמונה בה שתינו מניקות ושם נראית בבירור הבעיה היא מחזיק את בתה מאוד נמוך, כך שהילדה צריכה להרים את הראש מאוד למעלה וללאחור - מה שגורם לאחיזה לא נכונה!!! לאחר 3 ימי מנוחה לשד (תוך שאיבות כמובן) היא חזרה להניק בצד הזה - ואין סדקים..אז שוב תודה
שלום אסתר, נדב בן 9 חודשים. שלשום היינו בטיפת חלב והילד "שובר" את כל העקומות כלפי מטה.... עד עכשיו נצמדתי להמלצה שלך להתעלם מכמויות/משקלות להסתכל אם הילד מאושר+פעיל+עושה מספיק פיפי+מספיק יציאות. אבל - בטיפת חלב רופאת ההתפתחות שאלה אותי "איזה הסבר יש לך לזה שהוא עלה כל כך מעט?" (גם כן שאלה...). אז רציתי לשאול אותך אם הנתונים של נדב נראים לך "בסדר" (והנה הם