שאלת מידות בקסטרו

שאלת מידות בקסטרו

היי,
קניתי את המכנסיים האלה בקסטרו בשחור.
כשמדדתי 34, זה אמנם נסגר אבל היה מאוד צפוף עליי, ממש טייץ. כשמדדתי 36, זה היה צמוד אבל נוח כמו שאני אוהבת את הסקיני שלי. המוכר המליץ לי לקחת את ה-34 כי זה יתרחב מאוד מהר. קניתי 36 בכל זאת... מנסיונכן, זה הולך להתרחב באופן משמעותי? או רק חצי מידה ככה?
תודה!

אוגלה

New member
אם אני לא טועה,

המכנסיים האלו באים גם בחצאי מידות (35,37) תנסי ללכת לחנות ולמדוד אותם. אני גם נראה לי קניתי את המכנסיים האלו, ונראה לי שהם נמתחים אבל לא מתרחבים באופן משמעותי.

אוגלה

New member
לפי תיאור הבד - יש להם בוודאות

אני מדדתי 37 בשתי חנויות, וחברה שלי קנתה 35.

כנראה שקניתן את הגזרה הגבוהה

שלי זה גזרה בינונית ובזה אין מידות ביניים.

אני כבר לא יודעת מה לעשות.... גם שמתי לב שהבד לא מאוד דק ובמיוחד כשזה צמוד (בשתי המידות), יהיה לי מאוד חם עם זה בקיץ... אולי עדיף כבר להחזיר ולחפש משהו עם בד יותר דק.

יש לי ג'ינס שלהם שהתרחב ב2 מידות

ככה שללא כל ספק 34, אבל אני ממליצה פשוט לקנות בחברה אחרת. גם לאמא שלי קרה בדיוק אותו הדבר עם ג'ינס שלהם.

באסה...

אצלי זה לא ג'ינס קלאסי, אלא באמצע בין ג'ינס למכנסי בד. ההרכב הוא 69% כותנה, 27% פוליאסטר, 4% אלסטן. איך אצלך?

Zorikit

New member
זה יתרחב מאוד. ככל שיש יותר פוליאסטר/אלסטן/

לייקרה - המכנסיים יתרחבו יותר.

אוגלה

New member
זה לא מדוייק

בגלל שפוליאסטר/אלסטן/לייקרה מתרחבים ומתכווצים באותו אופן. מה שלא מתכווץ חזרה (אלא אחרי כביסה) זו הכותנה, וזה מה שגורם לג'ינסים להתרחב. זה ממש לא ג'ינס אגב (יש לי גם את המכנס), זה מכנס סטרץ' ואחרי חמש לבישות הוא עדיין יושב באותו אופן, בניגוד לג'ינסים שאחרי שעה כבר נופלים ממני

Zorikit

New member
אני לא מסכימה איתך.

אלסטן ולייקרה נשחקים ולכן הם לא חוזרים לעצמם בשלב מסויים. לי יש מכנס עם הרכב בד כזה, הוא נראה כמו ג'ינס והוא בהחלט התרחב לי.

אוגלה

New member
נכון, הם נשחקים, אבל לא אחרי לבישה אחת

או שתיים. וזה די מבאס להסתובב עם מכנסיים לוחצים כמה חודשים עד שהם יתרחבו(ויאבדו צורה)

Zorikit

New member
זה לא לוקח כמה חודשים. לדעתי.

לי לפחות אין הרבה זוגות מכנסיים ואני לובשת מכנסיים רק בחורף אז המכנסיים שלי נשחקים מהר. בזמן הלבישה השניה הם כבר מתרחבים, נכון שאחרי הכביסה הם מתכווצים אבל מה שקורה זה ששעה אחרי שהם עליי ומקבלים את הצורה של הגוף - הם נופלים ממני. לכן אני קונה במידה 42 שלא "לוחץ אי אפשר לנשום" אלא בול קצת צמוד ואחרי 2 לבישות אני גם מצרה את המותניים. אחרי כביסה זה קצת צמוד אבל לפחות זה לא נופל במהלך היום.
מעבר לעובדה שכמה כבר מכבסים ג'ינסים?
אני מאוד ממעיטה בכביסה של ג'ינסים, סריגים ובגדים שלא ממש מזיעים בתוכם והם נשמרים לאורך שנים.

כל הג'ינסים שלי מקסטרו

קניתי את כולם כמו שאת מתארת, צמוד ונוח, כולם התרחבו בלפחות חצי מידה כך שנדרשת חגורה כדי שלא יפלו

אם אקנה מהם שוב, אבדוק אם מידה פחות נסגרת עלי בכלל, ואם כן - אותה אקנה (כיף להרגיש קטנטונת רזונת כזו
)

למעלה