רק למרק צח מוסיפה שקדי מרק.כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
אתם מצרפים לזה גם שקדי מרק או קרוטונים, כשאתם אוכלים את המרק?
גם אני מוסיפה שקדי מרק רק למרק צח, את שאר המרקים אני אוהבת איך שהם.רק למרק צח מוסיפה שקדי מרק.
אני לא מוסיפה למרק לא שקדי מרק ולא קרוטונים.אוהבת כך.מחר מכינה גלילי חצילים ממולאים בבשר .אצלם ואכניס לכאן.כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
לעתים מכניס שקדי מרק. השאלה אם כן או לא, לא תהיה תלויה בסוג המרק.כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
אני מתה על שקדי מרק... אלה כאשר המרקים סמיכים ואצלי המרקים בד"ככשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
במרק גונדי, מוסיפה שקדי מרק.כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
אני לא אוכל או שותה מרק צח ולא מרק זךכשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
מרק זך מכינה רק לעתים רחוקות: בפסח, למשל, ואז זה הולך עם כופתאות.כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
זוכרת את הפרסומת של אוסם לשקדי מרק?כשאתם מכינים מרק כמו מרק גריסים, או מרק עדשים, או כל מרק אחר,
נכון, מי צריך מרק כשיש שקדים? לטעמי הם טעימים הרבה יותר מבמבה.זוכרת את הפרסומת של אוסם לשקדי מרק?
"המרק זה סתם תירוץ"![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.