שאלת מרגריטה

דניאל34

New member
אגב - מה זה ?

אני עושה מרגריטה עם לימון, סוכר וקרח בבלנדר. איך קוראים לדבר הזה?

r66

New member
מרגריטה / barmaster

מרגריטה 45 מל' טקילה 30 מל' טריפל סק 30 מל' מיץ לימון מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח, ומוזגים לכוס מרגריטה מקושטת בכתר מלח ופלח לימון.

qTyPhOoNp

New member
וואט דה פאק

מרגריטה זה לא בשייקר.. מרגריטה בעיקרון זה במיקסר.. שמים הרבהה קרחח ומומלץ להוסיף עוד פירות כמו תותים \בננות\תפוזים

קואמס1

New member
אתה טועה ומטעה

מרגריטה קלאסית זה בשייקר מרגריטה קפואה זה בבלנדר עם הרבה קרח שתיהן , בגדול , אמורות להיות בטעם לימון. היום כבר עשו למרגריטה שדרוג טעמים והיא מגיעה במגוון טעמי פירות

D r a m b u i e

New member
נכון מאוד!

מרגריטה אמיתית תגיע לא קפואה, אלא מקוררת בשייקר, ולא בטעמים, אלא בטעם אחד, לימון...

סער א

New member
אבל מכיוון שבארץ כמעט...

בלתי אפשרי להשיג ליים , אז משתמשים בלימון

siete

New member
לא.

בקוונטרו יש כ%40 אלכוהול אם אני לא טועה ואין לו טעם של מיץ... אם תכין מרגריטה עם מיץ תפוזים ולימון תקבל משהו דומה יותר לטקילה סנרייז מאשר מרגריטה.

MidNight Flame

New member
טריפל סק זה ליקר תפוזים אבל סברה...

הוא ליקר שוקולד-תפוזים ולכן לא ניתן להשתמש בו אלא אם כן אתה עושה ניסוי על עצמך ורוצה לבדוק אם זה טעים חח.

thelightman19

New member
דרך אגב מה האבדל בין ליים ללימון

אני מבין שבטעם אבל ממה מייצרים את זה שזה שונה

סער א

New member
ממה מייצרים ? זה שני פירות שונים

אחד קוראים לו לימון וזה הצהוב והחמוץ שאתה מכיר ואחד נקרא ליים , שהוא ירוק גם בחוץ וגם בפנים והטעם שלו שונה קצת מהלימון הוא יותר עדין לדעתי יוצר מתקתק ובעל חמיצות פחות חריפה

siete

New member
ממש לא

הלימון חמוץ בטירוף. הליים הרבה יותר עדין. מרגריטה עם לימון הרבה יותר דומה לסיידקאר (ברנדי לימון קוונטרו), מאשר למרגריטה נורמלית עם ליים. ואין ספק שההבדלים בין ברנדי וטקילה הם לא מינורים, נכון?

D r a m b u i e

New member
לא יודע

אני ניסיתי בהרבה מקרים ולא הרגשתי הבדל מי יודע מה. אולי אין לי חוש טעם מספיק טוב. יש הבדלים, זה לא שאין, אבל הם מאוד מאוד מינוריים לדעתי. בקשר למרגריטה והסיידקאר, אני לגמרי לא מסכים. אבל שוב, כנראה שזה עניין של טעם.

למעלה