שאלת מפרט

DearPrudence

New member
שאלת מפרט../images/Emo41.gif

אני רוצה להכין לחברה שלי שרשרת-מפרט, כמתנת יומולדת.. השאלה שלי אם יש איזשהי חנות שמוכרים כבר מפרט מוכן עם חור, או שאני צריכה להכין את החור? תודה:]

DearPrudence

New member
.. מה?../images/Emo41.gif

היא מנגנת על גיטרה וביקשה את זה כמתנה. מה הבעיה בדיוק?

terje

New member
אומנות עשיית החור

לא הרבה יודעים לעשות זאת, ויש הטוענים שבימי קדם היה צריך ללמוד כ 8 שנים פסיכולוגיה, 4 תארים בפיזיקה וניסיון מעשי במעבורת חלל מדגם 6א, סעיף 5.
אני לא מאמין כמה השקעתי בלכתוב את השטויות האלה.. קחי מברג*, או משהו חד** ותחוררי את המפרט, וכן מוכרים כאלה מוכנים גם. *יש לקרוא את 2 השורות הראשונות שוב כדי לעשות זאת. ** יותר

DearPrudence

New member
אממ תודה,../images/Emo41.gif

אבל אני כבר יודעת איך להכין את החור. אתה יודע איפה מוכרים מוכן?

WhiteNote

New member
בהרבה חנויות מוזיקה מוכרים מפרטי star

ויש להם חור בצורת כוכב (יכול להיות שהוא יהיה קצת גדול מדי, תבדוק).

eVeR WiSH

New member
רוצה יותר פשוט?

קחי משו חד מברזל תחממי אותו והוא יעבור במפרט כמו שיפוד בנקניקיה

Molchansky

New member
אני מכיר חנות

אבל היא מוכרת את החור בנפרד ואת המפרט בנפרד את רק צריכה להתאים את החור למפרט.

ringo rulz

New member
היי

אממ תקחי סיכה תתפסי אותה עם פלייר, תחממי את הסיכה מעל מצית ואז תכניסי למפרט באמצע שלו, זה יעשה בו את החור, חשוב שתוציאי את הסיכה לפני שהיא מתקררת אחרת היא תשאר בפנים. אחרי שיש לך את החור, אל תשימי עליו את השרשרת, תקחי טבעת קטנה כמו שיש על מחזיקי מפחות..לא המחזיק עצמו אלה אחד מהחוליות שיש על שרשרת טבעות שיוצאת ממחזיקי מפחות...תכניסי אותה בחור ותתלי עליה את השרשרת...מקוה שעזרתי

amitzangi

New member
קצת מתנה ירודנ ליומלדת את לא חושבת?

וזה ממש לא בעיה לוקחים מברג ופטיש דופקים על המקום שרוצים בו תחור, על רצפה קשה מן הסתם.. כומ איזמל, ולוקחים חוט ומשחילים חבל לקנות מפרט מוכן בטח זה יעלה איזה 7 שקל... (אני מהמרימים)

למעלה